Σεξουαλική Υγεία

Σώμα σεξουαλικότητα: Ποια είναι τα σημεία του σώματος που ερεθίζουν περισσότερο τις γυναίκες

Σώμα σεξουαλικότητα: Ποια είναι τα σημεία του σώματος που ερεθίζουν περισσότερο τις γυναίκες

Σώμα σεξουαλικότητα: Η σεξουαλική διέγερση είναι μια βαθιά προσωπική και υποκειμενική εμπειρία και αυτό που ενθουσιάζει ένα άτομο μπορεί να μην έχει απαραίτητα την ίδια επίδραση σε ένα άλλο.

Η σεξουαλική διέγερση είναι μια βαθιά προσωπική και υποκειμενική εμπειρία και αυτό που ενθουσιάζει ένα άτομο μπορεί να μην έχει απαραίτητα την ίδια επίδραση σε ένα άλλο. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες ερωτογενείς ζώνες στο σώμα μιας γυναίκας που συνήθως συνδέονται με αυξημένη σεξουαλική ευαισθησία και διέγερση. Αυτά τα σημεία μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο, αλλά εδώ είναι μερικές από τις πιο παγκοσμίως αναγνωρισμένες περιοχές.

Κλειτορίδα: Η κλειτορίδα αναφέρεται συχνά ως το επίκεντρο της γυναικείας σεξουαλικής απόλαυσης. Περιέχει χιλιάδες νευρικές απολήξεις και είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στην αφή, καθιστώντας το μια κύρια πηγή διέγερσης και οργασμού για πολλές γυναίκες.

Θηλές: Οι θηλές είναι μια άλλη ερωτογενής ζώνη πλούσια σε νευρικές απολήξεις. Η τόνωση των θηλών με απαλά χάδια, φιλιά ή ελαφρά αγγίγματα μπορεί να προκαλέσει ευχάριστες αισθήσεις και να συμβάλει στη σεξουαλική διέγερση.

Λαιμός: Ο λαιμός είναι μια ευαίσθητη περιοχή που ανταποκρίνεται καλά στο φιλί, το τσιμπολόγημα και το απαλό πιπίλισμα. Ο αυχένας, ειδικότερα, είναι γνωστό ότι είναι μια ερωτογενής ζώνη για πολλές γυναίκες.

Αυτιά: Τα αυτιά είναι πολύ ευαίσθητα στην αφή και μπορεί να είναι μια απροσδόκητη πηγή διέγερσης. Το να ψιθυρίζεις απαλά, το τσιμπολόγημα των λοβών των αυτιών ή το απαλό φύσημα της ζεστής αναπνοής μπορεί να προκαλέσει ρίγη στη σπονδυλική στήλη μιας γυναίκας.

Εσωτερικοί μηροί: Οι εσωτερικοί μηροί συχνά παραβλέπονται, αλλά μπορεί να είναι απίστευτα ευαίσθητοι στην αφή. Χαϊδεύοντας ελαφρά ή φιλώντας τους εσωτερικούς μηρούς μπορεί να δημιουργήσετε προσμονή και να αυξήσετε τη διέγερση.

Κάτω Πλάτη: Το κάτω μέρος της πλάτης είναι μια ερωτογενής ζώνη που ανταποκρίνεται καλά σε απαλά χάδια και μασάζ. Το ελαφρύ ίχνος κύκλων ή το τρέξιμο των άκρων των δακτύλων κατά μήκος του κάτω μέρους της πλάτης μπορεί να είναι απίστευτα αισθησιακό.

