Σεξουαλική Υγεία

Σεξ συζητήσεις: Για ποια θέματα πρέπει να μιλήσετε με τον σύντροφό σας αμέσως τώρα

Σεξ συζητήσεις: Για ποια θέματα πρέπει να μιλήσετε με τον σύντροφό σας αμέσως τώρα

Σεξ συζητήσεις: Υπάρχουν ορισμένες συζητήσεις που δεν πρέπει να αναβάλετε με τον σύντροφό σας. Αφού ξεκαθαρίσετε το τοπίο, θα δείτε πως η ερωτική σας σχέση θα κυλά αρμονικά.

Δεν έχει νόημα να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο στην σχέση σας χωρίς πρώτα να τακτοποιήσετε κάποια ζητήματα και να κάνετε κάποιες συζητήσεις για το σεξ. Εάν σκοπεύετε να βγάλετε όλη την αμηχανία από τη μέση ή τουλάχιστον να τη μειώσετε στο ελάχιστο, είναι πάντα λογικό να ξεκινάτε με το δεξί. Αυτό συμβαίνει μόνο μέσω καλής επικοινωνίας. Εδώ θα βρείτε μια λίστα με 5 σεξουαλικά πράγματα που πρέπει να συζητήσετε πριν τακτοποιηθείτε με οποιονδήποτε.

 

SOS συζητήσεις με τον σύντροφό σας

  • Φαντασιώσεις και φετίχ: Τα ζευγάρια πρέπει οπωσδήποτε να συζητούν για φαντασιώσεις και φετίχ. Όταν βρίσκεστε στο κρεβάτι, μπορεί να είναι πολύ περίεργο να αποκαλύψετε το φετίχ σας στον σύντροφό σας εκείνη τη στιγμή.  Αν σας αρέσουν σοβαρές αποκλίσεις όπως το BDSM, είναι πάντα λογικό να ενημερώσετε τον σύντροφό σας εκ των προτέρων.
  • Σεξουαλικό ιστορικό: Το θέμα της καταμέτρησης σώματος μπορεί να σας φρικάρει. Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί δεν είναι αυτό που συζητείται εδώ. Είναι πάντα λογικό να ζητάτε προηγούμενα ζητήματα με ΣΜΝ, επιλογές αντισύλληψης, προηγούμενες εκτρώσεις κ.λπ.
  • Ανοιχτή σχέση ή αποκλειστικότητα: Πρέπει επίσης να ρωτήσετε εάν ο σύντροφός σας ευνοεί την αποκλειστικότητα ή τη διαφάνεια. Το να μην κάνετε αυτή τη συζήτηση θα μπορούσε να έχει σοβαρές συνέπειες στη σχέση αργότερα.
  • Πόσο συχνό πρέπει να είναι το σεξ: Σας αρέσει τα πρωινά, ενώ άλλοι προτιμούν τα βραδινά. Αισθάνεστε άνετα να κάνετε σεξ τρεις φορές την εβδομάδα. Όμως ο σύντροφός σας μοιάζει περισσότερο με άνδρα που κάνει τρεις φορές το μήνα. Το να γνωρίζετε και να μοιράζεστε τα προγράμματά σας για το σεξ είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη και ανταποδοτική σεξουαλική ζωή, για την οποία θα είστε και οι δύο περήφανοι. Χωρίς αυτό, ένα άτομο θα αισθάνεται ότι έχει μείνει πίσω και δεν θα αργήσει πολύ μέχρι να παρουσιαστεί η αγανάκτηση.
  • Σεξουαλικά μυστικά: Για να έχετε υγιή σεξουαλική έκφραση στην κρεβατοκάμαρα, είναι καλή ιδέα οι σύντροφοι να είναι ειλικρινείς για το τι τους έχει συμβεί. Ο καλός ο κακός και ο άσχημος. Αυτό θα απαιτήσει μεγάλη εμπιστοσύνη, αλλά πρέπει να το βρείτε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Σε ποια ηλικία κάνουμε περισσότερο και καλύτερο σεξ;

Διευρύνετε τους ορίζοντές σας για καλύτερο σεξ εκτός κρεβατοκάμαρας

Τι είναι ο κύκλος της σεξουαλικής απόκρισης

Λειτουργούν θετικά οι φερομόνες στο σεξ και την έλξη ή όχι;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τι είναι το κύπελλο περιόδου και πόσο ασφαλές αποδεικνύεται;

Έμμηνος ρύση: Το χρονικό διάστημα που κρατά η περίοδος δεν εύκολο. Χρειάζεστε να έχετε μαζί σας πάντα κάποια σερβιέτα ή κάποιο ταμπόν. Πώς θα νιώθατε αν ήσασταν ξέγνοιαστες και χωρίς διαρροές; Αυτό σας υπόσχεται το κύπελλο περιόδου!

Η απώλεια βάρους βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος

Παχυσαρκία γονιμότητα: Όταν οι άνδρες χάνουν τα περιττά κιλά και διατηρούν την απώλεια, τα οφέλη για την υγεία μπορεί να επεκταθούν μέχρι και τον αριθμό των σπερματοζωαρίων τους, σύμφωνα με μια νέα μελέτη.

Μπορεί το αλκοόλ να προκαλέσει στυτική δυσλειτουργία

Aλκοόλ: Η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει αλλαγές που καθιστούν πιο δύσκολη τη στύση, ενώ η χρόνια υπερκατανάλωση μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στα αιμοφόρα αγγεία και τα νεύρα.

Έλλειψη υποστήριξης στον χώρο εργασίας για τις εμμηπαυσιακές γυναίκες

Εμμηνόπαυση: Το 10% των γυναικών έχουν εγκαταλείψει τη δουλειά τους λόγω της εμμηνόπαυσης. Η μεγαλύτερη έρευνα στο Ηνωμένο Βασίλειο για γυναίκες στην εμμηνόπαυση υποδηλώνει ότι απαιτείται άμεση δράση.

Πώς επηρεάζει η σεξουαλική επαφή τον εγκέφαλο;

Σεξ: Είναι αλήθεια ότι τα επίπεδα ορμονών αλλάζουν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Και αυτός είναι ο βασικός λόγος που κάνει τον εγκέφαλο να λειτουργεί καλύτερα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα τρυπήματα αντρικού γεννητικού οργάνου

Οι ιστοί του πέους μπορεί επίσης να απορρίψουν το piercing ή το piercing μπορεί να μεταναστεύσει σε διαφορετική θέση. Και τα δύο μπορεί να οδηγήσουν σε ερυθρότητα, κάψιμο, αποχρωματισμό ή πρήξιμο στο πέος ή στη γύρω περιοχή καθώς το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος αντιδρά στο ξένο υλικό.