Παρασκήνιο

Χρυσοχοΐδης Αττικόν: Ινκόγνιτο ο Χρυσοχοΐδης στο νοσοκομείο Αττικόν

Χρυσοχοΐδης Αττικόν: Ινκόγνιτο ο Χρυσοχοΐδης στο νοσοκομείο Αττικόν

Χρυσοχοΐδης Αττικόν: Ο νέος υπουργός υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βρίσκεται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο Αττικόν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.healthweb.gr

Μετά τις αιφνιδιαστικές επισκέψεις στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και στην διοίκηση των ΕΚΑΒ ο νέος υπουργός υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βρίσκεται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο Αττικόν. Ενημερώνεται από την διοίκηση του νοσοκομείου και συνομιλεί με τους εργαζόμενους προκειμένου να γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι ετά την πρώτη αιφνιδιαστική επίσκεψη του κ. Χρυσοχοΐδη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, σειρά είχε το ΕΚΑΒ. για τα προβλήματα που αντομετωπιζει το ΕΚΑΒ , ελλείψεις σε ασθενοφόρα αλλά και πληρώματα. Εκεί ξεναγήθηκε στο τμήμα του Συντονιστικού όπου ενημερώθηκε για όλη τη διαδικασία από την ώρα που θα φτάσει η κλήση στο ΕΚΑΒ μέχρι την ώρα που θα φύγει το ασθενοφόρο. Ο κ. Χρυσοχοΐδης θέλει να πληροφορηθεί για όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Υπουργείο Υγείας, έτσι ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθει με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στα καθήκοντά του.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Τι ζήτησε ο νέος Υπουργός Υγείας από τους Διοικητές για τις προσλήψεις των 863 μόνιμων γιατρών στο ΕΣΥ

Αιφνιδιαστική  επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στο ΕΚΑΒ

Το νοσοκομείο Ευαγγελισμός επέλεξε να επισκεφθεί πρώτα ο νέος υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επισημαίνει τις αλλαγές που θα γίνουν στην Υγεία

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ποιοι εμποδίζουν την εγκατάσταση GPS στα ασθενοφόρα;

Εμπόδια υπάρχουν στην εφαρμογή απλών τεχνολογιών στο ΕΚΑΒ. Ποιοι εμποδίζουν την εγκατάσταση GPS στα ασθενοφόρα; Πως θα επιτευχθεί η δημιουργία και εφαρμογή του Πύργου ελέγχου και αναβάθμιση των συστημάτων επικοινωνίας;

Ο κύριος υπεύθυνος για τις ελλείψεις φαρμάκων μέλος της νέας επιτροπής παρακολούθησης

Το υπουργείο Υγείας στην προσπάθεια να ελέγξει τις ελλείψεις φαρμάκων δημιούργησε μια νέα επιτροπή που θα  παρακολουθεί τις ελλείψεις φαρμάκων αλλά και τη διαθεσιμότητά τους και η οποία συνεδριάζει στον ΕΟΦ .

ΕΚΑΠΥ: Οι συνεχείς παρατάσεις για να ξεκινήσει το έργο της και οι εξοικονομήσεις που πέτυχαν ο νυν και πρώην πρόεδρος

Η ΕΚΑΠΥ έρχεται πάντα στην δημοσιότητα για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι ότι παίρνει συνεχώς παρατάσεις για να ξεκινήσει η εφαρμογή όλων όσων έγραφε η  νομοθεσία για το σκοπό και το έργο της .

Ο Ά. Αγγέλης που ανέλαβε τα φάρμακα είναι συγγενής με στέλεχος μεγάλης φαρμακευτικής

Υπουργείο Υγείας: Ο νέος Γενικός Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού του Υπουργείου Υγείας Άρης Αγγέλης ο οποίος αναλαμβάνει τα φάρμακα είναι συγγενής πρώτου Βαθμού, με στέλεχος μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας.

ΗΔΙΚΑ: Διενεργεί διαγωνισμό για την βελτίωση Ψηφιακής Ετοιμότητας των Νοσοκομείων - Αναβάθμιση πληροφοριακών συστημάτων

Ανοικτό ηλεκτρονικό διεθνή διαγωνισμό διενεργεί η ΗΔΙΚΑ για τη ανάδειξη αναδόχου που θα αναλάβει το έργο «Βελτίωση της Ψηφιακής Ετοιμότητας των Νοσοκομείων - Αναβάθμιση πληροφοριακών συστημάτων & υποδομών νοσοκομείων».