Παρασκήνιο

Τα ληξιπρόθεσμα των νοσοκομείων και το Πόθεν Έσχες Διοικητών & Προέδρων   

Τα ληξιπρόθεσμα των νοσοκομείων και το Πόθεν Έσχες Διοικητών & Προέδρων   

Τα ληξιπρόθεσμα των νοσοκομείων αυξάνονται συνεχώς. Η αξιολόγηση των διοικητών δεν έρχεται ποτέ και την ίδια ώρα … διοικητές και Πρόεδροι Οργανισμών γίνονται πλουσιότεροι …. χωρίς ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ !

Τα ληξιπρόθεσμα των νοσοκομείων αυξάνονται συνεχώς χωρίς να υπάρχει μία λογική εξήγηση , όλοι μιλάνε για ελλιπή χρηματοδότηση του συστήματος Υγείας αλλά κανείς δεν προσπαθεί να αναλύσει τις αιτίες των ελλειμμάτων και των ληξιπρόθεσμων στα νοσοκομεία .

 

  • Μήπως θα έπρεπε το Υπουργείο Υγείας να ανακοινώνει το ύψος των ληξιπρόθεσμων κάθε νοσοκομείου για να το γνωρίζουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι;. Μήπως θα έπρεπε να είναι το πιο σημαντικό για την αξιολόγηση των διοικητών, που δεν έχουμε δει ποτέ να γίνεται ,για να απομακρύνονται οι μη ικανοί ;

Και μία που διορίζονται νέοι διοικητές για την αντικατάσταση των παραιτηθέντων , θα θέλαμε να ρωτήσουμε είναι νόμιμοι οι διορισμοί τους αφού δεν έχει γίνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για αυτές τις θέσεις; .

  • Οι διοικητές και οι  υποδιοικητές των  νοσοκομείων υποβάλουν Πόθεν Έσχες όταν τοποθετούνται και να ένα χρόνο μετά που αποχωρούν ;  Γιατί πολλοί όταν διορίζονται έχουν Porche , BMW και ακριβά σπίτια και μετά δηλώνουν πενήτες . Όπως και πρόεδροι -αντιπρόεδροι οργανισμών που  από ένα σπιτάκι …. τώρα ανεγείρουν πολυώροφες οικοδομές.

  • Είναι σίγουρο ότι ακούνε και διαβάζουν και η Αρχή Διαφάνειας και η ΑΑΔΕ .
  • Οποίος διαλαλεί την διαφάνεια πρέπει και να την τεκμηριώνει . Θα πρέπει να δοθούν στην δημοσιότητα οι αξιολογήσεις των διοικητών και εάν έκαναν ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ  και πόσο μείωσαν ή αύξησαν τα ληξιπρόθεσμα των νοσοκομείων που διοικούν .

Ν.ΝΤΑΜΠΟΥ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Δημόσια Νοσοκομεία: Τι συμβαίνει με τα οικονομικά τους;

Γ. Λειβαδάς στο Healthweb: Οι παράνομες προμήθειες στα νοσοκομεία συνεχίζονται κυρίως στο ‘Ιπποκράτειο’ και ’ Ευαγγελισμό ‘

Επιτακτική η ανάγκη αλλαγής του συστήματος προμηθειών στα νοσοκομεία

‘’Ασκληπιείο’’ Βούλας: Στον αέρα το Ταμείο από τα εξωσυμβατικά τιμολόγια

Απάντηση Γεωργιάδη σε Κουρουμπλή για υπερχρεωμένα νοσοκομεία & ανασφάλιστους

Παύλος Πολάκης : Το 2018 θα κλείσει με θετικό πρόσημο για τα νοσοκομεία  

Αποκάλυψη του healthweb: Παίρνει διδακτορικό ο ΕΟΦ στις απευθείας αναθέσεις

Παρασκήνιο: Τα ληξιπρόθεσμα των νοσοκομείων αυξήθηκαν στα 409 εκατομμύρια εύρω

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα