Παρασκήνιο

Λίστα χειρουργείων: Πότε θα λειτουργήσει η λίστα αναμονής χειρουργείων στα νοσοκομεία;

Λίστα χειρουργείων: Πότε θα λειτουργήσει η λίστα αναμονής χειρουργείων στα νοσοκομεία;

Πριν ένα χρόνο το healthweb.gr είχε προτείνει στο υπουργείο υγείας να ελέγξει τηλεφωνικά τις λίστες των χειρουργείων για το πρόβλημα που είχε προκύψει με τα 2925 παιδιά που δεν μπορούσαν να χειρουργηθούν λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων. Αποδείχτηκε ότι τελικά αντί για 2925 παιδάκια ήταν λιγότερα από 1500.

Είχαμε αναφερθεί στους δεκάδες Συμβούλους- Διευθυντές και προϊσταμένους του υπουργείου υγείας οι οποίοι  δεν μπορούσαν να σκεφτούν και να πράξουν τα αυτονόητα από μόνοι τους αλλά περίμεναν  να το γράψουμε εμείς για να δώσει εντολή ο υπουργός υγείας να το πράξουν . Όμως έκαναν το αυτονόητο μόνο για τα νοσοκομεία ΠΑΙΔΩΝ που είχαμε γράψει στο healthweb.gr.  Για τα υπόλοιπα νοσοκομεία απολύτως τίποτα!


Και μετά από ένα ολόκληρο χρόνο ένας άλλος υπουργός έδωσε εντολή να κάνουν το ίδιο γι’ όλα τα νοσοκομεία ! Και τι αποδείχτηκε; Ότι είναι σε εκκρεμότητα σχεδόν τα μισά χειρουργεία! Όμως δεν έχουμε δει ακόμη την λίστα αναμονής χειρουργείων  στην πράξη . Κύριε υπουργέ υγείας θα  δούμε την λίστα να λειτουργήσει σύντομα; Γιατί μόνο τους ασθενείς με το βαλιτσάκι τους πριν ξεκινήσει η εφημερία βλέπουμε ! Πηγαίνετε και εσείς  σε νοσοκομείο πριν τις 14:00 το μεσημέρι που ξεκινάει η εφημερία του, να δείτε πόσοι ασθενείς περιμένουν! Θα δείτε ότι δυστυχώς είναι πάρα πολύ σε πάρα πολλά νοσοκομεία!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Έλλειψη αναισθησιολόγων : Η λύση που μπορούν να δώσουν ο Υπουργός Υγείας και ο ΕΟΠΥΥ

Υπουργός υγείας: Διαβάζοντας healthweb ανακάλυψε την πραγματική λίστα αναμονής χειρουργείων στο ‘Παίδων Αγία Σοφία’

Υπουργείο Υγείας - Ζητά εκκαθάριση στις λίστες χειρουργείων των νοσοκομείων του ΕΣΥ μέχρι το τέλος του μήνα

Νοσοκομεία Αττικής - Κατάσταση χειρουργείων και κτιριακά προβλήματα

Ποιες αλλαγές θα φέρει η ενιαία ηλεκτρονική λίστα Χειρουργείων;

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Τώρα η μεγάλη μας προτεραιότητα είναι το Εθνικό Σύστημα Υγείας

Γεώργιος Φραγγίδης στο healthweb: Χάθηκε η ελεύθερη πρόσβαση όλων των πολιτών στα Νοσοκομεία

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΙΦΕΤ: Έφυγε ο φαρμακαποθηκάριος σύμβουλος και ήρθε ο φαρμακοποιός, με ιδιωτικό φαρμακείο στα Δυτικά Προάστια

Τελικά μερικά πράγματα στην Ελλάδα δεν αλλάζουν, στο ΙΦΕΤ έφυγε ένας φαρμακαποθηκάριος σύμβουλος και πήγε ένας φαρμακοποιός ως σύμβουλος,  ο οποίος διατηρεί και το ιδιωτικό  φαρμακείο στα Δυτικά Προάστια.

Πωλήσεις των φαρμάκων: Ο ΕΟΦ διόρθωσε το λάθος μετά το δημοσίευμα του healthweb

Ο ΕΟΦ μετά το δημοσίευμα του healthweb το οποίο ανέδειξε ότι τα στοιχεία για τις πωλήσεις των φαρμάκων που ανακοινώθηκαν είναι λάθος , διόρθωσε το σφάλμα , όπως η διοίκηση μας επιβεβαίωσε  και παραδέχθηκε  ότι η παρέμβαση μας τους βοήθησε να το εντοπίσουν . Τελικά οι πωλήσεις φαρμάκων αυξήθηκαν κατά 17,66 % για το 2020 […]

Αποκλεισμός των  ικανών διοικητών για ΥΠΕ και νοσοκομεία

Το healthweb.gr είχε επισημάνει πολύ πριν ψηφιστεί ο νόμος για τις διοικήσεις των δημόσιων οργανισμών και νοσοκομείων ότι δεν θα έχει τις ασφαλιστικές δικλείδες που απαιτούνται για να μην επιλέγουν και επανατοποθετηθούν όλοι όσοι κακοδιοίκησαν τους οργανισμούς και τα νοσοκομεία.

Τα εμβόλια και φάρμακα για COVID στην αρμοδιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη

Ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης τα παίρνει όλα πάνω του με την υπουργική απόφαση για τον ορισμό αποφαινόμενου οργάνου για τις δημόσιες συμβάσεις προμήθειας μονοκλωνικών αντισωμάτων ή λοιπών φαρμάκων για την αντιμετώπιση της νόσου COVID 19.

Ολόκληρο το κόστος των διαγνωστικών εξετάσεων πληρώνουν οι ασθενείς και όχι μόνο την συμμετοχή

Ο υπουργός υγείας ,την άνοιξη, περιόρισε  τον αριθμό των διαγνωστικών εξετάσεων όπως προβλεπόταν από τις εισηγήσεις ειδικών και τα ιατρικά πρωτόκολλα.  Αν είναι σωστό και αποτελεσματικό θα φανεί στην πράξη.

Νομιμοποιούνται οι διοικητές νοσοκομείων με το ν/σ για την επιλογή διοικήσεων

Η ηγεσία του  υπουργείου υγείας μας άκουσε και μας διάβασε στο healthweb.gr. Διάβασε τα άρθρα μας για τις παράνομες τοποθετήσεις των διοικητών των  νοσοκομείων  και αποφάσισε  να τους νομιμοποιήσει  με την ψήφιση του επικείμενου νόμου για τις διοικήσεις νοσοκομείων .