Παρασκήνιο

Παρασκήνιο: ΙΦΕΤ όπως ΚΕΕΛΠΝΟ ;

Παρασκήνιο: ΙΦΕΤ όπως ΚΕΕΛΠΝΟ ;

Της Νικολέτας Ντάμπου

Μάθετε από το  παρασκήνιο του www.healthweb.gr ότι το site του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (  ΙΦΕΤ ) συνεχίζει να είναι το ίδιο άθλιο όπως και πριν δαπανήσει 680.000 € για να ανανεωθεί και βελτιωθεί .

Φανταστείτε υπάρχει ακόμα ο χαιρετισμός της κυρίας Έλενας Τσάγκαρη πρώην διευθύνουσα σύμβουλος του Ι.Φ.Ε.Τ , την οποία οι ίδιοι κατηγορούν για σκάνδαλο στο ΚΕΕΛΠΝΟ .

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί μια φαρμακαποθήκη όπως το Ι.Φ.Ε.Τ που έχει πολύ μεγάλες αυξήσεις κερδών δηλαδή αρκετών εκατομμυρίων ευρώ, πήρε χρηματοδότηση από τον Ε.Ο.Φ για την διάσωση του, όπως σας έχουμε αποκαλύψει στο www.healthweb.gr-Διαβάστε εδώ : Ταχύτητες…απευθείας αναθέσεων στην Υγεία που σοκάρουν! Της Νικολέτας Ντάμπου. 

Ακόμη και έτσι να είναι τα πράγματα δεν είδαμε καμία από τις δράσεις για τις οποίες επιχορηγήθηκε να υλοποιούνται . Που πήγαν λοιπόν τα χρήματα του Ε.Ο.Φ που με τόση βιασύνη δόθηκαν ;

Εκτός, αν το Ι.Φ.Ε.Τ τα κέρδη του πρόκειται να τα κάνει εκατοντάδες προσλήψεις από τον Οκτώβριο όπως εξήγγειλε το υπουργείο Υγείας για να σωθούμε …!  Το ίδιο και ο Ε.Ο.Φ ο οποίος έχει υψηλά πλεονάσματα και θα κάνει άρα πολλές προσλήψεις όχι για ελέγχους αλλά για εξυπηρετήσεις άλλων σκοπιμοτήτων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Συνάντηση Ένωσης Ασθενών Ελλάδας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο ΙΦΕΤ

Η συμβολή της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας στην καινοτόμο θεραπεία για την σπάνια ασθένεια α-Μαννοσίδωση

Νοσοκομεία : Το Υπ. Υγείας ‘ πάγωσε’ την χρηματοδότηση του ΙΦΕΤ για προμήθεια φαρμάκων υψηλού κόστους;

Θεόδωρος Τρύφων: Επενδύσεις και αλλαγή φαρμακευτικής πολιτικής τα «στοιχήματα» της επόμενης μέρας της πανδημίας

ΙΦΕΤ ιατρικός εξοπλισμός: Πραγματοποιεί γρήγορες προμήθειες αλλά όχι νόμιμες και όχι φθηνές

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Αποχρώσεις ‘Βασιλικότεροι του βασιλέως’ σε διοικητές ΥΠΕ

Είναι μερικοί διοικητές ΥΠΕ οι  οποίοι θέλουν να αποδείξουν ότι είναι βασιλικότεροι του βασιλέως χωρίς όμως να τεκμηριώνουν αυτά που λένε και γράφουν. Είναι 2-3 που λένε πολλά λόγια αλλά στην πράξη δεν φαίνεται να έχει γίνει κάτι.

Υπουργός υγείας: Διαβάζοντας healthweb ανακάλυψε την πραγματική λίστα αναμονής χειρουργείων στο ‘Παίδων Αγία Σοφία’

Υπουργός υγείας:  Διαβάζοντας healthweb ενήργησε άμεσα και  ανακάλυψε την πραγματική λίστα αναμονής χειρουργείων στο ‘Παίδων Αγία Σοφία’.

Ψηφιακές προμήθειες στο υπουργείο υγείας

Σαν ανέκδοτο ακούγεται ότι το υπουργείο υγείας θα πραγματοποιήσει ψηφιακές προμήθειες. Ωραίο  ακούγεται να το λέει κανείς σε κάποιο συνέδριο ( αφού δεν θα ρωτήσουν σίγουρα από κάτω οι παριστάμενοι) , να το γράφεις σε καμιά εφημερίδα για να καταλαμβάνει περισσότερο χώρο σ’ αυτή αλλά μέχρι εκεί.