Σεξουαλική Υγεία

Σεξ: Τι είναι η διαδικτυακή υπηρεσία σεξουαλικής υγείας;

Σεξ: Τι είναι η διαδικτυακή υπηρεσία σεξουαλικής υγείας;

Σεξ: Η ψηφιακή τεχνολογία σεξουαλικής υγείας έχει έρθει για να βοηθήσει όλων τον κόσμο που έχει ανάγκη από συμβουλές.

Μια διαδικτυακή υπηρεσία σεξουαλικής υγείας έχει αξιολογηθεί ως εξαιρετική από την Επιτροπή Ποιότητας Φροντίδας (CQC), με έμφαση στην καινοτομία και την ψηφιακή τεχνολογία. Το SH:24 (Σεξουαλική υγεία 24 ώρες την ημέρα) αξιολογήθηκε ως εξαιρετικό συνολικά από το CQC μετά την πρώτη του επιθεώρηση νωρίτερα φέτος. Η υπηρεσία πέτυχε επίσης εξαιρετικά αποτελέσματα για την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα, τη φροντίδα, την ανταπόκριση στις ανάγκες των ανθρώπων και την καλή καθοδήγηση.

Φροντίδα σεξουαλική υγείας 24 ώρες το 24ωρο

Η επιθεώρηση επαίνεσε τη συμβολή της υπηρεσίας στην καινοτομία, τη βελτίωση και την αυξημένη πρόσβαση στη σεξουαλική και αναπαραγωγική υγειονομική περίθαλψη, χαρακτηρίζοντάς την ως εξαιρετική. Επιπλέον, η έκθεση CQC σημείωσε ότι ως απάντηση στην πανδημία του Covid-19, η υπηρεσία σεξουαλικής υγείας κλιμάκωσε σημαντικά τις διαδικτυακές υπηρεσίες αντισύλληψης για να μειώσει την ανάγκη για κλινικές με πρόσωπο. Χρησιμοποίησε επίσης καινοτόμα την τεχνολογία για να διασφαλίσει ότι οι ασθενείς είχαν πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, σε θεραπεία, υποστήριξη και φροντίδα. Οι διαδικτυακοί πόροι της υπηρεσίας εξασφάλιζαν ότι οι ασθενείς θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες όταν χρειαζόταν και ότι είχαν την υποστήριξη να κάνουν θετικές επιλογές για τη ζωή τους.

Η Jane Ray, επικεφαλής νοσοκομειακής επιθεώρησης στο CQC, δήλωσε: “Τα υψηλά πρότυπα φροντίδας που είδαμε στο SH:24 ήταν υποδειγματικά. Το απόρρητο και η αξιοπρέπεια των ασθενών ήταν πρωταρχικής σημασίας και αντιμετωπίζονταν με συμπόνια και ευγένεια”. Πρόσθεσε: “Η υπηρεσία είναι άμεσο όφελος για τις κοινότητες σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες υπηρεσίες μπορούν να το δουν ως παράδειγμα εξαιρετικής φροντίδας”. Η SH:24 είπε ότι οι κλινικοί γιατροί και οι προγραμματιστές προϊόντων της συνεργάστηκαν για τη βελτίωση των ψηφιακών συστημάτων και αντέδρασαν γρήγορα στα σχόλια των ασθενών για να διασφαλίσουν ότι οι διαδικτυακοί πόροι ήταν περιεκτικοί και προσβάσιμοι σε όλους.

“Τα σχόλια από τα άτομα που χρησιμοποιούν την υπηρεσία ήταν σταθερά θετικά και η ευελιξία και η επιλογή που προσφέρθηκαν σήμαιναν ότι επωφελήθηκαν από την εξατομικευμένη θεραπεία, προσαρμοσμένη στις ατομικές τους ανάγκες”, είπε ο Ray. “Η 24ωρη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας αύξησε την πρόσβαση των ανθρώπων σε ασφαλή σεξουαλική και αναπαραγωγική υγειονομική περίθαλψη, ιδιαίτερα για ευάλωτες ομάδες στις αγροτικές περιοχές”. Η υπηρεσία σεξουαλικής υγείας SH:24 συνεργάζεται με το NHS για να παρέχει δωρεάν τεστ σεξουαλικά μεταδιδόμενων λοιμώξεων σε παιδιά, διάγνωση, θεραπεία, αντισύλληψη, πληροφορίες και συμβουλές όλο το εικοσιτετράωρο. Αναπτύχθηκε με χρηματοδότηση από τη φιλανθρωπική οργάνωση Guys and St Thomas’ NHS Foundation Trust.

