Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Σεξουαλική Υγεία

Τακτικές σεξ: Τακτικές σεξ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αν έχετε βαρεθεί στη σχέση σας;

Τακτικές σεξ: Τακτικές σεξ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αν έχετε βαρεθεί στη σχέση σας;

Τακτικές σεξ: Όταν η πλήξη εισχωρεί σε μια σχέση, είναι μια ευκαιρία να εμπνέετε λίγο ενθουσιασμό και καινοτομία, συμπεριλαμβανομένης της κρεβατοκάμαρας.

Όταν η πλήξη εισχωρεί σε μια σχέση, είναι μια ευκαιρία να εμπνέετε λίγο ενθουσιασμό και καινοτομία, συμπεριλαμβανομένης της κρεβατοκάμαρας. Ακολουθούν μερικές τακτικές σεξ για να αναζωπυρώσετε τη σπίθα και να διώξετε μακριά την βαρεμάρα.

  • Επικοινωνία: Ξεκινήστε συζητώντας ανοιχτά τις επιθυμίες, τις φαντασιώσεις και τα όρια. Η αποτελεσματική επικοινωνία χτίζει εμπιστοσύνη και κατανόηση, ανοίγοντας το δρόμο για περιπετειώδη εξερεύνηση.
  • Παιχνίδι ρόλων: Βυθιστείτε σε φαντασιώσεις αναλαμβάνοντας διαφορετικούς ρόλους ή πρόσωπα. Είτε πρόκειται για μια άτακτη νοσοκόμα, μια σαγηνευτική κατάσκοπος ή ένας τολμηρός πειρατής, το παιχνίδι ρόλων προσθέτει ένα στρώμα ίντριγκας και ενθουσιασμού.
  • Νέες τοποθεσίες: Σπάστε τη ρουτίνα κάνοντας οικειότητα σε νέα μέρη. Από τον πάγκο της κουζίνας μέχρι την πίσω αυλή κάτω από τα αστέρια, η αλλαγή του σκηνικού μπορεί να ενισχύσει τη διέγερση και το πάθος.
  • Αισθητηριακή εξερεύνηση: Πειραματιστείτε με το αισθητηριακό παιχνίδι ενσωματώνοντας δεμένα μάτια, φτερά, παγάκια ή λάδια μασάζ. Οι αυξημένες αισθήσεις εντείνουν την ευχαρίστηση και βαθαίνουν τη σύνδεση.
  • Σεξουαλικά παιχνίδια: Εξερευνήστε παιχνίδια ή προκλήσεις για ενήλικες που έχουν σχεδιαστεί για να τονώσουν τη δημιουργικότητα και την οικειότητα. Από την αλήθεια ή το τόλμη μέχρι τα ερωτικά επιτραπέζια παιχνίδια, ο παιχνιδιάρικος ανταγωνισμός καλλιεργεί μια αίσθηση περιπέτειας.
  • Πράξεις έκπληξης: Σχεδιάστε αυθόρμητες εκπλήξεις, όπως αφήνοντας προκλητικές νότες, ξεκινώντας απροσδόκητες συναντήσεις ή εισάγοντας ένα νέο παιχνίδι στη μίξη. Η προσμονή και ο αυθορμητισμός τροφοδοτούν τον ενθουσιασμό.
  • Ερωτική λογοτεχνία ή ταινίες: Εξερευνήστε την ερωτική λογοτεχνία ή ταινίες μαζί για να πυροδοτήσετε τη φαντασία και την έμπνευση. Συζητήστε φαντασιώσεις ή σκηνές που έχουν απήχηση και σκεφτείτε να τις αναπαραστήσετε.
  • Μαθαίνουμε μαζί: Παρακολουθήστε εργαστήρια ή διαβάστε βιβλία για σεξουαλικές τεχνικές, ταντρικές πρακτικές ή BDSM. Η μάθηση μαζί προάγει την ανάπτυξη και ενισχύει την οικειότητα.
  • Αμοιβαίος αυνανισμός: Εξερευνήστε τον αμοιβαίο αυνανισμό ως έναν τρόπο για να παρατηρήσετε στενά και να ευχαριστηθείτε ο ένας τον άλλον. Η κοινή χρήση ευαλωτότητας και ευχαρίστησης μπορεί να εμβαθύνει τη συναισθηματική και σωματική σύνδεση.
  • Δουλεία και κυριαρχία: Πειραματιστείτε με τη δυναμική της εξουσίας μέσω της δουλείας, της κυριαρχίας, της υποταγής ή του παιχνιδιού αίσθησης. Η εμπιστοσύνη και η συναίνεση είναι πρωταρχικής σημασίας για την ασφαλή διερεύνηση αυτών των δυναμικών.

Θυμηθείτε, το κλειδί για την αναζωογόνηση μιας σχέσης βρίσκεται στον αμοιβαίο σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την προθυμία να εξερευνήσετε ο ένας τις επιθυμίες και τα όρια του άλλου. Με ανοιχτό μυαλό και περιπετειώδη πνεύμα, η πλήξη μπορεί να μεταμορφωθεί σε συναρπαστική οικειότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ποιες είναι οι καλύτερες σεξ για να την κάνετε να θέλει κι άλλο;

Τι πρέπει να αποφεύγετε να κάνετε μετά το σεξ;

Πώς μπορείτε να φροντίσετε τη σεξουαλική σας υγιεινή;

Πώς είναι η σεξουαλική ζωή στα 30;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Γιατί η χρήση εφαρμογών γνωριμιών για μηνύματα δημόσιας υγείας είναι ένα ηθικό δίλημμα

Οι εφαρμογές γνωριμιών έχουν τη δυνατότητα να γίνουν ισχυροί σύμμαχοι στη δημόσια υγεία, ειδικά στην προσέγγιση πληθυσμών που συχνά αγνοούνται. Ωστόσο, η χρήση τους πρέπει να γίνεται προσεκτικά για να αποφευχθεί η διακύβευση του απορρήτου, της ασφάλειας και της περιθωριοποίησης των χρηστών.

Η περιτομή μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό HIV

Ενώ η εθελοντική ιατρική περιτομή των ανδρών VMMC μπορεί να παρουσιάζει υψηλή προστατευτική αποτελεσματικότητα, οι συγγραφείς προειδοποιούν ότι είναι σημαντικό να προσφέρουμε ολοκληρωμένη προστασία έναντι του HIV με πρόσθετα προληπτικά μέτρα. Οι συστάσεις περιλαμβάνουν χρήση προφυλακτικού, εκπαίδευση για τη μείωση του αριθμού των συντρόφων, τακτικό τεστ HIV και προφύλαξη πριν από την έκθεση ή μετά την έκθεση, ανάλογα με την περίπτωση.

Close Icon