Παρασκήνιο

Ο Υπουργός Υγείας έκανε «ντου» στην Επιτροπή διαπραγμάτευσης φαρμάκων

Ο Υπουργός Υγείας έκανε «ντου» στην Επιτροπή διαπραγμάτευσης φαρμάκων

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης έκανε «ντου» στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής διαπραγμάτευσης τιμών φαρμάκων του Υπουργείου Υγείας .

Παραβρέθηκε σήμερα  στις 09:45 ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης στη συνεδρίαση της Επιτροπής διαπραγμάτευσης τιμών φαρμάκων του Υπουργείου Υγείας .

O Υπουργός ενημερώθηκε από την πρόεδρο της επιτροπής κυρία Βασιλική -Κωνσταντίνα Γκογκοζώτου αλλά και από τα μέλη όπως τον κύριο Μπάμπη Καραθάνο αλλά και τον Β΄Αντιπρόεδρο του ΕΟΦ κ.α, για το έργο τους και σε ποια φάση βρίσκονται καθώς και τη πορεία των διαπραγματεύσεων στις  τιμές των φαρμάκων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας,η οδηγία του υπουργού Υγείας προς την επιτροπή είναι να προχωρήσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα οι διαπραγματεύσεις μέχρι το τέλος του χρόνου .

  • Σήμερα εγκαινιάστηκε και η νέα αίθουσα που θα δουλεύει η  επιτροπή διαπραγματεύσης  των φαρμάκων και βρίσκεται δίπλα από το κεντρικό κτίριο του ΕΟΠΠΥ . Επιτέλους θα κάνουν τη δουλειά τους σε μία κανονική αίθουσα συνεδριάσεων , με ερκοντίσιον γιατί πρίν θύμιζε …. Κουζινάκι !
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Αυτήν την εβδομάδα οι υπουργικές για το φάρμακο και τις επιτροπές

Αυτή είναι η νέα επιτροπή διαπραγμάτευσης τιμών των φαρμάκων. Εκδόθηκε το ΦΕΚ

ΕΟΠΥΥ: Διορίστηκε η μη εκτελεστική Προέδρος K. Γκογκοζώτου. Τι αναφέρει η απόφαση

Κατατέθηκε η τροπολογία για την φαρμακευτική δαπάνη

Κώστας Αθανασάκης στο Healthweb: Το ‘’Κλειδί’’ στην αξιολόγηση των τεχνολογιών υγείας είναι η διαφανής διαδικασία

ΕΟΠΥΥ: Νέα σύμβαση για την παροχή εξετάσεων σε ασθενείς με καρκίνο μαστού

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΕΚΑΠΥ : Έτοιμη η ηλεκτρονική πλατφόρμα για ψηφιακές προμήθειες του ΕΣΥ

Έτοιμη είναι η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Εθνικής Κεντρικής Αρχής Προμηθειών Υγείας ( Ε.Κ.Α.Π.Υ. ) για ψηφιακές προμήθειες του ΕΣΥ και  η οποία πρόκειται να ξεκινήσει να  λειτουργεί  στις 3 Απριλίου 2023 .

Ίδρυμα Νιάρχος: Ακυρώνει διαγωνισμό για κατασκευή τριών νοσοκομείων

Ίδρυμα Νιάρχος: O διαγωνισμός για την κατασκευή του νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής ΙΣΝ, του Πανεπιστημιακού Παιδιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΙΣΝ, και του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης ΙΣΝ, υπό την διεθνή Πρωτοβουλία για την Υγεία, απέβη άκαρπος και ακυρώνεται, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

ΕΚΑΠΥ: ‘’Βροχή’’ θα πέφτουν οι ενστάσεις στους διαγωνισμούς για  προμήθεια νοσοκομειακών φαρμάκων

ΕΚΑΠΥ : ‘’Βροχή’’ θα πέφτουν οι ενστάσεις στους διαγωνισμούς  για  προμήθεια νοσοκομειακών φαρμάκων . Ανεπίδεκτοι μαθήσεως οι υπεύθυνοι στο Υπουργείο Υγείας για το Φάρμακο .