Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική ζωή: Συμβουλές για να είναι υγιείς

Σεξουαλική ζωή: Συμβουλές για να είναι υγιείς

Σεξουαλική ζωή : Το πόσο συχνά κάνετε σεξ εξαρτάται από πολλά πράγματα, όπως εάν έχετε σύντροφο, τι άλλο συμβαίνει στη ζωή σας και πόσο ισχυρή είναι η σεξουαλική σας ορμή.

Οι άνθρωποι έχουν διαφορετικό φύλο . Η δική σας σεξουαλική ορμή μπορεί να αλλάξει με βάση πράγματα όπως το άγχος, τα φάρμακα που παίρνετε και άλλους φυσικούς, συναισθηματικούς  τρόπους ζωής. Μερικοί άνθρωποι θέλουν να κάνουν σεξ κάθε μέρα ή περισσότερες από μία φορές την ημέρα, και μερικοί άνθρωποι δεν θέλουν ποτέ να κάνουν σεξ. Οι άνθρωποι που δεν βιώνουν σεξουαλική έλξη για κανέναν μπορεί να αυτοαποκαλούνται  ασεξουαλικοί .

Πώς μπορώ να έχω μια υγιή σεξουαλική ζωή;

  • Το να έχετε μια υγιή σεξουαλική ζωή είναι να φροντίζετε τον εαυτό σας, είτε έχετε σύντροφο είτε όχι. Φυσικά, αυτό σημαίνει την εξασφάλιση ασφαλέστερου σεξ , την τακτική δοκιμή για ΣΜΝ , την πρόληψη ακούσιας εγκυμοσύνης και την επίσκεψη σε γιατρό ή νοσοκόμα εάν έχετε σεξουαλική διαταραχή ή άλλα προβλήματα υγείας.
  • Το να νιώθεις καλά με το σώμα σου, να απολαμβάνεις τη σεξουαλική ευχαρίστηση, να νιώθεις άνετα με τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό και την ταυτότητα φύλου και να έχεις υγιείς σχέσεις είναι επίσης μεγάλα μέρη της υγιούς σεξουαλικότητας. Έχοντας μια υγιή σεξουαλική ζωή σημαίνει να γνωρίζετε τι κάνετε και να μην θέλετε να κάνετε σεξουαλικά και να είστε σε θέση να το κοινοποιήσετε στους συντρόφους σας. Ο σύντροφός σας πρέπει να σέβεται τα όριά σας και πρέπει να σέβεστε τα όριά τους.

Επικοινωνία, βασικός παράγοντας καλής σεξουαλικής ζωής

  • Οι άνθρωποι ενεργοποιούνται από διαφορετικά πράγματα, οπότε η  επικοινωνία  για αυτό που σας αρέσει ή δεν σας αρέσει, επιτρέπει στον σύντροφό σας να γνωρίζει τι είναι εντάξει και τι είναι εκτός ορίων.

Ακολουθεί βίντεο για καλή σεξουαλική ζωή

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Αυτοφροντίδα : 6 + 1 πυλώνες οργάνωσης της

Αύξηση χειλιών : H τεχνική που θα λατρέψεις

Πανδημία : Πως επηρέασε το αναπνευστικό σύστημα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ασκήσεις Kegel για άνδρες: Πώς να τις κάνετε

Ασκήσεις Kegel: Πριν ξεκινήσετε την εξάσκηση Kegel, μάθετε πώς να εντοπίζετε τους σωστούς μύες και δώστε λίγο χρόνο στην προπόνηση για να κατανοήσετε τη σωστή τεχνική.

ΒDSM : Σκοτεινές σεξουαλικές επιθυμίες

ΒDSM : Όταν ένας σύντροφος θέλει να δοκιμάσει BDSM ή παιχνίδια, αλλά ο άλλος σύντροφος δεν ενδιαφέρεται, λέει να πει απαλά στον σύντροφό σας τι ακριβώς θέλετε να δοκιμάσετε.

Σπέρμα : Μάθετε πως να το διατηρήσετε

Σπέρμα : Η κατακράτηση σπέρματος είναι η πρακτική της αποφυγής εκσπερμάτωσης. Φυσικά, μπορείτε να το αποφύγετε εντελώς από τη σεξουαλική δραστηριότητα

Προφυλακτικά : Δείτε πόσο διαρκούν

Προφυλακτικά : Η μέση διάρκεια ζωής ενός προφυλακτικού είναι τρία έως πέντε χρόνια, ανάλογα με τον κατασκευαστή και τον τρόπο αποθήκευσής του. 

Σεξουαλική ζωή : Τα οφέλη του στην σχέση

Σεξουαλική ζωή : Πολλοί άνθρωποι έχουν ευτυχείς, ικανοποιητικές, υγιείς ρομαντικές σχέσεις χωρίς να κάνουν σεξ με τους συντρόφους τους ή να κάνουν σεξ μόνο με τους συντρόφους τους μια φορά κατά καιρούς.

To sex εντός 6 μηνών από την καρδιακή προσβολή συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο θανάτου

Καρδιακή Προσβολή: Επιστήμονες ανακάλυψαν ότι τα άτομα που διατήρησαν ή και αύξησαν τη συχνότητα της σεξουαλικής τους δραστηριότητας εντός των πρώτων έξι μηνών μετά από την καρδιακή προσβολή είχαν 35% χαμηλότερο κίνδυνο θανάτου σε σύγκριση με άτομα που απείχαν από το σεξ ή που μείωσαν τη σεξουαλική τους δραστηριότητα - ενν. μετά την καρδιακή προσβολή

Σεξουαλική ζωή : Μάθετε τα πάντα για την γυναικεία διέγερση

Σεξουαλική ζωή :  Είναι φυσιολογικό για τις γυναίκες να βιώνουν διακυμάνσεις στη σεξουαλική επιθυμία καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής. Ωστόσο, μια σημαντική ή ολική απώλεια ενδιαφέροντος για σεξ, ή δυσκολία στην απόκριση σε διέγερση, μπορεί να υποδηλώνει γυναικεία σεξουαλικό ενδιαφέρον / διαταραχή διέγερσης (FSIAD).