Σεξουαλική Υγεία

Σεξ Οργασμός: Οι καλύτερες στάσεις για να το απολαύσεις

Σεξ Οργασμός: Οι καλύτερες στάσεις για να το απολαύσεις

Σεξ Οργασμός: Πολλά έχουν ακουστεί για τους παράγοντες που οδηγούν τις γυναίκες στον οργασμό κατά τη σεξουαλική επαφή. Το μέγεθος του πέους και το σημείο G της γυναίκας είναι οι επικρατέστεροι μύθοι.

Ωστόσο σύμφωνα με τον Δρ. Τζέισον Σίγκελ, και τη μελέτη που δημοσίευσε στην επιθεώρηση Clinical Anatomy, η κίνηση της κλειτορίδας κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής καθορίζει πόσο εύκολα θα φτάσει η γυναίκα στην κορύφωση. Ποιες στάσεις, όμως, ευνοούν κάτι τέτοιο;

Εσύ από πάνω

Πώς να το κάνεις; Εκείνος θα ξαπλώσει και εσύ θα ανέβεις από πάνω του. Πρόσεξε όμως να κινείσαι μπροστά-πίσω και όχι πάνω-κάτω. Μπορείς ακόμη να κινείς κυκλικά και αργά τη λεκάνη σου. Αυτή η στάση δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να έχουν τον πλήρη έλεγχο του ρυθμού, της γωνίας και του βάθους. Παραλλαγές σε αυτήν τη στάση υπάρχουν πολλές με κυριότερη την “ανάποδη καουμπόισσα” όπου εσύ είσαι από πάνω του με γυρισμένη την πλάτη. Σε αυτή τη στάση δοκίμασε να είσαι λίγο προς τα πίσω ώστε να διεγερθεί το σημείο G.

Στάση αμόνι

Ιδανική για τις γυναίκες που θέλουν να είναι υποτακτικές στο σεξ -κάνε εικόνα την Ana από το «50 αποχρώσεις του γκρι»- και τους αρέσει ο έλεγχος να είναι στα χέρια των αντρών. Ξαπλώνεις ανάσκελα, σηκώνεις τα πόδια ψηλά και τα πηγαίνεις ευθεία προς τα πίσω για να πλησιάσουν τα γόνατά το στήθος και τα οπίσθιά να ανασηκωθούν. Εκείνος έρχεται από πάνω στηριζόμενος στα γόνατά και διεισδύεις μέσα σου σε αργή κίνηση στην αρχή και πιο έντονη στη συνέχεια.

Το ανάποδο ιεραποστολικό

Η πρώτη σου περιέργεια θα είναι το «για ποιο λόγο να το κάνω ανάποδα;». Ωστόσο είναι απολαυστικό καθότι το ιεραποστολικό, προσφέρει ούτως ή άλλως μεγάλη διείσδυση από μόνο του. Ο κύριος λόγος είναι πως η ανάποδη στάση,  προσφέρει την αίσθηση της στύσης του πολύ καλύτερα σε όλο την ηβική περιοχή. Η επαφή που γίνεται ανάμεσα σας την ώρα του σεξ, διεγείρει την κλειτορίδα και θα κάνει να έρθεις σε πολύ πιο δυνατό οργασμό. Μπορεί στη φαντασία η στάση να φαίνεται παράξενη, αλλά αξίζει.

Ακολουθεί βίντεο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Οι κοκκινομάλλες έχουν υψηλότερη ανοχή στον πόνο από τις ξανθές και μελαχρινές σύμφωνα με επιστημονική έρευνα

Ο οργασμός συνδέεται με το χρήμα

Νέες τεχνολογίες υγείας βοηθούν στην πρόληψη ασθενειών

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τι κρύβεται πίσω από την σεξουαλική αποχή

Η βασική συμβουλή του Δρ McCarthy είναι το ζευγάρι να αποδεχτεί και να ξεπεράσει τον πόνο, τις αλληλοκατηγορίες και τον θυμό και να τα αντικαταστήσει με την οικειότητα, την αμοιβαία ευχαρίστηση και τον ερωτισμό ως μια κοινή προσπάθεια δύο συντρόφων.

Ο οργασμός σχετίζεται με τη γυμναστική

Οργασμός: Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι συνολικά οι τέσσερις στις δέκα γυναίκες είχαν βιώσει ερωτική ικανοποίηση ή οργασμό κατά τη διάρκεια της γυμναστικής τουλάχιστον 11 φορές στη ζωή τους.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο ταμπού των γυναικών στο κρεβάτι

Σεξουαλική Συμπεριφορά: Σε μια εποχή κατά την οποία τα ταμπού για το σεξ είναι λίγα και για πολύ λίγους, και που η σεξουαλική απελευθέρωση αφορά αρκετές φορές ακόμα και εφήβους, φαντάζει «αστείο» να έχουν οι γυναίκες ταμπού που δεν αφορούν στην σεξουαλική τους συμπεριφορά, αλλά ιατρικές καταστάσεις.

Οι πιο Συνήθεις Ερωτήσεις Υγιεινής για Μετά το Σεξ

Σεξ: Για την πιο βασική σεξουαλική επαφή, η πιστοποιημένη εκπαιδευτικός σεξ με έδρα το Λος Άντζελες, Άννα Χόντερ, λέει: «Δεν υπάρχουν ιατρικοί λόγοι που να γνωρίζω και για τους οποίους κάποιος θα χρειαζόταν μια ειδική ρουτίνα υγιεινής μετά το σεξ».