Σεξουαλική Υγεία

Σεξ οργασμός: Πόσοι τον έχουν βιώσει πραγματικά

Σεξ οργασμός: Πόσοι τον έχουν βιώσει πραγματικά

Σεξ οργασμός: Πόσοι τον έχουν βιώσει πραγματικά. Και μπορεί σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Evolutionary Behavioral Sciences να αναφέρεται ότι το 50% των ανδρών βιώνουν τον οργασμό σε κάθε σεξουαλική επαφή, δεν φαίνεται να ισχύει όμως το ίδιο με τις γυναίκες.

Για τις γυναίκες, αυτός ο αριθμός είναι μόνο περίπου 4%… Για να φτάσουν σε αυτούς τους αριθμούς, οι ερευνητές ζήτησαν από τους συμμετέχοντες να απαντήσουν στην ακόλουθη ερώτηση: Πόσο συχνά αντιμετωπίζετε οργασμό κατά το σεξ-κολπικό σεξ: α) ποτέ, β) Λιγότερο από το ήμισυ του χρόνου γ) Περισσότερο από το ήμισυ του χρόνου, δ) Πάντα.

Περίπου το 2% των ανδρών ανέφερε ότι δεν βιώνουν ποτέ οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ, 11% είπε ότι βιώνουν οργασμό λιγότερο από το ήμισυ του χρόνου και 37 % είπε ότι βιώνουν οργασμό περισσότερο από το ήμισυ του χρόνου. Για τις γυναίκες, το 15 % είπε ότι δεν βιώνουν ποτέ οργασμό, το 49% είπε ότι βιώνουν οργασμό λιγότερο από το μισό του χρόνου και το 32 % είπε ότι βιώνουν οργασμό τις περισσότερες φορές. Ωστόσο, το κενό δεν είναι τόσο μεγάλο όταν κοιτάζουμε άτομα που δεν είναι ετεροφυλόφιλα. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το 59 % των λεσβιών γυναικών ανέφεραν ότι βιώνουν πάντα οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ το 65 τοις εκατό των ομοφυλόφιλων ανδρών ανέφεραν το ίδιο. Μεταξύ των αμφιφυλόφιλων γυναικών και ανδρών, το 36% και το 66% ανέφεραν ότι βιώνουν πάντα οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ, αντίστοιχα.

Εξέτασαν επίσης ποιες μορφές σεξουαλικής αλληλεπίδρασης ήταν πιθανότερο να αυξήσουν την πιθανότητα εμφάνισης οργασμού στις γυναίκες. Εδώ, διαπίστωσαν ότι το στοματικό σεξ και η χειροκίνητη διέγερση ήταν βασικά. Οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης ότι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες που ασχολήθηκαν με “πράξεις σεξουαλικής ποικιλίας”, όπως η χρήση σέξι εσώρουχα, εσώρουχα, η ενσωμάτωση μίνι μασάζ / backrubs, η προσπάθεια μιας νέας σεξουαλικής θέσης, ή το μπάνιο ή το μπάνιο μαζί, ήταν περισσότερο πιθανό να οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Γιατί επικρατεί η άποψη ότι το σεξ πριν τον αγώνα δεν επιτρέπεται

Είναι ψυχιατρική διαταραχή ο τρανσεξουαλισμός τελικά;

Τα οφέλη του σεξ στην εγκυμοσύνη

Τα ζευγάρια που μοιράζονται τις δουλειές του σπιτιού κάνουν περισσότερο σεξ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μυστικά για να τονώσετε τη λίμπιντό σας

Η μειωμένη λίμπιντο δεν αποτελεί απαραίτητα πρόβλημα, αν όμως κάποιος θέλει να ενισχύσει τη σεξουαλική του επιθυμία, μπορεί να δοκιμάσει διάφορες φυσικές μεθόδους που έχουν αποδειχθεί αρκετά αποτελεσματικές

Φυσικοί τρόποι να ενιχύσετε τη λίμπιντο

Σεξουαλική υγεία: Το άγχος, οι δυσκολίες στη σχέση, οι ανησυχίες για την υγεία και η ηλικία μπορούν να επηρεάσουν τη λίμπιντο. Ενώ μια χαμηλή λίμπιντο δεν είναι συνήθως προβληματική, μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις και την αυτοεκτίμηση ενός ατόμου

Με ένα “hi” φλερτάρουμε και με ένα "διαβάστηκε" που δεν απαντήθηκε ποτέ ξεφλερτάρουμε και ξεαγαπάμε, αγενέστατοι, εγωιστές και κομπλεξικοί.

Ποστάρουμε τραγούδια και γεμίζουμε «ελπίδα» με ένα ποστάρισμα, άσχετο αν δεν αφορά εμάς ή αν μας έχει κομματιάσει η προηγούμενη απροσδιόριστη συμπεριφορά ή και αδιαφορία. Κάνουμε τους αναλυτές και ζούμε στο ψέμα και την υποκρισία μας πίσω από τα «έξυπνα τηλέφωνα» που έκαναν εμάς ηλίθιους και δειλούς.

Συμβουλές για απολαυστική σεξουαλική ζωή κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης και μετά

Σεξ Εμμηνόπαυση: Οι γυναίκες αναφέρουν ότι αυνανίζονται λιγότερο συχνά κατά τη διάρκεια και μετά την εμμηνόπαυση, αλλά το σόλο παιχνίδι διατηρεί τη σεξουαλική ενέργεια ζωντανή. Το να είσαι single δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να είσαι σεξουαλικός/ή. Η σεξολόγος Sheri Winston συνιστά να αυνανίζεστε τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα για να κρατήσετε αναμμένη τη φλόγα.

Τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του προστάτη μειώνουν οι άνδρες που εκσπερματίζουν συχνά σύμφωνα με έρευνες

Από την πλευρά τους, οι ειδικοί συνιστούν στους άνδρες να υποβάλλονται τακτικά σε εξετάσεις, καθώς η έγκαιρη διάγνωση διευκολύνει τη θεραπεία, προσφέροντας ακόμα και τη δυνατότητα πλήρους ίασης.