Παρασκήνιο

Τα ληξιπρόθεσμα των νοσοκομείων και το Πόθεν Έσχες Διοικητών & Προέδρων   

Τα ληξιπρόθεσμα των νοσοκομείων και το Πόθεν Έσχες Διοικητών & Προέδρων   

Τα ληξιπρόθεσμα των νοσοκομείων αυξάνονται συνεχώς. Η αξιολόγηση των διοικητών δεν έρχεται ποτέ και την ίδια ώρα … διοικητές και Πρόεδροι Οργανισμών γίνονται πλουσιότεροι …. χωρίς ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ !

Τα ληξιπρόθεσμα των νοσοκομείων αυξάνονται συνεχώς χωρίς να υπάρχει μία λογική εξήγηση , όλοι μιλάνε για ελλιπή χρηματοδότηση του συστήματος Υγείας αλλά κανείς δεν προσπαθεί να αναλύσει τις αιτίες των ελλειμμάτων και των ληξιπρόθεσμων στα νοσοκομεία .

 

  • Μήπως θα έπρεπε το Υπουργείο Υγείας να ανακοινώνει το ύψος των ληξιπρόθεσμων κάθε νοσοκομείου για να το γνωρίζουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι;. Μήπως θα έπρεπε να είναι το πιο σημαντικό για την αξιολόγηση των διοικητών, που δεν έχουμε δει ποτέ να γίνεται ,για να απομακρύνονται οι μη ικανοί ;

Και μία που διορίζονται νέοι διοικητές για την αντικατάσταση των παραιτηθέντων , θα θέλαμε να ρωτήσουμε είναι νόμιμοι οι διορισμοί τους αφού δεν έχει γίνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για αυτές τις θέσεις; .

  • Οι διοικητές και οι  υποδιοικητές των  νοσοκομείων υποβάλουν Πόθεν Έσχες όταν τοποθετούνται και να ένα χρόνο μετά που αποχωρούν ;  Γιατί πολλοί όταν διορίζονται έχουν Porche , BMW και ακριβά σπίτια και μετά δηλώνουν πενήτες . Όπως και πρόεδροι -αντιπρόεδροι οργανισμών που  από ένα σπιτάκι …. τώρα ανεγείρουν πολυώροφες οικοδομές.

  • Είναι σίγουρο ότι ακούνε και διαβάζουν και η Αρχή Διαφάνειας και η ΑΑΔΕ .
  • Οποίος διαλαλεί την διαφάνεια πρέπει και να την τεκμηριώνει . Θα πρέπει να δοθούν στην δημοσιότητα οι αξιολογήσεις των διοικητών και εάν έκαναν ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ  και πόσο μείωσαν ή αύξησαν τα ληξιπρόθεσμα των νοσοκομείων που διοικούν .

Ν.ΝΤΑΜΠΟΥ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Δημόσια Νοσοκομεία: Τι συμβαίνει με τα οικονομικά τους;

Γ. Λειβαδάς στο Healthweb: Οι παράνομες προμήθειες στα νοσοκομεία συνεχίζονται κυρίως στο ‘Ιπποκράτειο’ και ’ Ευαγγελισμό ‘

Επιτακτική η ανάγκη αλλαγής του συστήματος προμηθειών στα νοσοκομεία

‘’Ασκληπιείο’’ Βούλας: Στον αέρα το Ταμείο από τα εξωσυμβατικά τιμολόγια

Απάντηση Γεωργιάδη σε Κουρουμπλή για υπερχρεωμένα νοσοκομεία & ανασφάλιστους

Παύλος Πολάκης : Το 2018 θα κλείσει με θετικό πρόσημο για τα νοσοκομεία  

Αποκάλυψη του healthweb: Παίρνει διδακτορικό ο ΕΟΦ στις απευθείας αναθέσεις

Παρασκήνιο: Τα ληξιπρόθεσμα των νοσοκομείων αυξήθηκαν στα 409 εκατομμύρια εύρω

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Νομιμοποιούνται οι διοικητές νοσοκομείων με το ν/σ για την επιλογή διοικήσεων

Η ηγεσία του  υπουργείου υγείας μας άκουσε και μας διάβασε στο healthweb.gr. Διάβασε τα άρθρα μας για τις παράνομες τοποθετήσεις των διοικητών των  νοσοκομείων  και αποφάσισε  να τους νομιμοποιήσει  με την ψήφιση του επικείμενου νόμου για τις διοικήσεις νοσοκομείων .

Ο Χρυσοχοΐδης θα είναι το όργανο για δημόσιες συμβάσεις προμήθειας μονοκλωνικών αντισωμάτων

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα ασκεί ο ίδιος την αρμοδιότητα της τελικής υπογραφής για δημόσιες συμβάσεις προμήθειας μονοκλωνικών αντισωμάτων και άλλων φαρμάκων για την αντιμετώπιση της νόσου COVID- 19.

Ποιοι εμποδίζουν την εγκατάσταση GPS στα ασθενοφόρα;

Εμπόδια υπάρχουν στην εφαρμογή απλών τεχνολογιών στο ΕΚΑΒ. Ποιοι εμποδίζουν την εγκατάσταση GPS στα ασθενοφόρα; Πως θα επιτευχθεί η δημιουργία και εφαρμογή του Πύργου ελέγχου και αναβάθμιση των συστημάτων επικοινωνίας;

Ο κύριος υπεύθυνος για τις ελλείψεις φαρμάκων μέλος της νέας επιτροπής παρακολούθησης

Το υπουργείο Υγείας στην προσπάθεια να ελέγξει τις ελλείψεις φαρμάκων δημιούργησε μια νέα επιτροπή που θα  παρακολουθεί τις ελλείψεις φαρμάκων αλλά και τη διαθεσιμότητά τους και η οποία συνεδριάζει στον ΕΟΦ .

ΕΚΑΠΥ: Οι συνεχείς παρατάσεις για να ξεκινήσει το έργο της και οι εξοικονομήσεις που πέτυχαν ο νυν και πρώην πρόεδρος

Η ΕΚΑΠΥ έρχεται πάντα στην δημοσιότητα για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι ότι παίρνει συνεχώς παρατάσεις για να ξεκινήσει η εφαρμογή όλων όσων έγραφε η  νομοθεσία για το σκοπό και το έργο της .