Σεξουαλική Υγεία

Σχέση: Γιατί σας αρέσει να δαγκώνετε τον σύντροφό σας;

Σχέση: Γιατί σας αρέσει να δαγκώνετε τον σύντροφό σας;

Σχέση: Εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους σας πιάνει αυτή η ξαφνική παρόρμηση να δαγκώσετε κάτι από τον άνθρωπό σας.

Μπορεί μερικές φορές να αναρωτιέστε γιατί σας πιάνει η επιθυμία να δαγκώσετε το αγόρι σας. Πιθανότατα νιώθατε ότι είναι λίγο πολύ παιχνιδιάρικο.. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θέλετε ξαφνικά να δαγκώσετε τον σύντροφό σας. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτό, όπως η χαριτωμένη επιθετικότητα, ένα σημάδι οικειότητας, η παιχνιδιάρικη διάθεση μεταξύ σας, καθώς και η προθυμία σας να συμμετέχετε σε πράγματα πέρα ​​από τα φυσιολογικά όρια μιας σεξουαλικής συνάντησης. Εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους σας πιάνει αυτή η ξαφνική παρόρμηση να δαγκώσετε κάτι από τον άνθρωπό σας.

Γιατί δαγκώνετε τον σύντροφό σας

  • Έχετε μια περίπτωση χαριτωμένης επιθετικότητας. Χαριτωμένη επιθετικότητα είναι αυτό που ονομάζετε αυτή την ξαφνική παρόρμηση να τσιμπήσετε, να σφίξετε και να δαγκώσετε κάτι που σας φαίνεται υπερβολικά αξιολάτρευτο. Αυτό συμβαίνει μερικές φορές όταν παίζετε με τον άντρα σας ή όταν κάνει ή λέει κάτι βασανιστικά χαριτωμένο. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από ψυχολόγους επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Γέιλ, αυτό το “κοινωνικό δάγκωμα” που μπορεί να έχουμε μάθει από τους προγόνους μας είναι στην πραγματικότητα μια νευροχημική αντίδραση. Αυτή η νευροχημική αντίδραση τυχαίνει να μας αποτρέπει από το να είμαστε υπερβολικά συγκλονισμένοι ή αποσπασμένοι από οτιδήποτε λέει ή κάνει. Βασικά είναι η διέξοδος του σώματός μας για μερικά συντριπτικά συναισθήματα, όπως μια αντίδραση στη γλυκύτητα.
  • Θέλετε ένα σημάδι της οικειότητάς σας. Ενώ σε μερικούς άντρες αρέσει να σας κάνουν δώρα για να φορέσετε – όπως κολιέ – ως ένδειξη της οικειότητας και της δέσμευσής σας, στις κυρίες αρέσει επίσης να αφήνουν σημάδια. Σε αυτή την περίπτωση, είναι ένα κυριολεκτικό σημάδι στο δέρμα του συντρόφου σας. Τα τσιμπήματα αγάπης συμβαίνουν μερικές φορές όταν νιώθετε την ανάγκη να επισημάνετε τον άντρα σας ως δικό σας. Τα δαγκώματα δεν βγάζουν αίμα. Συνήθως εξαφανίζονται μετά από μερικές μέρες. Ωστόσο, αυτό που ένιωσες όταν το έκανες δεν είναι κάτι που διαλύεται το ίδιο εύκολα. Δεν είναι απλώς ένα σήμα κατοχής ή ιδιοκτησίας. Είναι επίσης ένας από τους τρόπους που μπορείτε να αποδείξετε και να δείξετε τη στοργή σας. Άλλωστε, οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια. Όταν σε κυριεύει η στοργή σου, μερικές φορές, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να την αφήσεις εκτός από το δάγκωμα.
  • Χρειάζεσαι τον Άνθρωπο σου. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, το να χρειάζεσαι κάποιον δεν είναι σημάδι της αδυναμίας σου ως άτομο. Είναι ένα σίγουρο σημάδι δύναμης. Έτσι, όταν δαγκώνεις το αγόρι σου, στην πραγματικότητα του δίνεις να καταλάβει ότι τον χρειάζεσαι στη ζωή σου. Αυτό είναι ακριβώς το ίδιο όταν ήμασταν μωρά που θηλάζαμε τη θηλή της μητέρας μας. Το να δαγκώνεις το αγόρι σου είναι σχετικά ακίνδυνο, αλλά φέρει ένα φορτίο δέσμευσης. Εξάλλου, δεν είναι εύκολο να παραδεχτείς σε κάποιον ότι τον χρειάζεσαι. Αυτό κάνει το να τον δαγκώσεις κάπως μεγάλη υπόθεση. Ο άνθρωπός σας πρέπει σίγουρα να είναι ευχαριστημένος με την παιχνιδιάρικη πλευρά σας.
  • Είσαι παιχνιδιάρης και περιπετειώδης. Το δάγκωμα δεν είναι κάτι που μπορείτε απλά να το αποφύγετε κανονικά. Δεν χρησιμοποιούν όλα τα ζευγάρια το δάγκωμα για να εκφράσουν τη στοργή τους, τελικά. Έτσι, όταν ξαφνικά αισθάνεστε την επιθυμία να δαγκώσετε το αγόρι σας, σημαίνει ότι είστε λίγο διαφορετικοί και ότι δεν ντρέπεστε να το δείξετε. 