Πόδια: Τα πόδια είναι γεμάτα με νευρικές απολήξεις και μπορεί να είναι εκπληκτικά ευαίσθητα στην αφή. Το μασάζ ποδιών, το πιπίλισμα των δακτύλων ή το απαλό τρέξιμο των δακτύλων κατά μήκος των πελμάτων των ποδιών μπορεί να είναι ιδιαίτερα διεγερτικά για ορισμένες γυναίκες.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι κάθε γυναίκα είναι μοναδική και αυτό που διεγείρει ένα άτομο μπορεί να μην έχει απαραίτητα την ίδια επίδραση σε ένα άλλο. Η επικοινωνία, η εξερεύνηση και η προσοχή στις ατομικές προτιμήσεις είναι το κλειδί για την ανακάλυψη και την ικανοποίηση των επιθυμιών ενός συντρόφου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Sex Tips αν βγαίνετε με έναν Υδροχόο

Πώς το σεξ μπορεί να επηρεάσει μια κατά τα άλλα υγιή σχέση;

Sex tips: Βασικές συμβουλές για μια ολοκληρωμένη εμπειρία

Sex tips για όσους βγαίνουν ραντεβού με έναν Τοξότη

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Είναι τα υγρά όνειρα κάτι το φυσιολογικό ή όχι;

Υγρά όνειρα: Τα υγρά όνειρα, γνωστά και ως οργασμοί ύπνου, είναι ένα φυσιολογικό και φυσικό φαινόμενο, ιδιαίτερα κατά την εφηβεία και τη νεαρή ενήλικη ζωή, αλλά μπορούν να συμβούν σε οποιαδήποτε ηλικία.

  Η εκσπερμάτιση μειώνει συχνά τον κίνδυνο καρκίνου του προστάτη;

Έτσι, ενώ η σχέση μεταξύ της συχνότητας της εκσπερμάτωσης και του καρκίνου του προστάτη δεν είναι πλήρως κατανοητή και υπάρχει πραγματική ανάγκη για περισσότερη έρευνα, η συχνή εκσπερμάτιση (εντός λογικής) σίγουρα δεν θα βλάψει, πιθανώς κάνει καλό και επομένως θα πρέπει να αποτελεί μέρος του υγιεινού τρόπου ζωής ενός άνδρα.

Πότε αρχίζει να μεγαλώνει το στήθος και πότε σταματά η ανάπτυξή του;

Στήθος ανάπτυξη: Η ανάπτυξη του μαστού είναι μια φυσική και δυναμική διαδικασία που συνήθως ξεκινά κατά την ανάπτυξη του εμβρύου και συνεχίζεται κατά τη βρεφική ηλικία, την εφηβεία και μερικές φορές μέχρι την πρώιμη ενήλικη ζωή.

Πότε αρχίζει να μεγαλώνει και πότε σταματά η ανάπτυξη του πέους;

Πέος ανάπτυξη: Η ανάπτυξη του πέους είναι μια φυσική διαδικασία που συνήθως ξεκινά κατά τη διάρκεια της εμβρυϊκής ανάπτυξης και συνεχίζεται κατά τη βρεφική ηλικία, την παιδική ηλικία και την εφηβεία.

Είναι το σεξ τρόπος για να χωρίσετε κάποιον χωρίς να τον πληγώσετε ανεπανόρθωτα;

Χωρισμός πληγή: Η χρήση του σεξ ως μέσου για να χωρίσετε με κάποιον γενικά δεν συνιστάται και μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική συναισθηματική βλάβη και για τα δύο εμπλεκόμενα μέρη.

Οι αμβλώσεις τις πρώτες 12 εβδομάδες θα πρέπει να νομιμοποιηθούν πλήρως στη Γερμανία, λέει η Επιτροπή Friederike Heine

Τα δικαιώματα των αμβλώσεων έχουν γίνει ένα διχαστικό ζήτημα μεταξύ των ψηφοφόρων στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. Οι αναθεωρήσεις της Πολωνίας το 2021 στους νόμους περί αμβλώσεων έγιναν πρωτοσέλιδα καθώς οι συντηρητικές πολιτικές ρίζωσαν σε μία από τις πιο αφοσιωμένες καθολικές χώρες της Ευρώπης.