ΝΕΑ ΥΓΕΙΑΣ

Θανάσης Κοντωγιώργης εμβόλιο: Τότε θα είναι διαθέσιμα σε όλους του πολίτες

Θανάσης Κοντωγιώργης εμβόλιο: Τότε θα είναι διαθέσιμα σε όλους του πολίτες

Θανάσης Κοντωγιώργης εμβόλιο: Σε δηλώσεις προέβει ο Θεόδωρος Κοντογιώργης προκειμένου να αποκαλύψει πότε θα αρχίσει ο εμβολιασμός για τις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες αλλά και να καθησυχάσει για το εμβόλιο της astrazeneca και να προτρέψει τον λαό να πάει κανονικά στα ραντεβού του.

Σε δηλώσεις πρόεβη   το πρωί της Τετάρτης Συντονισμού της κυβέρνησης Θανάσης Κοντογεώργης, σχετικές με το πότε θα ξεκινήσουν και οι υπόλοιπες ομάδες να εμβολιάζονται για να χτίσουν ανοσία κατά του Κορωνοίου.

 

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου, «Μέχρι τέλος Απριλίου θα έχουμε ορατότητα για το τι μπορούμε να κάνουμε και με συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες» βοηθώντας πιο πολύ στην επίτευξη της διαδικασίας.

Άνοιγμα πλατφόρμας για πολίτες με υποκείμενα νοσήματα

  • Ενώ Επανέλαβε ότι την Παρασκευή 19 Μαρτίου ανοίγει η πλατφόρμα για τα ραντεβού του εμβολιασμό 250.000 πολιτών με υποκείμενα νοσήματα. Έτσι λοιπόν από την από την Παρασκευή, όσοι είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση θα λάβουν μήνυμα και οι υπόλοιποι θα κλείσουν ραντεβού μέσω της πλατφόρμας. Για τα ραντεβού αν πρόκειτε για μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα τότε μπορούν να απευφθειθούν στο κοντινότερο φαρμακείο της περιοχής τους και να κλείσουν από εκεί το ραντεβού τους.

Άνοιγμα πλατφόρμας για πολίτες από 70-74 ετών

  • Σύντομα και πιο συγκεκριμένα θα ακολουθήσει το άνοιγμα της πλατφόρμας, στις 26 Μαρτίου, για τα άτομα 70 έως 74 ετών και στις αρχές Απριλίου για την επόμενη ηλικιακή κατηγορία 65 έως 69 ετών. Όπου μπορούν να επικυρώσουν τα ραντεβού τους με τον ίδιο τρόπο που αναφέρθηκε προς τα πάνω.

Γιατί πρέπει να εμβολιαστούν οι πολίτες

  • Ο Θάνος Κοντογιώργης δεν δίστασε να μιλήσει και για την προστασία που παρέχουν τα εμβόλια , προτρέποντας όλους τους πολίτες να κλείσουν τα ραντεβού τους για να τα κάνουν όταν θα είναι διαθέσιμα με βάση την ηλικία τους και να μην θεωρήσουν ότι κάποια είναι πιο ασφαλή από κάποια άλλα η το αντίθετο.

Τι θα γίνει με τα χαμένα ραντεβού της astrazeneca

  • Τέλος έκλεισε με την απάντηση στην ερώτηση τι μέλει γενέσθαι με όλους τους πολίτες που είχαν κλίσει τα ραντεβού τους με την astrazeneca αλλά λόγου όλου του χάους με την μη εγκυρότητα του εμβολίου , αποφάσισαν να τα ακυρώσουν για να λάβουν την απάντηση ότι όλα τα εμβόλια θα επαναπρογραμματιστούν κανονικά εντός του επόμενου διαστήματος.

Ακολουθεί το βίντεο με τις δηλώσεις του

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Οι βελτιώσεις στην υγειονομική περίθαλψη θα ξεπεράσουν την τρέχουσα κρίση για τη δημόσια υγεία

Αποσυμπίεση με μικρά μέτρα χαλάρωσης - Τι αλλάζει σε μετακίνηση και δραστηριότητες

Οι ιός SARS-CoV-2 κυκλοφόρησε μη ανιχνευμένος μήνες πριν τον εντοπισμό του στη Wuhan της Κίνας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πρεμιέρα για το Καλάθι των Παιχνιδιών μετά το Καλάθι των Χριστουγέννων

Καλάθι των Παιχνιδιών: Αυτή η νέα πρωτοβουλία πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή, έτσι ώστε κάθε οικογένεια να μπορεί να αγοράσει σε προσιτές τιμές ένα παιχνίδι, σύμφωνα με τον κ. Σκρέκα.

Αβοκάντο Τομάτα: Μια δυναμική συνεργασία για την καταπολέμηση του καρκίνου

Αβοκάντο Τομάτα: Περιλαμβάνοντας τόσο τα αβοκάντο όσο και τις ντομάτες στη διατροφή μας μπορούμε να απολαμβάνουμε όχι μόνο την εξαιρετική γεύση αλλά και τα πολλαπλά οφέλη για την υγεία μας.

Πώς επηρεάζει ο θόρυβος τα παιδιά;

Ηχορύπανση: Ο περιβαλλοντικός θόρυβος μπορεί να έχει επιβλαβείς επιπτώσεις στη μάθηση, τη συμπεριφορά και τον ύπνο των παιδιών. Πώς;

Πώς η έλλειψη ύπνου επηρεάζει τη λίμπιντο;

Ύπνος libido: Αναγνωρίζοντας την περίπλοκη σύνδεση μεταξύ ύπνου και σεξουαλικής λειτουργίας, τα άτομα μπορούν να λάβουν προληπτικά μέτρα για να εξασφαλίσουν επαρκή ανάπαυση.