Αυτοφροντίδα

Εγώ σχέση: Μάθε να αγαπάς

Εγώ σχέση: Μάθε να αγαπάς

Εγώ σχέση: Μάθε να αγαπάς . Τα μαθήματα για να μάθεις πώς να αγαπάς έχουν να κάνουν με κάποιες οδηγίες που κάνουν τις προσδοκίες μας πιο ρεαλιστικές και τις ενέργειές μας πιο αφοσιωμένες. Η αγάπη είναι μια πραγματική τέχνη και η τέχνη απαιτεί χρόνο και δουλειά.

Το να γνωρίζεις πώς να αγαπάς είναι μια αληθινή τέχνη που απαιτεί δουλειά για τον εαυτό του, εμπειρία και καλή θέληση. Επειδή μερικές φορές, ακόμη και αν υπάρχει αγάπη, η ποιότητα της  δεν είναι πάντα η ίδια. Υπάρχουν διάφορων λογιών αγάπες. Μερικοί καταφέρνουν να μεταμορφώσουν τη ζωή μας θετικά και για πάντα, άλλες αγάπες είναι βασανιστήρια, προσωρινά ή διαρκή. Μερικές σχέσεις διατηρούνται απλώς από τη συνήθεια και βασικά ούτε αφαιρούν ούτε προσθέτουν στις ζωές μας.

Το πρώτο από τα μαθήματα για να μάθεις πώς να αγαπάς είναι να καταλάβεις ότι κάθε άτομο είναι ένα μοναδικό σύμπαν.  Στην αγάπη, ειδικά σε ένα ζευγάρι, μερικές φορές υπάρχει μια υπερβολική επιθυμία να οικοδομήσουμε μια εξαιρετικά ισχυρή αμοιβαία αναγνώριση. Ωστόσο, ακόμη και αν δύο άτομα μοιράζονται την ίδια εμπειρία, ο καθένας τους βλέπει και αφομοιώνεται διαφορετικά. Αυτή η ποικιλομορφία καθιστά ορατό ότι τα δύο δεν είναι σαν να ήταν ένα, αλλά συνεχίζουν να είναι ξεχωριστά άτομα. Αυτό δεν είναι κακό, αλλά θετικό και φυσιολογικό.

Οι άνθρωποι έχουν μια βασική δομή προσωπικότητας, η οποία συνήθως παραμένει στην ουσία, από τη βρεφική ηλικία έως τα γηρατειά. Παρ ‘όλα αυτά, αλλάζουμε συνεχώς ως όντα. Χρόνος, εμπειρίες , μαθησιακές αλλαγές… Το να ξέρεις πώς να αγαπάς σε βοηθά να το καταλαβαίνεις. Δηλαδή, αποδεχτείτε ότι πολλοί από εσάς θα πρέπει να μάθουν να αγαπούν το ίδιο άτομο.  Ο πατέρας το κάνει με τον γιο που ήταν προηγουμένως αγόρι και έπειτα έφηβος. Στα ζευγάρια, το εξιδανικευμένο ον γίνεται πραγματικό άτομο και είναι απαραίτητο να ερωτευτεί ξανά. Έτσι λειτουργεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Απόλαυσε την μοναξιά σου

Αυτοφροντίδα και συναισθηματική αναγέννηση

Σκέφτεσαι να καπνίσεις... πήγαινε για τρέξιμο

Μικρά μυστικά για να φροντίσεις τον εαυτό σου

Η επιστημονική εξήγηση για την αγάπη μας στη θάλασσα

Η επιστήμη πίσω από τη φράση "Η θάλασσα με κάνει χαρούμενο". Όλοι οι λάτρεις συμφωνούν ότι η παραλία είναι το "ευτυχισμένο" μέρος τους. Τα μάτια μας λάμπουν όταν σκεφτόμαστε την επόμενη επίσκεψή μας εκεί και για τους περισσότερους, το να είμαστε μακριά από την καθημερινή ρουτίνα μας είναι λόγος για να πάμε στην παραλία. Τι ακριβώς είναι αυτό με την παραλία που μας κάνει ευτυχισμένους; Γιατί στρεφόμαστε στο νερό για μια αίσθηση ηρεμίας και διαύγεια;