Η χρήση κιτ αυτοελέγχου για τη σεξουαλική υγεία είχε προηγουμένως επισημανθεί ως ένας τρόπος χρήσης της τεχνολογίας για την αντιμετώπιση της διογκούμενης κρίσης σεξουαλικής υγείας, ενώ η Cumbria Sexual Health Service και η Solent NHS Trust έχουν κάνει προσπάθειες να ψηφιοποιήσουν πτυχές των δικών τους υπηρεσιών σεξουαλικής υγείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

6 Tips για να κάνετε σεξ μετά τον τοκετό

Μειώστε τον κολπικό πόνο μετά την εμμηνόπαυση

Πότε μπορώ να κάνω σεξ μετά από καισαρική;

Διατηρήστε ενεργή την ερωτική σας ζώνη.

H σεξουαλική ζωή βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τελικά, αξίζει το σεξ με πρώην;

Σεξ: Η ερωτική επαφή με τον πρώην σας, μπορεί να αποτελέσει είτε κάτι θετικό είτε κάτι αρνητικό. Θετικό γιατί μπορεί να σας δημιουργήσει παροδικά χαρούμενα συναισθήματα, όμως αργότερα μπορεί να νιώθετε διαφορετικά.

Τι συμβαίνει στην πρώτη ερωτική επαφή;

Sex: Ο καθένας βιώνει διαφορετικά τη πρώτη φορά που έρχεται σε επαφή με τον σύντροφό του. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια κοινά tips για να αποφύγετε τις επώδυνες καταστάσεις.

Αποκατάσταση της ανδρικής γονιμότητας μετά τον καρκίνο

Υπογονιμότητα στους άνδρες: Μια τραγική παρενέργεια της χημειοθεραπείας μπορεί να είναι η υπογονιμότητα των ανδρών. Τώρα, οι ερευνητές ανακαλύπτουν μια ζωτική οδό για την αποκατάσταση της γονιμότητας μετά την θεραπεία.

Τα παλιομοδίτικα ερωτικά γράμματα μπορεί να είναι η απάντηση, λέει η Iαπωνική πόλη Miyazaki

Μέχρι στιγμής, 32 ζευγάρια έχουν δημιουργήσει συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, με τον ρομαντισμό να ανθίζει για 17 ζευγάρια που έχουν ξεκινήσει σχέση. Ένας συμμετέχων, ένας 25χρονος κάτοικος Μιγιαζάκι, είπε ότι η ιδέα έφερε όμορφες αναμνήσεις.

4 φυσικά λιπαντικά για ευχάριστη σεξουαλική δραστηριότητα

Σεξ: Τα καλύτερα φυσικά λιπαντικά είναι αυτά που μιμούνται τις φυσικές σωματικές εκκρίσεις αξιόπιστης πηγής. Τα φυσικά λιπαντικά μπορεί να περιλαμβάνουν είδη οικιακής χρήσης ή εμπορικά προϊόντα που οι κατασκευαστές χαρακτηρίζουν ως φυσικά.

Συμβουλές για να μειώσετε το άγχος των γυναικολογικών εξετάσεων

Άγχος γυναικολόγος: Οι εξετάσεις μπορούν να βοηθήσουν στην έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων. Για παράδειγμα, εάν υπάρχουν μη φυσιολογικά κύτταρα στον τράχηλο της μήτρας, είναι πολύ πιο εύκολο να αντιμετωπιστούν όταν είναι προκαρκινικά έναντι όταν είναι καρκινικά.