Σεξουαλική Υγεία

Σεξ σύντροφος: Πού και πώς να κάνετε σεξ με τον σύντροφό σας αν δεν έχετε χρόνο;

Σεξ σύντροφος: Πού και πώς να κάνετε σεξ με τον σύντροφό σας αν δεν έχετε χρόνο;

Σεξ σύντροφος: Το να βρείτε ένα ιδιωτικό και βολικό μέρος για να είστε οικείοι με τον σύντροφό σας όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος απαιτεί δημιουργικότητα και προσαρμοστικότητα.

Το να βρείτε ένα ιδιωτικό και βολικό μέρος για να είστε οικείοι με τον σύντροφό σας όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος απαιτεί δημιουργικότητα και προσαρμοστικότητα. Αν και είναι απαραίτητο να δοθεί προτεραιότητα στη συναίνεση, την άνεση και τη νομιμότητα, ακολουθούν ορισμένες διακριτικές προτάσεις για όσους έχουν απασχολημένο πρόγραμμα.

Home Sweet Home: Αξιοποιήστε την ιδιωτικότητα του σπιτιού σας δημιουργώντας έναν άνετο, οικείο χώρο. Κλειδώστε τις πόρτες, τραβήξτε τις κουρτίνες και χαμηλώστε τα φώτα για να δημιουργήσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Σκεφτείτε να προγραμματίσετε ένα γρήγορο ραντεβού κατά τη διάρκεια των μεσημεριανών διαλειμμάτων ή μεταξύ των θελημάτων.

Εμπιστευτικότητα αυτοκινήτου: Τα αυτοκίνητα προσφέρουν έναν κινητό και ιδιωτικό χώρο για ζευγάρια εν κινήσει. Παρκάρετε σε μια απομονωμένη περιοχή, προσαρμόστε τα καθίσματα για άνεση και επωφεληθείτε από τα φιμέ τζάμια του οχήματος για μεγαλύτερη διακριτικότητα. Απλώς να είστε προσεκτικοί με τους δημόσιους χώρους και να βεβαιωθείτε ότι οι ενέργειές σας δεν παραβιάζουν νόμους.

Hotel Hideaway: Εάν το επιτρέπει ο χρόνος, η κράτηση ενός κοντινού δωματίου ξενοδοχείου για μια σύντομη απόδραση μπορεί να προσθέσει ένα στοιχείο ενθουσιασμού και αυθορμητισμού. Πολλά ξενοδοχεία προσφέρουν τιμές ημερήσιας χρήσης, παρέχοντας ένα διακριτικό και άνετο περιβάλλον για προσωπικές στιγμές.

Nature Nook: Αν σας αρέσει η ύπαιθρος, σκεφτείτε απομονωμένα σημεία στη φύση. Ένα ήσυχο πάρκο, ένα κρυφό μονοπάτι ή μια γαλήνια παραλία σε ώρες εκτός λειτουργίας μπορούν να προσφέρουν ένα γαλήνιο περιβάλλον για ιδιωτικές στιγμές. Θυμηθείτε να προσέχετε το περιβάλλον και τους τοπικούς κανονισμούς.

Ψίθυροι στο χώρο εργασίας: Για όσους αισθάνονται άνετα με την ιδέα, μια διακριτική συνάντηση γραφείου μπορεί να προσθέσει μια νότα απαγορευμένης γοητείας. Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος εργασίας σας έχει ιδιωτικούς χώρους, όπως μια αίθουσα συσκέψεων ή ένα γραφείο που δεν χρησιμοποιείται, και εκμεταλλευτείτε τις στιγμές που η ακτή είναι καθαρή.

