Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική υγεία γάμος: Τα οφέλη του σεξ στο γάμο

Σεξουαλική υγεία γάμος: Τα οφέλη του σεξ στο γάμο

Σεξουαλική υγεία γάμος: Το σεξ είναι ένας από τους παράγοντες που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την οικειότητά σας με τον σύντροφο σας. Αν αναρωτιέστε πώς θα σας ωφελήσει, εδώ θα βρείτε τους λόγους.

Όταν είσαι παντρεμένος, δεν είναι μόνο η αγάπη και η στοργή που κρατά τον δεσμό ζωντανό. Μια στενή αίσθηση οικειότητας και συνουσίας είναι αυτό που χρειάζεται για να ανθίσει και να ευημερήσει η σχέση σας. Το σεξ είναι ένας από τους παράγοντες που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την οικειότητά σας με τον σύντροφο σας. Μπορεί επίσης να εμπλουτίσει την οικογενειακή σας κατάσταση και να βελτιώσει τη σχέση σας. Αν αναρωτιέστε πώς θα σας ωφελήσει, εδώ θα βρείτε τους λόγους.

6 οφέλη της σεξουαλικής επαφής στον έγγαμο βίο

  • Δημιουργείται οικειότητα μεταξύ των συζύγων. Η οικειότητα είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες σε κάθε σχέση. Η έλλειψη οικειότητας μπορεί συχνά να οδηγήσει σε ασταθείς και διαλυμένες σχέσεις που είτε είναι δύσκολο να επιδιορθώνονται είτε είναι δύσκολο να επανέλθουν στα φυσιολογικά τους. Το σεξ είναι αυτό που φέρνει πίσω τον ενθουσιασμό και την ένταση σε μια σχέση. Αυξάνει την οικειότητα μεταξύ των συζύγων και σας βοηθά να ξεχάσετε τα πράγματα που σας απενεργοποιούν τη libido.
  • Η μακροζωία της σχέσης. Το σεξ είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας σε ένα γάμο. Αρχικά, η αγάπη και η έλξη είναι αυτό που παίζει κρίσιμο ρόλο στη διατήρηση της σχέσης. Ωστόσο, με το χρόνο, το σεξ γίνεται σημαντικό για τη διασφάλιση της μακροζωίας μιας σχέσης. Χωρίς καμία σεξουαλική δραστηριότητα, θα υπάρχουν τα πάντα εκτός από οικειότητα.
  • Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μειώσετε την ένταση. Μετά από μια κουραστική μέρα εργασίας, είναι φυσικό να είστε κουρασμένοι. Ειδικά σε περίπτωση παντρεμένων ζευγαριών, όπου η ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής είναι τόσο σημαντική, πρέπει να ξέρει κανείς τον τρόπο να απελευθερώσει το άγχος και να χαλαρώσει. Ένας τρόπος είναι να το κάνεις μέσω του σεξ. Όχι μόνο σας βοηθά να απολαύσετε την παρέα του συντρόφου σας, αλλά και να χαλαρώσετε τα νεύρα σας.
  • Καλλιεργείται μια συναισθηματική σύνδεση. Το παθιασμένο σεξ μπορεί συχνά να οδηγήσει όχι μόνο στη σωματική ευχαρίστηση, αλλά και να σας βοηθήσει να δεθείτε συναισθηματικά με το σύντροφό σας. Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που τίποτα δεν λειτουργεί με τον τρόπο σας στο γάμο, αλλά μόνο με το σεξ μπορείτε να καταλάβετε τι θέλει να σας επικοινωνήσει ο σύντροφός σας.

