Σεξουαλική Υγεία

Σεξ τοποθεσία: Ποια είναι τα οφέλη του σεξ έξω από την κρεβατοκάμαρα και γιατί πρέπει να αποφεύγουμε τη ρουτίνα;

Σεξ τοποθεσία: Ποια είναι τα οφέλη του σεξ έξω από την κρεβατοκάμαρα και γιατί πρέπει να αποφεύγουμε τη ρουτίνα;

Σεξ τοποθεσία: Η κρεβατοκάμαρα είναι εξαιρετική. Ωστόσο, πολύ συχνά τα ζευγάρια έχουν την ανάγκη να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Μπορείτε να κάνετε σεξ και αλλού, απολαμβάνοντας μάλιστα μοναδικά οφέλη για την σχέση και την ικανοποίησή σας.

Όταν πρόκειται για τα καλύτερα μέρη για σεξ, συχνά βοηθά να διευρύνετε το μυαλό σας. Καλό είναι να σκεφτείτε έξω από την κρεβατοκάμαρα. Και δεν είναι μόνο επειδή υπάρχει μια πρόσθετη συγκίνηση να κάνεις σεξ κάπου που είναι λιγότερο αναμενόμενο. Νέα έρευνα δείχνει ότι το σεξ έξω από την κρεβατοκάμαρα μπορεί ακόμη και να βελτιώσει τη σεξουαλική σας ζωή. Και την σχέση σας. Πάνω από 1.000 άτομα που ζούσαν με το ταίρι τους ρωτήθηκαν σχετικά με το πού κάνουν σεξ. Αποδεικνύεται ότι το να βγεις έξω από την κρεβατοκάμαρα μπορεί να έχει μερικά σημαντικά οφέλη που μπορεί να μην περιμένει κανείς. Οι άνθρωποι που έκαναν σεξ έξω από την κρεβατοκάμαρα ανέφεραν στην πραγματικότητα ότι έκαναν περισσότερο σεξ. Είχαν περισσότερη ικανοποίηση από την σχέση και περισσότερη σεξουαλική ικανοποίηση από εκείνους που το κράτησαν αυστηρά στην κρεβατοκάμαρα.

Αλλά γιατί το σεξ έξω από την κρεβατοκάμαρα οδηγεί σε καλύτερο σεξ ή περισσότερο σεξ γενικά; Λοιπόν, μπορεί απλώς να αισθάνονται πιο ελεύθεροι έξω από τα συνηθισμένα. Τα ζευγάρια που δεν περιορίζουν τη σεξουαλική τους ζωή στην κρεβατοκάμαρα αφήνουν τους εαυτούς τους στη ρουτίνα. Η κρεβατοκάμαρα δεν είναι το μόνο μέρος που ερεθίζεται κάποιος. Εάν νιώθει άνετα με την ιδέα ότι το σεξ δεν είναι μόνο για την κρεβατοκάμαρα, μπορεί να αρχίσει να κάνει και περισσότερο σεξ!

Σεξ έξω από την κρεβατοκάμαρα

  • Τα ζευγάρια που κυκλοφορούν έξω από το υπνοδωμάτιο κάνουν σχεδόν διπλάσιο σεξ από τα ζευγάρια που δεν κάνουν: Τα ζευγάρια που κάνουν σεξ στο κρεβάτι κάνουν σεξ 5,8 φορές το μήνα κατά μέσο όρο, ενώ εκείνα που τους αρέσει να το ανακατεύουν κάνουν σεξ 10,9 φορές το μήνα. Τώρα, αυτή είναι μια μεγάλη διαφορά. Υπάρχει το επιχείρημα ότι αν δεν μπορείς να φτάσεις στην κρεβατοκάμαρα, μάλλον είσαι πιο σεξουαλικός γενικά.
  • Τα ζευγάρια που έκαναν σεξ έξω από το υπνοδωμάτιο είχαν 10,5% υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης από την σχέση: Αποδεικνύεται ότι το πού κάνετε σεξ μπορεί να συνδέεται με το πόσο ευτυχισμένοι είστε στη σχέση σας. Αυτά τα ζευγάρια που επιμένουν να κάνουν σεξ στην κρεβατοκάμαρα ανέφεραν 84,4 τοις εκατό ικανοποίηση από τη σχέση, κάτι που δεν είναι κακό – αλλά εκείνα που το έκαναν αλλού είχαν 93,8 τοις εκατό ικανοποίηση από τη σχέση, το οποίο είναι σημαντικά καλύτερο.
  • Το σεξ έξω από το υπνοδωμάτιο έκανε τα ζευγάρια 33% πιο ικανοποιημένα σεξουαλικά: Αυτό ήταν το μεγαλύτερο χάσμα. Όσοι έκαναν σεξ έξω από την κρεβατοκάμαρα είπαν ότι ήταν 86,8 τοις εκατό ικανοποιημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή. Αλλά όσοι δεν έκαναν ήταν μόνο το 62,2 τοις εκατό. Είναι δύσκολο να διαφωνήσεις με αυτούς τους αριθμούς.
  • Το σαλόνι ήταν η πιο δημοφιλής τοποθεσία εκτός υπνοδωματίου: Όσον αφορά το σεξ έξω από το υπνοδωμάτιο, το 96,6% ανέφερε ότι το έκανε στο σαλόνι. Έχετε καναπέδες, έχετε καρέκλες, έχετε μαξιλάρια — είναι βασικά η ιδανική τοποθεσία. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν περισσότερες επιλογές για υποστήριξη από πολλά υπνοδωμάτια. Η δεύτερη πιο δημοφιλής τοποθεσία για σύνδεση ήταν το μπάνιο, όπου το 82,8 τοις εκατό των ζευγαριών είχε δοκιμάσει.
  • Οι σοφίτες και οι μπροστινές αυλές δεν ήταν τόσο δημοφιλείς για σύνδεση: Στην άλλη άκρη της κλίμακας, μόνο το 10,9 τοις εκατό των ανθρώπων είπαν ότι είχαν κάνει σεξ σε σοφίτα. Οι μπροστινές αυλές ήταν ακόμη λιγότερο δημοφιλείς για σεξ, με μόνο το 8% των ανθρώπων να το δοκιμάζουν εκεί. Πιθανώς λόγω της κοινής ευπρέπειας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Τι είναι ο κύκλος της σεξουαλικής απόκρισης

Λειτουργούν θετικά οι φερομόνες στο σεξ και την έλξη ή όχι;

Είναι επιτακτική η ανάγκη για ασφαλές και ποιοτικό σεξ στην τρίτη ηλικία

Μια διαχρονική ανασκόπηση του σεξ από τον Μεσαίωνα μέχρι την εποχή της πανδημίας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Καναδάς: Περιορισμένη πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη για τα τρανς άτομα

Πολύ συχνά, τρανς ή μη δυαδικά άτομα που συμβουλεύονται για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας πρέπει να αντιμετωπίσουν ενοχλητικές, ακόμη και ακατάλληλες ερωτήσεις που σχετίζονται με την ταυτότητα φύλου τους.

Οι νομοθέτες της Καλιφόρνια θέλουν τα λύκεια να δίνουν προφυλακτικά σε εφήβους

Καλιφόρνια: Σύμφωνα με ένα νομοσχέδιο που εισήχθη φέτος, οι νέοι στην Καλιφόρνια δεν θα χρειάζεται να ζητήσουν άδεια για να πάρουν ένα προφυλακτικό από ένα διανομέα στο σχολείο.