Σεξουαλική Υγεία

Σεξ νερό: Γιατί το σεξ στο νερό δεν είναι τόσο ευχάριστο όσο μπορεί να πιστεύετε;

Σεξ νερό: Γιατί το σεξ στο νερό δεν είναι τόσο ευχάριστο όσο μπορεί να πιστεύετε;

Σεξ νερό: Τώρα που το καλοκαίρι είναι σχεδόν εδώ, μπορεί να έχει περάσει από το μυαλό σας να κάνετε πράγματα στην πισίνα με τον σύντροφό σας.

Το σεξ στο ντους είναι φαντασίωση για εσάς; Τώρα που το καλοκαίρι είναι σχεδόν εδώ, μπορεί να έχει περάσει από το μυαλό σας να κάνετε πράγματα στην πισίνα με τον σύντροφό σας. Εάν είστε τολμηροί, μπορεί να είστε έτοιμοι ακόμα και για σεξ σε μια λίμνη όταν δεν υπάρχει κανείς. Τι θα λέγατε για σεξ σε υδρομασάζ μετά από μια κουραστική μέρα; Αν και η ιδέα αυτών μπορεί να φαίνεται διασκεδαστική και συναρπαστική, αλλά σκεφτείτε την υγεία σας πριν κάνετε σεξ στο νερό.

Πράγματα που μπορεί να συμβούν αν κάνετε σεξ στο νερό

Το σεξ σε υδρομασάζ, πισίνες σε λίμνες ή ακόμα και ντους φαίνεται συχνά να είναι διασκεδαστικό και οικείο. Ωστόσο, δεν είναι τόσο αβίαστο ή χαλαρό όσο νομίζουμε. Έρχεται με υψηλές πιθανότητες εμφάνισης κάποιου είδους μόλυνσης.

1. Ερεθισμός του κόλπου

Έχετε παρατηρήσει ποτέ μια αίσθηση καψίματος στα μάτια σας μετά από μια βουτιά σε πισίνα; Λοιπόν, μερικές φορές ενοχοποιούνται χημικές ουσίες όπως το χλώριο στο νερό της πισίνας. Έτσι, εάν κάνετε σεξ σε μια πισίνα, μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος ή να οδηγήσει σε κολπικό ερεθισμό, λέει ο Δρ Kumawat. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορεί να αλλάξει το φυσιολογικό pH του κόλπου σας.

2. Λοιμώξεις

Εάν έχετε ήδη μια μόλυνση ζύμης, το σεξ σε ένα τζακούζι μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση. Επίσης, οι πιθανότητες εμφάνισης μόλυνσης από ζυμομύκητες, βακτηριακής κολπίτιδας ή ουρολοίμωξης (UTI) αυξάνονται όταν κάνετε διεισδυτικό σεξ στο νερό. Όσο για μια στάσιμη πηγή νερού, είναι πάντα ανθυγιεινή σε σχέση με τη ροή όπως σε ρέμα ή ποτάμι. Ο ειδικός λέει ότι το νερό της λίμνης μπορεί να περιέχει μικρόβια, βακτήρια ή κάποιο είδος χημικών ουσιών που μπορεί να οδηγήσουν σε ουρολοίμωξη ή οποιοδήποτε είδος μόλυνσης.

3. Επώδυνο σεξ

Η κολπική λίπανση είναι σημαντική εάν θέλετε να απολαύσετε το σεξ. Αν όμως κάνετε υποβρύχιο σεξ, από τη δράση της διείσδυσης, το νερό θα μπει στον κόλπο σας και θα ξεπλύνει τη φυσική σας λίπανση. Αυτό θα οδηγήσει σε πόνο κατά τη διάρκεια ή μετά το διεισδυτικό σεξ στο νερό, λέει ο ειδικός.

4. Τα προφυλακτικά μπορεί να είναι λιγότερο αποτελεσματικά

Η χημική ουσία στο νερό και η θερμοκρασία του μπορεί να αποδυναμώσει το λάτεξ ή το προφυλακτικό. Μπορεί να οδηγήσει σε εγκυμοσύνη ή σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις λόγω τρυπημάτων στο προφυλακτικό. Γι’ αυτό τα προφυλακτικά είναι εξαιρετικά σημαντικά κατά τη διάρκεια του σεξ.

Οι ειδικοί λένε ότι το σεξ στο ντους μπορεί να είναι λίγο πιο ασφαλές σε σύγκριση με το σεξ σε πισίνα ή λίμνη ή υδρομασάζ, καθώς δεν θα είστε εντελώς κάτω από το νερό. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει κίνδυνος γλιστρήματος και πτώσης. Επομένως, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Είναι καλύτερο να απολαμβάνετε προκαταρκτικά παιχνίδια ή στοματικό σεξ και να εξερευνάτε τις όρθιες στάσεις όταν κάνετε ντους με τον σύντροφό σας.

Μπορεί να ακούγεται περιπετειώδες ή συναρπαστικό να δοκιμάσετε σεξ στο νερό, αλλά ο ειδικός λέει ότι δεν συνιστάται να κάνετε κολπικό ή πρωκτικό σεξ σε τέτοια περιβάλλοντα. Αλλά η χρήση των χεριών το ένα πάνω στο άλλο, το φιλί, το καμπούρι και η διέγερση της θηλής είναι μερικοί υπέροχοι τρόποι για να το ενεργοποιήσετε πριν κάνετε σεξ σε εσωτερικούς χώρους. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι ανεξάρτητα από το περιβάλλον σας, θα πρέπει πάντα να προσέχετε την προστασία του εαυτού σας από ΣΜΝ και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη!

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Yλικά κουζίνας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως λιπαντικά στο σεξ

Πώς μπορούν οι άνδρες να φροντίσουν την σεξουαλική τους υγεία;

Τι κινδύνους εγκυμονεί το σεξ στην παραλία;

Rebound sex: Είναι άραγε τόσο κακό το σεξ ανάκαμψης;

Πώς μπορούμε να αποφύγουμε τις αμυχές στον κόλπο κατά το σεξ;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ποιοι οι κίνδυνοι που υπάρχουν αν κάνετε πρωκτικό σεξ χωρίς προφυλακτικό;

Πρωκτικό σεξ: Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν προφυλακτικά για να αποφύγουν την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ή λοιμώξεις ή ασθένειες που μπορούν να μεταδοθούν κατά τη διάρκεια του σεξ.

Απολαύστε το σεξ μετά από καιρό

Σεξ: Προσεγγίζοντας τη διαδικασία με ανοιχτό πνεύμα, περιέργεια και προθυμία για σύνδεση, τα ζευγάρια μπορούν να ανακαλύψουν ξανά την οικειότητα και να ενισχύσουν τον δεσμό τους με ουσιαστικούς τρόπους.

Η υπεριώδης ακτινοβολία ενισχύει τη γονιμότητα σε γυναίκες ηλικίας 30-40 ετών

Η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου θα πρέπει να γίνεται πάντα με μέτρο και απαιτείται περαιτέρω έρευνα για να καθοριστεί εάν αυτή η έκθεση όντως βοηθά στη γονιμότητα και πόση έκθεση χρειάζεται.