Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική υγεία: Κορυφαία σημεία πίεσης για τον γυναικείο οργασμό

Σεξουαλική υγεία: Κορυφαία σημεία πίεσης για τον γυναικείο οργασμό

Σεξουαλική υγεία:  Εδώ έχουμε απαριθμήσει τα πέντε κορυφαία σημεία πίεσης που βοηθούν στον γυναικείο οργασμό.

Το να βιώνεις οργασμό σε κάθε ερωτική σχέση μπορεί να είναι πρόκληση για μια γυναίκα εφόσον δεν είναι ότι πιο εύκολο λίγο δύσκολο να φτάσει στην κορύφωση. Ενώ το προκαταρκτικό παιχνίδι θεωρείται το κλειδί για να ενεργοποιήσετε την τα ερωτικά της ένστικτα, η γνώση ορισμένων σημείων πίεσης μπορεί να τη βοηθήσει να φτάσει σε αυτή την κατάσταση οργασμού. Ποια είναι όμως τα κορυφαία σημεία πίεσης που βοηθούν στον γυναικείο οργασμό;

Τo στήθoς της

Αγγίξτε απαλά το στήθος της και αρχίστε να την χαϊδεύετε μέχρι εκεί που θέλει. Το να αγγίζετε και να χαϊδεύετε το στήθος της αγαπημένη σας, τη βοηθά να φτάσει στον οργασμό, πιο γρήγορα. Το στήθος θεωρείται ένα από τα καλύτερα μέρη που μπορούν εύκολα να την κάνουν να φτάσει στην κορύφωση.

Ο λαιμός της

Ένας άλλος τρόπος για να ενεργοποιήσετε τις ερωτικές ζώνες μιας γυναίκας είναι να επιδοθείτε σε προκαταρκτικά παιχνίδια και να φιλήσετε το λαιμό της για λίγα λεπτά. Το να της χαϊδεύεις το λαιμό είναι ευχάριστο αν και μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα μασάζ στους ώμους και στη συνέχεια φτάστε στον λαιμό της.

Οι αστραγάλοι της

Παραδόξως, το άγγιγμα και το φιλί στους αστραγάλους και τα δάχτυλα των ποδιών της μπορούν να τη βοηθήσουν να φτάσει στον οργασμό. Τρίψτε απαλά την περιοχή μεταξύ των αστραγάλων και του αχίλλειου τένοντα. Αυτό θα αυξήσει τη σεξουαλική ευχαρίστηση. Επίσης, υπάρχουν ορισμένα ευχάριστα σημεία στο πόδι και στο πέλμα. Βρείτε το π σημείο στα πόδια της που την ερεθίζει περισσότερο και αφήστε τη γυναίκα σας να νιώσει την οργασμική απόλαυση.

Στα χείλη της

Μην ξεκινάτε δυνατά. Φιλήστε απαλά στα χείλη της και ενώ το κάνετε, αλλάξτε την ένταση. Καθώς τα χείλη είναι ένα από τα ευχάριστα σημεία πίεσης, τα απαλά χείλη μπορεί να είναι διεγερτικά για μια γυναίκα.

Εκτός από αυτά τα σημεία πίεσης, μπορείτε επίσης να την ενθουσιάσετε αγγίζοντας τους κοιλιακούς της, χαϊδεύοντας απαλά τα μαλλιά της, αγγίζοντας και φιλώντας τις θηλές και τον αφαλό της. Θυμηθείτε, ένα καλό προκαταρκτικό παιχνίδι μπορεί να κάνει την ερωτική σας χημεία ακόμη πιο δυνατή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς η νυχτερινή βάρδια επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή και τη σεξουαλική υγεία σας

Πόσος καιρός είναι υπερβολικά πολύς χωρίς σεξ;

Εντάξτε το σεξ στη διασκέδασή σας!

Τα 3 κορυφαία μυστικά για την επιλογή γυναικείου οργασμού

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

3 σημάδια στην συμπεριφορά ενός ανθρώπου που δείχνουν ειλικρινή έρωτα

Το χιούμορ δεν είναι ένα ταλέντο που έχουν όλοι, όμως αυτός που ενδιαφέρεται ειλικρινά θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να σε κάνει να περνάς όμορφα μαζί του, να απολαμβάνεις τον χρόνο που περνάτε.

Ποιοι οι κίνδυνοι που υπάρχουν αν κάνετε πρωκτικό σεξ χωρίς προφυλακτικό;

Πρωκτικό σεξ: Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν προφυλακτικά για να αποφύγουν την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ή λοιμώξεις ή ασθένειες που μπορούν να μεταδοθούν κατά τη διάρκεια του σεξ.