Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική υγεία: Η συμβολή της στην καλή υγεία

Σεξουαλική υγεία: Η συμβολή της στην καλή υγεία

Σεξουαλική ζωή: Όλων το ενδιαφέρον συγκεντρώνετε στην σεξουαλική ζωή γι αυτό και εμείς θα σας πούμε και τα οφέλη της στην υγεία του ατόμου.

Πολλούς ανθρώπους τους απασχολεί  ιδιαίτερα η πορεία της σεξουαλικής τους ζωής επειδή είναι μία ανάγκη που επιζητάει ικανοποίηση, ωστόσο σημαντική είναι και  για την υγεία του ανθρώπου αφού η συμβολή της σε πολλούς τομείς του οργανισμού  τους καλυτερεύει. Ακολουθούν τα οφέλη της γενικά στην ζωή και υγεία του ατόμου.

Καταρχάς η σεξουαλική ζωή είναι κάτι που μπορεί να σε ανησυχεί ακόμα και όταν είσαι με τον άλλον μικρό η και μεγάλο χρονικό διάστημα. Και αυτό συμβαίνει επειδή πάντα θα βρούμε κάτι να μας αγχώσει. Απλά προσπαθείτε να ζείτε περισσότερο από όσα σκέφτεστε.

Η ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή συνδέετε και με την υγεία αφού έτσι πετυχαίνουμε να έχουμε από μία υγιή και δυνατή  καρδιά ως μία δυνατή και υγιή σχέση, έτσι καταλαβαίνουμε ότι το καλό και σταθερό σέξ είναι πολύ καλό και για την σωματικά αλλά και για την ψυχική μας υγεία.

Η καλή σεξουαλική ζωή βασίζεται κατά κύριο λόγο  στο πόσο συχνά επιλέγεται και οι δύο να έχετε  επαφή μεταξύ σας αλλά και στον πολλαπλο οργασμό θα μπορούσε να  βασιστεί αφού και τα δύο είναι εξίσου σημαντικά.

Ωστόσο αυτά που έχουν βασική σημασία ώστε να χτίσετε μία σωστή και ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή που θα περνάτε τέλεια κρύβετε πίσω από ποιο ουσιαστικές έννοιες όπως είναι να η απενεχοποίηση , η επικοινωνία και ή όρεξη να είστε εκεί για τον άλλον σε όλα.

Καλό ακόμα θα ήταν να μην σκέφτεστε αναγκαστικά ότι για να πετύχει ο πολλαπλός οργασμός πρέπει να επαναλάβετε πράγματα και αυτό να σας αγχώσει αλλά να αφήσετε να εξελιχτούν και ότι προκύψει. Έτσι θα το απολαύσετε πολύ περισσότερο την πράξη αλλά και αυτές τις στιγμές με το ταίρι σας.

Προσπαθήστε στην σχέση σας να κρατήσετε την επικοινωνία πολύ ψηλά ώστε ναν λέτε για όλα όσα θέλετε και σας αρέσουν να κάνετε στο σεξ. Αυτή η μέθοδος βοηθάει και απενεχοποιεί πολύ.

Ακολουθεί βίντεο με χρήσιμες συμβουλές:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Συνδυασμός βοτάνων κατά της κατάθλιψης

Σεξουαλική ζωή: Τρόποι για καλό σεξ

Εφαρμόστε τους κανόνες και ζήστε ευτυχισμένοι

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Οι πρώιμες σεξουαλικές εμπειρίες οδηγούν σε πιο υγιές σεξ αργότερα

Σεξουαλικό ντεμπούτο: Η υγιής σεξουαλική λειτουργία είναι κρίσιμη για τη σεξουαλική υγεία και θα πρέπει να συγκαταλέγεται μεταξύ των πιθανών αποτελεσμάτων υγείας ενός πρώιμου σεξουαλικού ντεμπούτου.

Τελικά, είναι η στυτική δυσλειτουργία ψυχολογικό σύμπτωμα;

Στυτική Δυσλειτουργία: Τα ψυχολογικά θέματα μπορούν να επηρεάσουν περισσότερα από την ψυχική σας υγεία. Η κατάθλιψη, το άγχος, το στρες και τα προβλήματα σχέσεων μπορούν να έχουν τρομερή επίδραση στη σεξουαλική σας λειτουργία.

Η υπόθεση ορόσημο της Κίνας #MeToo επιστρέφει στο δικαστήριο μετά από αποτυχία

Το κίνημα #MeToo της χώρας έχει σκοντάψει από το 2018, όταν ένα κύμα γυναικών δημοσίευσε καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον καθηγητών πανεπιστημίου. Απειλούμενοι εκείνη την εποχή από την προοπτική ενός ανεξέλεγκτου μαζικού κινήματος, οι λογοκριτές του Διαδικτύου άρχισαν γρήγορα να μπλοκάρουν τα hashtags και τις λέξεις-κλειδιά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ποια είναι τα οφέλη της πολυσυντροφικότητας;

Σεξουαλική ζωή: Η ύπαρξη πολλών σεξουαλικών συντρόφων μπορεί να σημαίνει ότι ένα άτομο έχει περισσότερους από έναν σεξουαλικούς συντρόφους για μια χρονική περίοδο.