Ενοικίαση δωματίου: Οι βραχυχρόνιες ενοικιάσεις ή οι ιδιωτικές καμπίνες μπορούν να προσφέρουν μια διακριτική απόδραση. Πλατφόρμες όπως η Airbnb προσφέρουν συχνά ωριαίες ενοικιάσεις, επιτρέποντάς σας να βρείτε έναν άνετο χώρο για ένα σύντομο διάλειμμα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ανεξάρτητα από την τοποθεσία, η επικοινωνία είναι το κλειδί. Βεβαιωθείτε ότι και οι δύο σύντροφοι αισθάνονται άνετα με το επιλεγμένο περιβάλλον και δώστε προτεραιότητα στα όρια και την ευημερία του άλλου. Να θυμάστε ότι η συγκατάθεση, η ιδιωτικότητα και ο αμοιβαίος σεβασμός είναι βασικά συστατικά οποιασδήποτε στενής σχέσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Το one-night stand βελτιώνει ή αποδιοργανώνει τη ζωή σας;

10 παράδοξοι τρόποι για να αυξήσουμε τη σεξουαλική μας διάθεση

Πώς γίνεται η συζήτηση για το σεξ σε μικρές ηλικίες;

Μπορεί μία φιλία να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πότε αρχίζει να μεγαλώνει το στήθος και πότε σταματά η ανάπτυξή του;

Στήθος ανάπτυξη: Η ανάπτυξη του μαστού είναι μια φυσική και δυναμική διαδικασία που συνήθως ξεκινά κατά την ανάπτυξη του εμβρύου και συνεχίζεται κατά τη βρεφική ηλικία, την εφηβεία και μερικές φορές μέχρι την πρώιμη ενήλικη ζωή.

Πότε αρχίζει να μεγαλώνει και πότε σταματά η ανάπτυξη του πέους;

Πέος ανάπτυξη: Η ανάπτυξη του πέους είναι μια φυσική διαδικασία που συνήθως ξεκινά κατά τη διάρκεια της εμβρυϊκής ανάπτυξης και συνεχίζεται κατά τη βρεφική ηλικία, την παιδική ηλικία και την εφηβεία.

Είναι το σεξ τρόπος για να χωρίσετε κάποιον χωρίς να τον πληγώσετε ανεπανόρθωτα;

Χωρισμός πληγή: Η χρήση του σεξ ως μέσου για να χωρίσετε με κάποιον γενικά δεν συνιστάται και μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική συναισθηματική βλάβη και για τα δύο εμπλεκόμενα μέρη.

Οι αμβλώσεις τις πρώτες 12 εβδομάδες θα πρέπει να νομιμοποιηθούν πλήρως στη Γερμανία, λέει η Επιτροπή Friederike Heine

Τα δικαιώματα των αμβλώσεων έχουν γίνει ένα διχαστικό ζήτημα μεταξύ των ψηφοφόρων στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. Οι αναθεωρήσεις της Πολωνίας το 2021 στους νόμους περί αμβλώσεων έγιναν πρωτοσέλιδα καθώς οι συντηρητικές πολιτικές ρίζωσαν σε μία από τις πιο αφοσιωμένες καθολικές χώρες της Ευρώπης.

Κατεψυγμένα έμβρυα: Νόμιμα παιδιά; Το τέλος της εξωσωματικής γονιμοποίησης

Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη δυναμική για την υποστήριξη της χρήσης της εξωσωματικής γονιμοποίησης για την προσπάθεια δημιουργίας ζωής, ώστε να καταστεί αυτή η κατάσταση πολιτικά βιώσιμη.

Το κρέας δεν είναι για τους άνδρες όταν πρόκειται για τη στυτική λειτουργία

Loeb: Σίγουρα δεν είναι πολύ αργά, ακόμη κι αν έχετε ήδη διαγνωστεί με αυτές τις παθήσεις. Στο δικό μου ιατρείο, έχω δει αλλαγές σε ασθενείς. Στην πραγματικότητα, ένα από τα σενάρια που υπέβαλα για τους πίνακες lifestyle ιατρικής ήταν ένας ασθενής που υιοθέτησε μια πλήρη διατροφή, φυτική διατροφή και δεν χρησιμοποιεί πλέον Viagra. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που μπορεί να γίνει με την εντατική τροποποίηση του τρόπου ζωής.