Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική ζωή: Απολαύστε περισσότερο την ερωτική σας ζωή

Σεξουαλική ζωή: Απολαύστε περισσότερο την ερωτική σας ζωή

Σεξουαλική ζωή: Διαβάστε μερικά tips για να απολαύσετε την ερωτική σας ζωή ακόμα και μετά από πολλά χρόνια σχέσης.

Ανεξάρτητα από την ηλικία, την ταυτότητα φύλου ή τη σεξουαλικότητά σας, πάντα υπάρχουν νέα tips που μπορείτε να δοκιμάσετε για να διανθίσετε την ερωτική σας ζωή και απόλαυση.

Tips για να απολαύσετε την ερωτική σας ζωή περισσότερο

Μάθετε το σώμα σας: Μην περιμένετε από τον/την σύντροφό σας να διαβάζει το μυαλό σας. Ο αυνανισμός και ο προσωπικός πειραματισμός με το σώμα σας είναι το κλειδί για να μάθετε καλύτερα τι σας αρέσει και τι όχι. Στη συνέχεια, πάρτε ό,τι μάθατε από τον αυνανισμό και επικοινωνήστε το με τον/την σύντροφό σας.

 

Προσδιορίστε τι σας “χαλάει”: Ένα βασικό βήμα για καλύτερο σεξ και μεγαλύτερη απόλαυση είναι να αφαιρέσετε από το “πιάτο” ό, τι δεν σας αρέσει. Αυτό σημαίνει ότι, αντί να προσπαθείτε να βρείτε και να προσθέσετε πράγματα που σας ανάβουν κι άλλο, είναι πιο εύκολο να αφαιρέσετε πράγματα που σας “χαλάνε”. Το να κάνετε μικρές αλλαγές αφαιρώντας πράγματα που δεν σας αρέσουν μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη σεξουαλική σας ζωή.

Μάθετε να επικοινωνείτε τα θέλω και τις ανάγκες σας στον σύντροφό σας: Η επικοινωνία είναι απαραίτητο συστατικό για το καλό σεξ. Επικοινωνήστε τι σας αρέσει και τι δεν σας αρέσει κατά τη διάρκεια της επαφής — και μην ντρέπεστε να πείτε στον/στην σύντροφό σας πώς αισθάνεστε κατά τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού. Να είστε σίγουροι/ες πως θα εκτιμήσουν την αυθεντικότητά σας και θα χαρούν να ακολουθήσουν τις κατευθύνσεις σας. Εξάλλου, οι άνθρωποι που είναι απελευθερωμένοι με το σώμα τους και ξέρουν τι τους αρέσει και το επικοινωνούν, είναι τουλάχιστον ερωτικοί!

 

Άσκηση: Η άσκηση απελευθερώνει ενδορφίνες και ορμόνες και επίσης σας βοηθά να συντονιστείτε με το σώμα σας. Επιπλέον, η άσκηση μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της επιθυμίας, ειδικά μεταξύ των γυναικών σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Αποφύγετε τη ρουτίνα: Οι άνθρωποι που είναι περίεργοι και ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες γενικά τείνουν να αναφέρουν υψηλότερα επίπεδα σεξουαλικής ικανοποίησης. Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και μην φοβάστε να δοκιμάσετε νέα πράγματα με τον/την σύντροφό σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Είναι ωφέλιμο να πίνετε νερό πριν το σεξ;

Η Γαλλία προσφέρει δωρεάν προφυλακτικά σε νέους

Tρόποι για να βελτιώσετε την βαλτωμένη σχέση σας

Γιατί οι περισσότεροι θέλουν να κοιμηθούν μετά το σεξ;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Το σεξ με βηματοδότη είναι απολύτως ασφαλές

Βηματοδότης σεξ: Όταν οι άνδρες και οι γυναίκες παρουσιάζουν σημάδια καρδιακού προβλήματος, η απάντηση μπορεί να είναι ένας βηματοδότης ή ένας εμφυτεύσιμος απινιδωτής καρδιομετατροπής (ICD).

Είναι τελικά το πέος μυς ή όργανο;

Μύες πέος: Το πέος δεν μοιάζει με τα περισσότερα άλλα μέρη του ανθρώπινου σώματος, καθώς μπορεί να πάρει  διαφορετικά σχήματα και μορφές μέσα σε λίγα λεπτά. 

Τι είναι η πολυγαμία και πόσο συχνή είναι;

Πολυγαμία: Η πολυγαμία είναι μια πολύπλοκη και πολιτισμικά διαφοροποιημένη πρακτική που αντανακλά την ποικιλομορφία των ανθρώπινων σχέσεων και των συζυγικών ρυθμίσεων.

Πώς να κάνετε σεξ κατά το 1ο, 2ο και 3ο τρίμηνο εγκυμοσύνης;

Σεξ εγκυμοσύνη: Για πολλούς, το σεξ και η εγκυμοσύνη δεν πάνε μαζί. Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή υπάρχουν πολλοί μύθοι γύρω από το σεξ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης που τρομάζουν τα ζευγάρια για την έκβασή του. 

Τι γίνεται αν δεν έχετε όρεξη για σεξ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Εγκυμοσύνη σεξ: Αγάπη, φροντίδα, στοργή που πλημμυρίζουν οι σύντροφοι ο ένας στον άλλο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου τόσο κρίσιμης όσο η σωστή διατροφή και οι προγεννητικές βιταμίνες που συνιστάται να παίρνει η μητέρα.