Πιθανές αιτίες που αισθάνεσαι μόνιμη κόπωση

Αισθάνομαι κουρασμένη: Γιατί νιώθεις αυτή την κατάπτωση . "Γιατί είμαι τόσο κουρασμένη;" είναι μια ερώτηση που οι άνθρωποι αναρωτιούνται αρκετά συχνά. Όλοι κουράζονται κάποια στιγμή, ιδιαίτερα μετά από μια ασθένεια, μια μακρά νύχτα με ένα άρρωστο παιδί ή μια πολυάσχολη εβδομάδα στη δουλειά. Ωστόσο, όταν η κούραση είναι επίμονη, όταν νιώθεις κουρασμένος μόλις ξυπνήσεις το πρωί ή όταν ο ύπνος δεν φαίνεται να βοηθάει, όσο και αν ξεκουράζεσαι—μπορεί συχνά να υποδεικνύει ένα βαθύτερο, υποκείμενο πρόβλημα.

Κάντε τον χρόνο να δουλεύει υπέρ σας

Αλλά μία προσέγγιση που γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένη αντιπροσωπεύεται από το μότο «δουλεύω εξυπνότερα, όχι σκληρότερα». Η σωστή διαχείριση του χρόνου δεν είναι η ολοκλήρωση πολλών εργασιών μέσα σε μια μέρα• είναι η απλοποίηση της καθημερινότητας και η ανακούφιση από το στρες.

Εξάσκησε και εσύ την αυτοσυμπόνια σου... Δες εδώ πώς

Αυτοσυμπόνια: Πώς να την εξασκήσεις. Τιμωρείς πάντα τον εαυτό σου για τα λάθη σου; Όλοι κάνουν λάθη αλλά αντί να είσαστε σκληροί για τον εαυτό σας, προσπαθήστε να αποδεχτείτε ότι δεν είστε τέλειοι και να είστε ευγενικοί με τον εσάς. Αν αυτό είναι κάτι που κάνετε τακτικά, τότε γράψτε μια σημείωση που ενθαρρύνει την αυτοσυμπόνια.

Φρόντισε τον οργανισμό σου και το δέρμα σου μέσω τον προβιοτικών

Προβιοτικά υγεία: Σε ποιες περιπτώσεις θα σε βοηθήσουν.  'Ενα από τα πιο πολυσυζητημένα οφέλη είναι η καλύτερη πέψη, ειδικά σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς με επιπλέον προκλήσεις όπως η δυσκοιλιότητα καραντίνας και τα στομαχικά προβλήματα λόγω άγχους.  Επίσης, προσφέρουν πραγματικά μια σειρά απίστευτων πλεονεκτημάτων, εκτός από το να βοηθούν την πέψη και το αίμα.

Η επικοινωνία μέσω σόσιαλ και οι παρανοήσεις

Διαχείριση κοινωνικών μέσων: Αξιοποίησε την αρχή του Hanlon. Τα κοινωνικά δίκτυα έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο που επικοινωνούμε. Πριν από χρόνια, ήταν αδιανόητο να μιλήσουμε με τους φίλους μας σχεδόν σε πραγματικό χρόνο όταν δεν ήμασταν μαζί τους. Τώρα χρειαζόμαστε μόνο σύνδεση στο διαδίκτυο και ένα από τα πολλά κοινωνικά δίκτυα στα οποία είμαστε συνδεδεμένοι.

Βασικές αρχές του Laziness Lie και πώς επηρεάζουν τη ζωή μας

Laziness Lie: Βασικές αρχές και πώς επηρεάζουν τη ζωή μας. Η παραγωγικότητα είναι ο καλύτερος τρόπος για να μετρήσουμε την αξία μας. Τα ψυχολογικά θεμέλια του "ψέματα οκνηρίας" και το πόσο μεγαλύτερες εργάσιμες ημέρες, υπερφόρτωση πληροφοριών και μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αυξήσει την πίεση να κάνουν συνεχώς και να είναι "περισσότερα".