Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Σεξουαλική Υγεία

Σεξ σε δημόσιους χώρους: Ποια τα οφέλη στη σχέση σας

Σεξ σε δημόσιους χώρους: Ποια τα οφέλη στη σχέση σας

Σεξ σε δημόσιους χώρους: Είναι σημαντικό να εξερευνούμε τη σχέση μας συνέχεια με διαφορετικούς τρόπους, δημιουργώντας πάντοτε ένα κλίμα ζωντάνιας. Το σεξ σε δημόσιους χώρους είναι ένας σίγουρος τρόπος για να αναζωπυρωθούν τα συναισθήματά σας και να αυξηθεί η λίμπιντό σας.

Είναι σημαντικό να εξερευνούμε τη σχέση μας συνέχεια με διαφορετικούς τρόπους, δημιουργώντας πάντοτε ένα κλίμα ζωντάνιας. Το σεξ σε δημόσιους χώρους είναι ένας σίγουρος τρόπος για να αναζωπυρωθούν τα συναισθήματά σας και να αυξηθεί η λίμπιντό σας. Όπως συμβαίνει με όλες τις σεξουαλικές συναντήσεις, η συναίνεση και η κατανόηση είναι αδιαπραγμάτευτη. Εξαιτίας αυτού, εδώ είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του σεξ σε δημόσιους χώρους, ώστε εσείς και ο σύντροφός σας να μπορείτε να κάνετε συγκεκριμένες επιλογές. Ωστόσο, γιατί κάνει καλό το σεξ σε δημόσιους χώρους;

5 λόγοι για να κάνετε σεξ σε εξωτερικούς χώρους

  • Έξαψη αδρεναλίνης: Η συμμετοχή στο σεξ με ένα άλλο άτομο παράγει ήδη μια σειρά ορμονών που στη συνέχεια απελευθερώνονται στον οργανισμό μας, αυτά είναι ευχάριστα συναισθήματα. Όπως συμβαίνει με πολλές σχέσεις, έρχεται η στιγμή που δύο άνθρωποι συναντούν ένα οροπέδιο και απαιτείται κάποια συναρπαστική κατάσταση για να βελτιωθεί η σχέση τους. Το να κάνετε σεξ δημόσια είναι ένας τρόπος που μπορείτε να προκαλέσετε μια πιο παθιασμένη διέγερση και στους δυο σας. Ο ενθουσιασμός από το σεξ σε δημόσιους χώρους πολύ γρήγορα γίνεται μια εμφανής αίσθηση καθώς η βιασύνη της αδρεναλίνης σας γεμίζει και τους δύο.
  • Προκαλεί ένα διαφορετικό είδος οικειότητας. Καθώς το σεξ σε δημόσιους χώρους συνδέεται με κάποιο κίνδυνο, οι σύντροφοι θα διαπιστώσουν ότι ανακαλύπτουν ένα επίπεδο οικειότητας που δεν έχουν βιώσει ποτέ πριν ως αποτέλεσμα αυτού. Καθώς οι δυο σας συμμετέχετε σε αυτή την επαναστατική και ικανοποιητική πράξη, δένεστε και καλλιεργείτε ένα ζωώδες ένστικτο της φύσης. Το σεξ σε δημόσιους χώρους μπορεί συχνά να λειτουργήσει ως πύλη για μια υγιέστερη σύνδεση.
  • Είναι πραγματικά διασκεδαστικό! Ακριβώς όπως οι άνθρωποι είναι εγγενώς διαφορετικοί και μοναδικοί, το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για τη σεξουαλική μας ζωή. Αλλά είναι ευρέως ύποπτο ότι ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων εμπλέκονται σε σεξουαλική επαφή επειδή το βρίσκουν ευχάριστο και διασκεδαστικό! Το σεξ σε δημόσιους χώρους είναι ίσως το πιο διασκεδαστικό από όλα τα είδη των σεξ, αρκεί εσείς και ο σύντροφός σας να καταλάβετε ρητά τι σας αρέσει περισσότερο μέσα στην κρεβατοκάμαρά σας και έξω από την κρεβατοκάμαρα σε αυτή την περίπτωση.

  • Μπορεί να είναι ριψοκίνδυνο. Εάν συμμετέχετε ήδη στο σεξ με άλλο άτομο, δεν θα πρέπει να είστε ξένοι στους νόμους που περιβάλλουν το σεξ και τις σεξουαλικές πράξεις. Υπάρχουν ορισμένοι νόμοι που απαγορεύουν τη συμμετοχή σε οποιεσδήποτε σεξουαλικές σχέσεις σε ορισμένους δημόσιους χώρους – τηρούν αυτούς τους νόμους και απολαμβάνουν να κάνουν σεξ σε δημόσιους χώρους υπεύθυνα. Ενώ όλα αυτά ακούγονται σαν το σεξ σε δημόσιους χώρους να είναι μια καταδικασμένη πρακτική, μπορεί να γίνει! Αλλά ένα από τα μειονεκτήματα όλων αυτών είναι ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί για το πού σας οδηγεί η επιθυμία σας. Η έξαψη δεν αξίζει τιμωρία.
  • Οι τοποθεσίες μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν. Η εύρεση μιας θέσης όπου αισθάνεστε τόσο άνετα όσο και ασφαλή για να συμμετάσχετε σε σεξ έξω από τους τοίχους του σπιτιού σας μπορεί να είναι δύσκολη, αν αυτό δεν είναι κάτι που έχετε δοκιμάσει πριν. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι υπάρχουν λίγοι άνθρωποι γύρω και ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Σας συνιστούμε ήσυχους και ιδιωτικούς χώρους, χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων, ευρύχωρους πάγκους και αν αισθάνεστε ιδιαίτερα σίγουροι – την παραλία!

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

To κολύμπι μπορεί να βοηθήσει στην θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας

4 ασκήσεις για να αποκτήσετε ευλυγισία στο κρεβάτι

Tips αυτοφροντίδας για να απολαύσετε το sex στον μέγιστο βαθμό

Πώς επηρεάζει η μαστεκτομή την σεξουαλική μας ζωή

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Σταματήστε να τρώτε πολύ αν θέλετε μια συγκλονιστική σεξουαλική ζωή

Φαγητό σεξ: Η υπερκατανάλωση τροφής μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη σεξουαλική σας ζωή, και αν στοχεύετε σε μια πιο συγκλονιστική σεξουαλική εμπειρία, η μείωση της πρόσληψης τροφής μπορεί να είναι ένας βασικός παράγοντας.

Υπέρταση εγκυμοσύνη: Από το 2010 έως το 2021 παρατηρήθηκε 125% αύξηση

Υπέρταση εγκυμοσύνη: Υπήρξε μια αύξηση στις υπερτασικές διαταραχές της εγκυμοσύνης και στους περισσότερους σχετικούς παράγοντες κινδύνου μεταξύ 2010 και 2021 συνολικά σε ολόκληρο τον πληθυσμό εγκύων των ΗΠΑ.

Δημιουργήθηκαν οι πρώτοι ψηφιακοί οίκοι ανοχής

Ψηφιακοί οίκοι ανοχής: Οι εργαζόμενοι του σεξ πρέπει τώρα να ανταγωνιστούν την Τεχνητή Νοημοσύνη, καθώς ο πρώτος οίκος ανοχής της τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο πρωτοπορεί στο μέλλον του σεξ.

Close Icon