Σεξουαλική Υγεία

Σεξ κόσμος: Εντυπωσιακά στατιστικά για την ποιότητα του σεξ σε παγκόσμια κλίμακα

Σεξ κόσμος: Εντυπωσιακά στατιστικά για την ποιότητα του σεξ σε παγκόσμια κλίμακα

Σεξ κόσμος: Αν και πρόκειται για προσωπικό γούστο, οι επιδόσεις στο σεξ διαφέρουν ανά χώρα. Δείτε παρακάτω ορισμένα στατιστικά, τα οποία προσελκύουν την προσοχή και το ενδιαφέρον.

Ο παγκόσμιος χάρτης είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός ως προς το σεξ. Σε κάθε χώρα υπάρχουν διαφοροποιήσεις, οι οποίες κάνουν τον κόσμο μας ακόμη πιο όμορφο. Δείτε παρακάτω ορισμένα στατιστικά, τα οποία προσελκύουν την προσοχή και αφυπνίζουν το ενδιαφέρον. Όλα αυτά τα στοιχεία ρίχνουν φως στη σεξουαλική δραστηριότητα των πολιτών του κόσμου!

Στατιστικά σεξ από ολόκληρο τον κόσμο

  • Κάνουν πιο συναρπαστικό σεξ στη Νιγηρία και το Μεξικό: Υπάρχουν μερικές εκπλήξεις στον παγκόσμιο χάρτη σεξ. Για παράδειγμα, οι Γάλλοι δεν ανταποκρίνονται στη φήμη τους ως μεγάλοι εραστές, αναφέροντας μερικά από τα χαμηλότερα επίπεδα σεξουαλικού ενθουσιασμού στην έρευνα. Το Μεξικό και η Νιγηρία υπερισχύουν σχεδόν παντού με μεγάλη διαφορά. Τι συμβαίνει όμως με το Μεξικό; Λοιπόν, οι άνθρωποι τείνουν να είναι πολύ πιο ευτυχισμένοι με τη σεξουαλική τους ζωή όταν νιώθουν σεβασμό κατά τη διάρκεια της πράξης.
  • Οι άνθρωποι στην Ιαπωνία είναι πραγματικά δυσαρεστημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή: Ακόμη και μεταξύ των χειρότερων επιδόσεων, η Ιαπωνία ξεχωρίζει. Η Ιαπωνία είναι η μόνη χώρα στον κόσμο όπου μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων αναφέρει ότι είναι δυσαρεστημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή παρά ικανοποιημένοι. Το 34% του ιαπωνικού λαού αναφέρει ότι κάνει σεξ κάθε εβδομάδα. Επιπλέον, οι γυναίκες αποθαρρύνονται από το να παντρευτούν εάν θέλουν να πετύχουν στη δουλειά τους, επομένως ο γάμος βρίσκεται σε παρακμή. Και οι παντρεμένοι, σύμφωνα με την επιστήμη, κάνουν το περισσότερο σεξ σε όλο τον κόσμο.