  • Παραμένετε συγκεντρωμένοι στη σχέση σας. Πολλές φορές, οι γάμοι γίνονται μονότονοι και οι άνθρωποι αρχίζουν να αναζητούν άλλα ερωτικά ενδιαφέροντα εκτός της συζυγικής τους σχέσης. Αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα μιας ανθυγιεινής σεξουαλικής ζωής. Εάν η σωματική σας σχέση με το σύντροφό σας είναι σε κρίσιμο σημείο, δεν υπάρχει ανάγκη για περισπασμούς. Εντάξτε το σεξ στη ζωή σας και παραμείνετε επικεντρωμένοι στη σχέση σας.
  • Εκτός από το ότι είναι ένα μέσο απόλυτης ευχαρίστησης, το σεξ βοηθά στην καλλιέργεια της αγάπης. Σας βοηθά να εκφράσετε την αγάπη και τη φροντίδα σας για κάποιον χωρίς καν να πει λέξη. Το πάθος είναι αυτό που το οδηγεί και μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ευτυχισμένη έγγαμη ζωή.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ο γυναικείος οργασμός είναι πιο απαραίτητος απ' ό,τι νομίζουμε

Οι μαμάδες κάνουν λιγότερο σεξ με τον σύντροφό τους εν μέσω πανδημίας, σύμφωνα με έρευνα

Ενισχύστε φυσικά τη libido με τη βοήθεια της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής

Απολαύστε έναν καλό ύπνο για να καταφέρετε να επιτύχετε την ποιότητα που θέλετε στο σεξ!

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

2 ανησυχητικά σημάδια στο εσώρουχο που ίσως σηματοδοτούν μια σπάνια μόλυνση

Λεμφοκοκκίωμα: Η λοίμωξη του ορθού μπορεί επίσης να προκαλέσει οίδημα και ουλές με αποτέλεσμα τον κίνδυνο μακροχρόνιων επιπλοκών του εντέρου. Σπάνια η μόλυνση μπορεί να εξαπλωθεί μέσω της κυκλοφορίας του αίματος προκαλώντας φλεγμονή των αρθρώσεων ή του ήπατος.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε sex με κάποιον που δεν έχει κάνει ποτέ ξανά;

Sex πρώτη φορά: Το βασικό είναι να καθορίσετε πώς νιώθει ο σύντροφός σας και να προχωρήσετε ανάλογα από εκεί. Θα χρειαστεί να το συζητήσετε λεπτομερώς και να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να βάλετε τα θεμέλια ώστε να συμβεί ευχάριστα.

Γιατί το sex στις ταινίες είναι ικανό να επηρεάσει και την δική μας σεξουαλική ζωή;

Sex ταινίες: Σύμφωνα με έρευνες, οι άνδρες όπως και οι γυναίκες, βιώνουν δυσαρέσκεια με την εικόνα του σώματος, όταν συγκρίνονται με τους αστέρες του Χόλιγουντ, ενώ το κινηματογραφικό σεξ είναι σεξ χωρίς περιορισμούς, το οποίο είναι απρόσιτο για πολλούς ανθρώπους.

Τελικά, αξίζει το σεξ με πρώην;

Σεξ: Η ερωτική επαφή με τον πρώην σας, μπορεί να αποτελέσει είτε κάτι θετικό είτε κάτι αρνητικό. Θετικό γιατί μπορεί να σας δημιουργήσει παροδικά χαρούμενα συναισθήματα, όμως αργότερα μπορεί να νιώθετε διαφορετικά.

Τι συμβαίνει στην πρώτη ερωτική επαφή;

Sex: Ο καθένας βιώνει διαφορετικά τη πρώτη φορά που έρχεται σε επαφή με τον σύντροφό του. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια κοινά tips για να αποφύγετε τις επώδυνες καταστάσεις.

Αποκατάσταση της ανδρικής γονιμότητας μετά τον καρκίνο

Υπογονιμότητα στους άνδρες: Μια τραγική παρενέργεια της χημειοθεραπείας μπορεί να είναι η υπογονιμότητα των ανδρών. Τώρα, οι ερευνητές ανακαλύπτουν μια ζωτική οδό για την αποκατάσταση της γονιμότητας μετά την θεραπεία.