Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική ζωή : 3+1 συμβουλές για να την εκτοξεύσεις

Σεξουαλική ζωή : 3+1 συμβουλές για να την εκτοξεύσεις

Σεξουαλική υγεία : Ρομαντικά μυθιστορήματα, πορνό, ρόλος, εσώρουχα. Είναι όλοι εξαιρετικοί τρόποι ενεργοποίησης του σεξουαλικού σας επιταχυντή, αλλά συνήθως δεν είναι αρκετοί.

 Αυτά τα πράγματα είναι υπέροχα αν τους αρέσουν, προχωρήστε, αλλά αποδεικνύεται ότι οι άνθρωποι αγωνίζονται συνήθως όχι επειδή δεν υπάρχει αρκετή διέγερση στον επιταχυντή – είναι ότι υπάρχει υπερβολική διέγερση στο φρένο. Το άγχος είναι ένας μηχανισμός επιβίωσης που μπορεί να σας βοηθήσει όταν το σώμα σας σας στέλνει σήματα που λένε ότι δεν είστε ασφαλείς αυτή τη στιγμή αν δεν είστε ασφαλείς αυτή τη στιγμή, είναι καλή στιγμή να κάνετε σεξ;

Πράγματα που σταματάνε την σεξουαλική διάθεση

 • Ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθείτε να αντλήσετε τον επιταχυντή, το χρόνιο άγχος μπορεί να καταστρέψει εντελώς τη σεξουαλική σας επιθυμία. Η εργασία, η φροντίδα των παιδιών και ο μειωμένος ύπνος.
 • Η πίεση για διατήρηση μιας συνεπούς σεξουαλικής ζωής είναι μια άγχους, λέει ο συγγραφέας και, ειρωνικά, είναι συχνά ο λόγος που δεν το έχουν με συνέπεια.

Προγραμματίστε ώρα για σεξ

 • Τα ζευγάρια που μένουν σε μακροχρόνιες, ευτυχισμένες σχέσεις συνήθως δίνουν προτεραιότητα στο σεξ.
 • Ο προγραμματισμός σεξ σας δίνει χρόνο για να εξαλείψετε τυχόν στρες που χτυπούν το φρένο σας, είτε πρόκειται για εργασιακό άγχος είτε για να βεβαιωθείτε ότι το σπίτι είναι καθαρό .
 • Υπάρχει χρόνος προετοιμασίας όπου μπορείτε να κάνετε ό, τι χρειάζεται για να μειώσετε τα επίπεδα άγχους σας ή να ζεσταθεί ο επιταχυντής σας.

Αποφύγετε το “κυνήγι”

 • Συχνά, όταν ένας σύντροφος θέλει σεξ, δεν αφορά την επιθυμία για ευχαρίστηση ,αφορά την ανάγκη οικειότητα.
 • Εάν ο σύντροφός σας δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται, μην υποθέσετε ότι είναι επειδή δεν σας προσελκύουν.
 • Είναι απολύτως αλήθεια ότι ένας σύντροφος λέει όχι γιατί δεν προσελκύεται.
 • Εάν η σχέση σας στερείται σεξ, το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να κυνηγήσετε τον σύντροφό σας.

Σταματήστε να σκέφτεστε μόνο το σέξ
 • Αν θέλετε να επιταχύνετε τη σεξουαλική σας ζωή, πρέπει να σταματήσετε να κάνετε το σεξ ως στόχο, Αντ ‘αυτού,  επικεντρωθείτε στην οικοδόμηση της οικειότητας .
 • Συμφωνείτε ότι εσείς και ο σύντροφός σας θα πάτε για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα χωρίς να κάνετε σεξ.

Ακολουθεί βίντεο για σεξουαλική ζωή

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Θ. Τρύφων: Η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να γίνει ευρωπαϊκό παραγωγικό και ερευνητικό κέντρο για τη φαρμακοβιομηχανία

Νίκος Χαρδαλιάς: Ο ιός βρίσκεται ακόμα ανάμεσά μας

Γκίκας Μαγιορκίνης: Δείχνει να αποσυμπιέζεται το σύστημα υγείας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ασκήσεις Kegel για άνδρες: Πώς να τις κάνετε

Ασκήσεις Kegel: Πριν ξεκινήσετε την εξάσκηση Kegel, μάθετε πώς να εντοπίζετε τους σωστούς μύες και δώστε λίγο χρόνο στην προπόνηση για να κατανοήσετε τη σωστή τεχνική.

ΒDSM : Σκοτεινές σεξουαλικές επιθυμίες

ΒDSM : Όταν ένας σύντροφος θέλει να δοκιμάσει BDSM ή παιχνίδια, αλλά ο άλλος σύντροφος δεν ενδιαφέρεται, λέει να πει απαλά στον σύντροφό σας τι ακριβώς θέλετε να δοκιμάσετε.

Σπέρμα : Μάθετε πως να το διατηρήσετε

Σπέρμα : Η κατακράτηση σπέρματος είναι η πρακτική της αποφυγής εκσπερμάτωσης. Φυσικά, μπορείτε να το αποφύγετε εντελώς από τη σεξουαλική δραστηριότητα

Προφυλακτικά : Δείτε πόσο διαρκούν

Προφυλακτικά : Η μέση διάρκεια ζωής ενός προφυλακτικού είναι τρία έως πέντε χρόνια, ανάλογα με τον κατασκευαστή και τον τρόπο αποθήκευσής του. 

Σεξουαλική ζωή : Τα οφέλη του στην σχέση

Σεξουαλική ζωή : Πολλοί άνθρωποι έχουν ευτυχείς, ικανοποιητικές, υγιείς ρομαντικές σχέσεις χωρίς να κάνουν σεξ με τους συντρόφους τους ή να κάνουν σεξ μόνο με τους συντρόφους τους μια φορά κατά καιρούς.

To sex εντός 6 μηνών από την καρδιακή προσβολή συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο θανάτου

Καρδιακή Προσβολή: Επιστήμονες ανακάλυψαν ότι τα άτομα που διατήρησαν ή και αύξησαν τη συχνότητα της σεξουαλικής τους δραστηριότητας εντός των πρώτων έξι μηνών μετά από την καρδιακή προσβολή είχαν 35% χαμηλότερο κίνδυνο θανάτου σε σύγκριση με άτομα που απείχαν από το σεξ ή που μείωσαν τη σεξουαλική τους δραστηριότητα - ενν. μετά την καρδιακή προσβολή

Σεξουαλική ζωή : Μάθετε τα πάντα για την γυναικεία διέγερση

Σεξουαλική ζωή :  Είναι φυσιολογικό για τις γυναίκες να βιώνουν διακυμάνσεις στη σεξουαλική επιθυμία καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής. Ωστόσο, μια σημαντική ή ολική απώλεια ενδιαφέροντος για σεξ, ή δυσκολία στην απόκριση σε διέγερση, μπορεί να υποδηλώνει γυναικεία σεξουαλικό ενδιαφέρον / διαταραχή διέγερσης (FSIAD).