Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική υγεία: 5 από τις πιο κοινές σεξουαλικές φαντασιώσεις

Σεξουαλική υγεία: 5 από τις πιο κοινές σεξουαλικές φαντασιώσεις

Σεξουαλική υγεία: Οι φαντασιώσεις είναι καλές για τον εγκέφαλο όσον αφορά την τόνωση τόσο της στρατηγικής σκέψης όσο και της δημιουργικότητας.

Όσο έντονες κι αν είναι οι σεξουαλικές φαντασιώσεις, «μπορεί να μην θέλουτε πραγματικά να τις κάνετε», Αντίθετα, αυτές οι φαντασιώσεις μπορούν να προσφέρουν μια πύλη σε πτυχές των μη σεξουαλικών συναισθημάτων σας που προσπαθείτε να συμβιβαστείτε στην καθημερινή σας ζωή. Και, μερικές φορές, αυτές οι φαντασιώσεις μπορεί να είναι λίγο ανησυχητικές – όπως, ας πούμε, να φαντασιώνεστε για σεξ με κάποιον εκτός από τον σύντροφό σας. Αλλά το να φαντάζεστε γυμνό έναν άγνωστο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θέλετε να απατήσετε ή ότι βρίσκεστε στη δίνη μιας συναισθηματικής σχέσης.

Πολυσυντροφικό σεξ

Ναι, φαίνεται ότι οι περισσότεροι από εσάς έχουτε τουλάχιστον διασκεδάσει την ιδέα των τριών. Για τα άτομα σε σχέσεις, αυτή η φαντασίωση  συνήθως περιλαμβάνει το σημαντικό τους άλλο (αν και όχι πάντα). Είναι ενδιαφέρον  ότι οι άντρες που προσδιορίζουν την ετεροφυλόφιλη  τείνουν να προτιμούν τα φανταστικά τρίδυμά τους να είναι με δύο γυναίκες, ενώ οι γυναίκες που προσδιορίζουν ετεροφυλόφιλους γενικά δεν είχαν προτίμηση για τα φύλα με τα οποία το έκαναν.

 Δύναμη, έλεγχος και σκληρό σεξ 


Η δυναμική δύναμης δεν αφορά μόνο το να χαϊδεύεις τον εγωισμό – προσφέρει επίσης ένα σπινθηροβόλο παιχνίδι στην κρεβατοκάμαρα, ενώ χαϊδεύεις, αχ, άλλα πράγματα. Το σκληρό σεξ και το BDSM που περιλαμβάνουν ξυλίσματα, ζεστό κερί, περιορισμούς, δάγκωμα και άλλες κυρίαρχες/υποτακτικές πράξεις βαθμολογήθηκαν ιδιαίτερα μεταξύ των συμμετεχόντων στην έρευνα.

Αλλάζοντας τα πράγματα


Στους περισσότερους από εμάς αρέσει τουλάχιστον λίγη ποικιλία στη ζωή μας. Και μπορεί να βοηθήσει να αναζωπυρωθεί μια σπίθα όταν το σεξ σε μια μακροχρόνια σχέση γίνεται λίγο βαρετό. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που σε τόσους πολλούς ανθρώπους αρέσει να φαντασιώνονται να κάνουν σεξ με κάποιον διαφορετικό, να κάνουν σεξ σε ένα ασυνήθιστο μέρος ή ακόμα και να κάνουν σεξ σε μια στάση που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει.

 Ταμπού ή απαγορευμένες περιστάσεις.


Η παραβίαση των κανόνων – και ο κίνδυνος να σας πιάσουν – είναι συνήθως λίγο συναρπαστικό, ανεξάρτητα από το πλαίσιο. Και η έκρηξη αδρεναλίνης που συνοδεύει μπορεί επίσης να αυξήσει σημαντικά τη σεξουαλική επαφή. Αλλά επειδή υπάρχει ο κίνδυνος, ξέρετε, να συλληφθούν για πράγματα όπως το δημόσιο σεξ, είναι κατανοητό ότι στους ανθρώπους αρέσει να εκφράζουν τις επιθυμίες τους για αυτό στις φαντασιώσεις τους. Οι προτιμώμενες τοποθεσίες για τέτοιες παράνομες συναντήσεις περιλαμβάνουν πάρκα, γραφεία, παραλίες και ανελκυστήρες.

Πάθος και ρομαντισμός

Αποδεικνύεται ότι οι σεξουαλικές φαντασιώσεις δεν χρειάζεται να είναι πάντα βρώμικες. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι απλά φαντασιώνονται ότι κάνουν σεξ με νόημα που τους κάνει να νιώθουν επιθυμητοί (και καλά στο κρεβάτι). Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα χρησιμοποιήσουν επίσης τη φαντασία για να «βελτιώσουν» πτυχές του σώματός τους ή τη σεξουαλική τους απόδοση που δεν είναι ευχαριστημένοι στην πραγματική ζωή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Δημιουργήστε τις βάσεις για μια καλύτερη σχέση

Πώς ακριβώς συμβαίνει ο γυναικείος οργασμός;

Τρελά-απλά πράγματα που θέλουν όλοι οι άντρες κατά τη διάρκεια του σεξ

Είναι κακό για την σχέση σας να κοιμάστε σε χωριστά κρεβάτια;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Καναδάς: Περιορισμένη πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη για τα τρανς άτομα

Πολύ συχνά, τρανς ή μη δυαδικά άτομα που συμβουλεύονται για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας πρέπει να αντιμετωπίσουν ενοχλητικές, ακόμη και ακατάλληλες ερωτήσεις που σχετίζονται με την ταυτότητα φύλου τους.

Οι νομοθέτες της Καλιφόρνια θέλουν τα λύκεια να δίνουν προφυλακτικά σε εφήβους

Καλιφόρνια: Σύμφωνα με ένα νομοσχέδιο που εισήχθη φέτος, οι νέοι στην Καλιφόρνια δεν θα χρειάζεται να ζητήσουν άδεια για να πάρουν ένα προφυλακτικό από ένα διανομέα στο σχολείο.