Παρασκήνιο

Παρασκήνιο: 1.500.000,00 € στον ΙΦΕΤ από το Υπουργείο Υγείας

Παρασκήνιο: 1.500.000,00 € στον ΙΦΕΤ από το Υπουργείο Υγείας

Της Νικολέτας Ντάμπου

Μάθετε από το παρασκήνιο του www.healthweb.gr ότι το Υπουργείο Υγείας έβγαλε κονδύλι  ενάμισι εκατομμυρίου ευρώ (1.500.000,00 €) για το Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας Α.Ε. (Ι.Φ.Ε.Τ. Α.Ε.) με σκοπό την προμήθεια υγειονομικού υλικού και ατομικών μέσων προστασίας.

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας το Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας Α.Ε. (Ι.Φ.Ε.Τ. Α.Ε.) ενισχύθηκε με 1.500.000,00 € , από τις συνολικές πιστώσεις που εγκρίθηκαν ως έκτακτη οικονομική ενίσχυση του προϋπολογισμού του Υπουργείου Υγείας, συνολικού ύψους είκοσι εκατομμυρίων ευρώ (20.000.000,00€) για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονάϊού (COVID-19).

Το παραπάνω ποσό θα διατεθεί για την προμήθεια υγειονομικού υλικού και ατομικών μέσων προστασίας από τον ιό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Τα δεκάδες εκατομμύρια εύρω που εισπράττει ο ΕΟΦ & οι άφαντες πωλήσεις φαρμάκων του 2021

Τα επιχειρήματα του προέδρου της ΕΚΑΠΥ ''Σπάνε κοκάλα''

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Αποχρώσεις ‘Βασιλικότεροι του βασιλέως’ σε διοικητές ΥΠΕ

Είναι μερικοί διοικητές ΥΠΕ οι  οποίοι θέλουν να αποδείξουν ότι είναι βασιλικότεροι του βασιλέως χωρίς όμως να τεκμηριώνουν αυτά που λένε και γράφουν. Είναι 2-3 που λένε πολλά λόγια αλλά στην πράξη δεν φαίνεται να έχει γίνει κάτι.

Υπουργός υγείας: Διαβάζοντας healthweb ανακάλυψε την πραγματική λίστα αναμονής χειρουργείων στο ‘Παίδων Αγία Σοφία’

Υπουργός υγείας:  Διαβάζοντας healthweb ενήργησε άμεσα και  ανακάλυψε την πραγματική λίστα αναμονής χειρουργείων στο ‘Παίδων Αγία Σοφία’.

Ψηφιακές προμήθειες στο υπουργείο υγείας

Σαν ανέκδοτο ακούγεται ότι το υπουργείο υγείας θα πραγματοποιήσει ψηφιακές προμήθειες. Ωραίο  ακούγεται να το λέει κανείς σε κάποιο συνέδριο ( αφού δεν θα ρωτήσουν σίγουρα από κάτω οι παριστάμενοι) , να το γράφεις σε καμιά εφημερίδα για να καταλαμβάνει περισσότερο χώρο σ’ αυτή αλλά μέχρι εκεί.