  • Το χάσμα του οργασμού μεταξύ των φύλων ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα: Περίπου το 48% των ανθρώπων παγκοσμίως «πάντα» ή «σχεδόν πάντα» βιώνουν οργασμό. Δεν αποτελεί έκπληξη, το ποσοστό για τους άνδρες (61%) είναι 28 μονάδες υψηλότερο από το αντίστοιχο για τις γυναίκες (33%). Η Νιγηρία έχει ένα απίστευτα μικρό χάσμα τεσσάρων βαθμών. Η Σιγκαπούρη, η Κίνα και το Μεξικό είχαν τις μικρότερες διαφορές μεταξύ των ποσοστών οργασμού ανδρών και γυναικών, ενώ η Ρωσία και η Ταϊλάνδη είχαν τις μεγαλύτερες. Αυτό που υποδηλώνεται, λοιπόν, είναι ότι οι βελτιώσεις στη θέση των γυναικών στην κοινωνία δεν μεταφράζονται πάντα σε βελτιώσεις στις σεξουαλικές σχέσεις.
  • Η Τουρκία έχει ανησυχητικά υψηλό ποσοστό ΣΜΝ: Οι σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις δεν είναι αστείες. Το 55% των Τούρκων ανέφεραν ότι δεν είχαν ποτέ ΣΜΝ. Η επόμενη χειρότερη χώρα, η Ρωσία, είναι 12 μονάδες υψηλότερη. Ίσως οι Τούρκοι να είναι πιο ειλικρινείς ή πιο παρανοϊκοί από όλους τους άλλους. Όμως, ταυτόχρονα οι Τούρκοι ανέφεραν περισσότερους σεξουαλικούς συντρόφους από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο και το έκαναν απροστάτευτοι περίπου το 45% των περιπτώσεων.
  • Οι άνθρωποι στην Ασία τείνουν να είναι αρκετά μεγάλοι όταν χάνουν την παρθενία τους, σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα: Αλλάζοντας ταχύτητα από το πολύ σεξ στο να μην το κάνουν, φαίνεται ότι οι άνθρωποι χάνουν την παρθενία τους σε διαφορετικές ηλικίες σε διαφορετικά μέρη. Οι ασιατικές χώρες έχουν πολύ υψηλότερη μέση ηλικία απώλειας παρθενίας από ό,τι τα έθνη βασικά οπουδήποτε αλλού. Ο λόγος για αυτούς τους αριθμούς στην Ανατολική Ασία είναι πιο δύσκολο να εντοπιστεί. Ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι μπορεί να υπάρχει σχέση με τις θρησκευτικές παραδόσεις ή τους πολιτισμικούς κανόνες της Ανατολικής Ασίας που προάγει τον σεξουαλικό συντηρητισμό.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πόσο σημαντικό είναι τελικά το σεξ σε μια σχέση;

Τι προκαλεί η αποχή από το σεξ στο σώμα

Οι 10 δημοφιλέστερες τοποθεσίες των φαντασιώσεών σας

Ανακαλύπτοντας το σεξουαλικό σας προφίλ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Γιατί το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για να αναζωογονήσετε την σχέση σας σεξουαλικά;

Σεξ καλοκαίρι: Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που οι άνθρωποι κάνουν το περισσότερο σεξ και αυτό συνήθως συμβαίνει γιατί είναι ο μήνας των διακοπών. Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε για να ανανεώσετε την σεξουαλική σας σχέση;

Εμμηνοπαυσιακή αρθρίτιδα-Ασκήσεις & tips που ανακουφίζουν τον πόνο

Αθλητισμός κολύμβηση: Οι γυναίκες που πλησιάζουν στην εμμηνόπαυση έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν οστεοαρθρίτιδα, η οποία μπορεί να αποδυναμώσει τα οστά και να προκαλέσει κατάγματα. Δείτε πώς μπορείτε να ανακουφίσετε τον πόνο στις αρθρώσεις.

Τι είναι το κύπελλο περιόδου και πόσο ασφαλές αποδεικνύεται;

Έμμηνος ρύση: Το χρονικό διάστημα που κρατά η περίοδος δεν εύκολο. Χρειάζεστε να έχετε μαζί σας πάντα κάποια σερβιέτα ή κάποιο ταμπόν. Πώς θα νιώθατε αν ήσασταν ξέγνοιαστες και χωρίς διαρροές; Αυτό σας υπόσχεται το κύπελλο περιόδου!

Η απώλεια βάρους βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος

Παχυσαρκία γονιμότητα: Όταν οι άνδρες χάνουν τα περιττά κιλά και διατηρούν την απώλεια, τα οφέλη για την υγεία μπορεί να επεκταθούν μέχρι και τον αριθμό των σπερματοζωαρίων τους, σύμφωνα με μια νέα μελέτη.

Μπορεί το αλκοόλ να προκαλέσει στυτική δυσλειτουργία

Aλκοόλ: Η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει αλλαγές που καθιστούν πιο δύσκολη τη στύση, ενώ η χρόνια υπερκατανάλωση μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στα αιμοφόρα αγγεία και τα νεύρα.

Έλλειψη υποστήριξης στον χώρο εργασίας για τις εμμηπαυσιακές γυναίκες

Εμμηνόπαυση: Το 10% των γυναικών έχουν εγκαταλείψει τη δουλειά τους λόγω της εμμηνόπαυσης. Η μεγαλύτερη έρευνα στο Ηνωμένο Βασίλειο για γυναίκες στην εμμηνόπαυση υποδηλώνει ότι απαιτείται άμεση δράση.