Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική υγεία: Έκσταση το βασικό χαρακτηριστικό για να είναι επιτυχημένη

Σεξουαλική υγεία: Έκσταση το βασικό χαρακτηριστικό για να είναι επιτυχημένη

Σεξουαλική υγεία : Οι ειδικοί ξέρουν την σπουδαιότητα του καλού σεξ για την ανθρώπινη ζωή γι' αυτό και τολμούν να πουν ότι η απόλυτη ικανοποίηση έρχεται μέσω της έκστασης την οποία αναλύουν και προτείνουν τρόπους επίτευξής της παρακάτω.

Τα οφέλη του καλού σεξ είναι πολλά, αφού είναι ένας λόγος για τον οποίο λατρεύουμε εμάς αλλά και τους γύρω μας. Ωστόσο οι ειδικοί επισημαίνουν ότι για να πετύχουμε την απόλυτη ικανοποίηση πρέπει να το αφήσουμε να συμβεί.

Πιο συγκεκριμένα δεν γίνεται να ικανοποιηθούμε απλά και μόνο επειδή το σκεφτήκαμε έστω και αν αποτελεί αβίαστη κίνηση, ούτε και φυσικά ανήκει σε αυτά που λειτουργούν μηχανικά. Γι’ αυτό τον λόγο οι επιστήμονες λένε ότι το καλό σεξ ξεκινάει από μία υπέροχη στάση που έχει καλλιεργηθεί από τους δύο παρτενέρ που έχουν φτάσει στην έκταση και όλο το υπόλοιπο απλά συμβαίνει.

Αυτή η στιγμή είναι μαγική και ανήκει απόλυτα σε εσάς τους δύο και μπορείτε να την καλλιεργήσετε κι άλλο τολμώντας να εκφράσετε αυτά που σας αρέσουν,  σας ενεργοποιούν και λαχταράτε με αποτέλεσμα να καταφέρετε να κατακτήσετε την σεξουαλική έκταση όπου θα βάλει την σχέση σας σε  πολύ διαφορετικές βάσεις.

Επίσης οι ψυχολόγοι επισημαίνουν ότι θα έπρεπε  να αποφεύγουμε να βομβαρδιζόμαστε σε ότι σχετίζετε με την σεξουαλική ζωή από την τηλεόραση και τις διάφορες κοινωνικές απόψεις διότι το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας μπλοκάρουν και όχι να μας ελευθερώνουν.

 

Επίτευξη σεξουαλικής έκστασης

Αναπροσαρμόστε οποιοδήποτε μύθο σας μπλοκάρει και δεν σας αφήνει να απολαύσετε την στιγμή (Π.Χ είναι σωστός ο ερωτικός σύντροφος που έχω ή γιατί δεν έφτασα σε οργασμό;).

Αναρωτηθείτε αν οι ενδοιασμοί σας οφείλονται σε δικές σας σκέψεις η είναι απόρροια των άλλων και δράστε αναλόγως.

Ζητήστε από τον σύντροφοι σας να γράψει τις σεξουαλικές του σκέψεις, κάντε το ίδιο και εσείς και αν προκύψουν διαφορετικές απόψεις συζητήστε για το πως θα εκπληρώσετε τα θέλω του και τα θέλω σας.

Προσδιορίστε τις πηγές που θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε απορίες γύρω από τα σεξουαλικά ερωτήματά σας.

Καταφέρετε να ανακαλύψετε και να επιλύσετε ένα θέμα στην σχέση σας που μπλοκάρει την σεξουαλική σας ζωή.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ποιος καθορίζει τη συχνότητα των σεξουαλικών επαφών

Η εμμονή με τον οργασμό βλάπτει τη σεξουαλική μας ζωή

Αυτή είναι η φυσιολογική συχνότητα για τη σεξουαλική επαφή

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Το σεξ είναι σύμμαχός σας στην εμμηνόπαυση

Σεξ εμμηνόπαυση: Οι εναλλαγές της διάθεσης στην εμμηνόπαυση είναι μία μεγάλη πρόκληση. Το ένα λεπτό είσαι καλά και το επόμενο είσαι έτοιμη να ξεσπάσεις σε κλάματα. Δεν είναι περίεργο γιατί τόσες πολλές γυναίκες στην εμμηνόπαυση βιώνουν αυξημένο στρες. Λοιπόν, τα καλά νέα είναι ότι το σεξ είναι ένα φυσικό ανακουφιστικό από το στρες, καταπραϋντικό του άγχους.

Πώς η αποχή από το σεξ επηρεάζει την υγεία μας;

Σεξ έλλειψη: Αν και δεν υπάρχει χρυσός κανόνας που να καλύπτει όλες τις περιπτώσεις, εντούτοις η απουσία σεξ ενδέχεται να επηρεάσει την σωματική αλλά και την ψυχική σας υγεία.

Τα οφέλη του σεξ για τις γυναίκες

Σεξ: Το σεξ μπορεί να αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας και να σας βοηθήσει να αγκαλιάσετε τη σεξουαλική σας πλευρά, ανακαλύπτοντας τι είναι καλό για εσάς. Επιπλέον, οι ορμόνες που παράγονται κατά το σεξ προάγουν μια καλύτερη συνολική διάθεση, ενισχύουν τη σεξουαλική σας ορμή και έχουν ως αποτέλεσμα υψηλότερα ποσοστά σεξουαλικής ικανοποίησης γενικά.

Τροφές που θα τονώσουν την λίμπιντό σας

Σεξ διατροφή: Σε μια μελέτη, οι ερευνητές συνέδεσαν την υψηλότερη πρόσληψη φρούτων με 14 τοις εκατό μείωση του κινδύνου για στυτική δυσλειτουργία.

Πώς να επιτύχετε κορυφαία σεξουαλική διέγερση

Σεξουαλική διέγερση: Θέλετε να απολαύσετε ποιοτική σεξουαλική διέγερση με τον σύντροφό σας; Ακολουθήστε τις συμβουλές σε αυτό το άρθρο και θα βρίσκεστε σε πολύ καλό σημείο!

Πώς μπορεί να βοηθήσει το σεξ την ομορφιά μας;

Σεξ ομορφιά: Ο οργασμός με την αύξηση των οιστρογόνων που επιφέρει, η χαλάρωση και η αναζωογόνηση, όλα αυτά τα στοιχεία καθιστούν το σεξ απαραίτητο για ένα λαμπερό, νεανικό δέρμα!