  • Νιώθεις πολύ άνετα με το αγόρι σου. Το δάγκωμα είναι μια από αυτές τις δραστηριότητες που δεν κάνεις ποτέ σε κάποιον που μόλις γνώρισες. Αν το κάνετε, όχι μόνο θα φανείτε παράξενοι αλλά και λίγο τρελοί. Αξίζεις περισσότερο από ένα πλάγιο μάτι αν το κάνεις αυτό. Αυτό σημαίνει ότι όταν δαγκώνεις κάποιον, πιθανότατα σημαίνει ότι νιώθεις πολύ άνετα με αυτό το άτομο. Δεν υπάρχουν όρια στη σχέση σας. Έχεις μοιραστεί σχεδόν τα πάντα μαζί του και δεν διστάζεις να του δείξεις την περίεργη πλευρά σου. Το να είσαι άνετος με κάποιον είναι σημάδι αυξανόμενης οικειότητας. Μόλις δείτε τον εαυτό σας να δαγκώνει τον φίλο σας και είναι δεκτικός στην προσοχή, μάλλον ήρθε η ώρα να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ποια είναι τα οφέλη της πολυσυντροφικότητας;

9 Λόγοι που το σεξ το πρωί είναι η καλύτερη επιλογή!

Πώς συμβάλλει η μουσική στη σεξουαλική ζωή;

Τα οφέλη μιας υγιούς σεξουαλικής ζωής

Μπορεί η καφεΐνη να βοηθήσει στη στυτική δυσλειτουργία;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πέντε χρόνια μετά, πώς το #MeToo συγκλόνισε τον κόσμο

Η οργάνωση Times Up, η οποία διεξάγει εκστρατείες για την κακοποίηση στην κινηματογραφική βιομηχανία, δημιουργεί μια επιτροπή εμπειρογνωμόνων για την εξέταση καταγγελιών, παρόμοια με τις αρχές προτύπων για τους γιατρούς, τους εκπαιδευτικούς και άλλους επαγγελματίες.

Σεξουαλική απόλαυση μετά τον τοκετό: Έχει σημασία ο τρόπος του τοκετού;

Συνδυασμοί βιολογικών, ψυχολογικών και κοινωνικών παραγόντων μπορούν να επηρεάσουν τον πόνο κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ υπάρχει και ένα διαπροσωπικό στοιχείο που πρέπει να έχουμε κατά νου, σημείωσε η Rosen.

Στο Σικάγο, το μεγαλύτερο παιδιατρικό νοσοκομείο της πόλης προσφέρει "kink" και "trans-friendly" σεξουαλικά παιχνίδια για ανηλίκους

Η κυνική ερμηνεία αυτού του αγωγού θα έλεγε ότι καθοδηγείται από το κίνητρο του κέρδους. Όμως, ένα άλλο ρεύμα είναι ιδεολογικό: οι ριζοσπάστες ακτιβιστές του φύλου πιστεύουν ότι βρίσκονται σε έναν αγώνα για την απελευθέρωση από το σύστημα της "σιζετεροπατριαρχίας" * - και κάθε "μη συμβατό με το φύλο" παιδί είναι ένα ακόμη εργαλείο σε αυτόν τον αγώνα.

Πώς οι γιατροί μπορούν να αναγνωρίζουν τον καταναγκασμό αναπαραγωγής

Καταναγκασμός αναπαραγωγής: Ο συνδυασμός της παροχής αντισύλληψης που είναι απίθανο να ανακαλύψουν οι σύντροφοί τους και πληροφοριών για το πώς να λάβουν υποστήριξη είναι ένας θετικός τρόπος για να ενδυναμωθούν οι γυναίκες.