Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική ζωή : Πώς θα την κάνετε ευτυχισμένη

Σεξουαλική ζωή : Πώς θα την κάνετε ευτυχισμένη

Σεξουαλική ζωή : Σου βρήκαμε και σου παραθέτουμε τρόπους για να καταφέρεις να πετύχεις μία πλήρης και ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή τόσο για εσένα όσο και για τους συντρόφους σου.

Επειδή το βασικότερο στοιχείο μίας σχέσης, αλλά και για την ζωή μας γενικά είναι να έχουμε μία πολύ καλή σεξουαλική ζωή, εμείς σου παραθέτουμε τα οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε από αυτό αλλά και να σας ηρεμήσουν σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα και σας φθείρουν με αποτέλεσμα όλο αυτό να έχει αντίκτυπό στην σεξουαλική σας ζωή. Παρακάτω σας παραθέτουμε τα οφέλη που θα αποκομίσετε από μία καλή σεξουαλική ζωή.

Οφέλη μίας υγιής σεξουαλικής ζωής

  • Είτε είστε στη σχέση σας για 30 ημέρες ή 30 χρόνια, μπορεί να έχετε ανησυχίες για τη σεξουαλική σας ζωή είτε απλά γιατί είστε μαζί μόνο για σεξ, είτε γιατί είστε ζευγάρι.

Έχοντας μια ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή έχετε καταφέρει  να πετύχετε καλή υγεία με τα πάντα, από την καλύτερη υγεία της καρδιάς έως την καλύτερη υγεία των σχέσεων.

Για τους παραπάνω λόγους, παρακάτω θα σου αναλύσουμε τι είναι πραγματικά μία ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή και πως πραγματικά μπορείς να καταφέρεις να την πετύχεις.

Λόγοι για να έχεις μία καλή σεξουαλική ζωή

  • Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μια καλή σεξουαλική ζωή βασίζεται στο πόσο συχνά κάνετε και οι δύο επιτυγχάνεται τον οργασμό μέσω της πράξης. Άλλοι πιστεύουν ότι ο πολλαπλός ή ο αμοιβαίος οργασμός είναι το κλειδί.

Στην πραγματικότητα, κανένα από αυτά τα πράγματα δεν είναι ζωτικής σημασίας για μια ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή. Αφού για να την πετύχετε πρέπει να απενεχοποιηθείτε από ορισμένες αλήθειες.

Αλήθειες που πρέπει να απενεχοποιήσετε

  • Δεν υπάρχει μαγικός αριθμός όσον αφορά την ποσότητα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι κάθε σύντροφος αισθάνεται ασφαλής και άνετος και κάνει ευχάριστο σεξ.
  • Αυτό που είναι σημαντικό είναι η ικανότητα ενός ζευγαριού να επικοινωνεί μεταξύ τους σχετικά με τον τύπο του σεξ που θέλουν να κάνουν, διότι με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουν να επιτύχουν την απόλυτη ευχαρίστηση.
  • Μην διστάσατε να εκφράσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας προκειμένου να ξεμπλοκαριστείτε.

Ακολουθεί βίντεο για υγιή σεξουαλική ζωή

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Σεξουαλική υγεία: Τα αντησυλληπτικά προστατεύουν από τον καρκίνο των ωοθηκών

Σεξουαλική υγεία κλειτορίδα : Τρόποι για να την ερεθίσετε

Καρκίνος τραχήλου μήτρας: 119 Φορείς συμμαχούν για την εξάλειψη του

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πώς να ανάψετε την ερωτική φλόγα στην εμμηνόπαυση

Σεξ εμμηνόπαυση: Για να πυροδοτήσετε την ερωτική σας διάθεση η λύση είναι μία: Αναζητήστε ένα ένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζεται κατά την περίοδο αυτή και αντιμετωπίστε τα βήμα βήμα. Πώς; Συμβουλές θα βρείτε στο κείμενο που ακολουθεί.

Το "ζην επικινδύνως" στο σεξ & οι πιο επικίνδυνες στάσεις

Στάσεις σεξ κίνδυνος: Αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες στάσεις στο σεξ, σύμφωνα με μελέτες και επιστημονικά δεδομένα. Φυσικά και ορισμένες συγκαταλέγονται στις πιο συνηθισμένες σεξουαλικές στάσεις, γι' αυτό και έχουν επιφέρει τα περισσότερα ατυχήματα.

Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στους νέους ως απάντηση στις ανακρίβειες του διαδικτύου

Sex διαδίκτυο ανήλικοι: Οι νέοι κάτω των 18 ετών έρχονται αντιμέτωποι με την διαδικασία εξερεύνησης της σεξουαλικότητάς τους. Το διαδίκτυο περιέχει τις πληροφορίες, όπως δυστυχώς και μη αποδεκτές συμπεριφορές.

Μειωμένη ερωτική επιθυμία στους άνδρες: Αίτια - Συμπτώματα - Θεραπεία

Μειωμένη ερωτική επιθυμία στους άνδρες: Με τον όρο χαμηλή λίμπιντο περιγράφεται η κατάσταση κατά την οποία η σεξουαλική επιθυμία μειώνεται ή απουσιάζει. Η λίμπιντο είναι κυρίως ένα ορμονικό και εγκεφαλικό φαινόμενο.