Αυτοφροντίδα

Εγώ σχέση: Μάθε να αγαπάς

Εγώ σχέση: Μάθε να αγαπάς

Εγώ σχέση: Μάθε να αγαπάς . Τα μαθήματα για να μάθεις πώς να αγαπάς έχουν να κάνουν με κάποιες οδηγίες που κάνουν τις προσδοκίες μας πιο ρεαλιστικές και τις ενέργειές μας πιο αφοσιωμένες. Η αγάπη είναι μια πραγματική τέχνη και η τέχνη απαιτεί χρόνο και δουλειά.

Το να γνωρίζεις πώς να αγαπάς είναι μια αληθινή τέχνη που απαιτεί δουλειά για τον εαυτό του, εμπειρία και καλή θέληση. Επειδή μερικές φορές, ακόμη και αν υπάρχει αγάπη, η ποιότητα της  δεν είναι πάντα η ίδια. Υπάρχουν διάφορων λογιών αγάπες. Μερικοί καταφέρνουν να μεταμορφώσουν τη ζωή μας θετικά και για πάντα, άλλες αγάπες είναι βασανιστήρια, προσωρινά ή διαρκή. Μερικές σχέσεις διατηρούνται απλώς από τη συνήθεια και βασικά ούτε αφαιρούν ούτε προσθέτουν στις ζωές μας.

Το πρώτο από τα μαθήματα για να μάθεις πώς να αγαπάς είναι να καταλάβεις ότι κάθε άτομο είναι ένα μοναδικό σύμπαν.  Στην αγάπη, ειδικά σε ένα ζευγάρι, μερικές φορές υπάρχει μια υπερβολική επιθυμία να οικοδομήσουμε μια εξαιρετικά ισχυρή αμοιβαία αναγνώριση. Ωστόσο, ακόμη και αν δύο άτομα μοιράζονται την ίδια εμπειρία, ο καθένας τους βλέπει και αφομοιώνεται διαφορετικά. Αυτή η ποικιλομορφία καθιστά ορατό ότι τα δύο δεν είναι σαν να ήταν ένα, αλλά συνεχίζουν να είναι ξεχωριστά άτομα. Αυτό δεν είναι κακό, αλλά θετικό και φυσιολογικό.

Οι άνθρωποι έχουν μια βασική δομή προσωπικότητας, η οποία συνήθως παραμένει στην ουσία, από τη βρεφική ηλικία έως τα γηρατειά. Παρ ‘όλα αυτά, αλλάζουμε συνεχώς ως όντα. Χρόνος, εμπειρίες , μαθησιακές αλλαγές… Το να ξέρεις πώς να αγαπάς σε βοηθά να το καταλαβαίνεις. Δηλαδή, αποδεχτείτε ότι πολλοί από εσάς θα πρέπει να μάθουν να αγαπούν το ίδιο άτομο.  Ο πατέρας το κάνει με τον γιο που ήταν προηγουμένως αγόρι και έπειτα έφηβος. Στα ζευγάρια, το εξιδανικευμένο ον γίνεται πραγματικό άτομο και είναι απαραίτητο να ερωτευτεί ξανά. Έτσι λειτουργεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Απόλαυσε την μοναξιά σου

Αυτοφροντίδα και συναισθηματική αναγέννηση

Σκέφτεσαι να καπνίσεις... πήγαινε για τρέξιμο

Μικρά μυστικά για να φροντίσεις τον εαυτό σου

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

7 εκπληκτικά οφέλη για την ψυχική υγεία από τα παιχνίδια με χαρτιά

Επιτραπέζια: Τα παιχνίδια με κάρτες μπορεί να προσφέρουν πολλά εκπαιδευτικά, συναισθηματικά και ψυχολογικά οφέλη, που κυμαίνονται από βελτιωμένες μαθηματικές δεξιότητες έως αυξημένη αίσθηση αυτοεκτίμησης.

Πώς να κοιμηθείτε καλύτερα ενώ έχει ζέστη;

Ύπνος: Η θερμοκρασία του σώματός μας πέφτει φυσιολογικά λίγο κατά τη διάρκεια του ύπνου και ένα δροσερό περιβάλλον ύπνου είναι ιδανικό για έναν καλό ύπνο.

Ξέρατε ότι το Feng Shui μπορεί να διατηρηθεί και στις διακοπές σας;

Feng Shui: Το Φενγκ Σούι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για να κάνετε αυτό το ονειρεμένο ταξίδι αλλά και κατά τη διάρκεια και μετά το ίδιο το ταξίδι. Σας εξηγούμε πώς χρησιμοποιείτε το Φενγκ Σούι στο ταξίδι.