Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Σεξουαλική Υγεία

Σεξ: Εντάξτε το σεξ στη διασκέδασή σας!

Σεξ: Εντάξτε το σεξ στη διασκέδασή σας!

Σεξ: Oι σκέψεις σας για το τι συνιστά μια ικανοποιητική σεξουαλική σύνδεση και η σχέση σας με τον σύντροφό σας είναι βασικοί παράγοντες στην ικανότητά σας να αναπτύξετε και να διατηρήσετε μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

Είτε το πρόβλημα είναι μεγάλο είτε μικρό, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να επαναφέρετε τη σεξουαλική σας ζωή σε καλό δρόμο. Η σεξουαλική σας ευημερία συμβαδίζει με τη συνολική ψυχική, σωματική και συναισθηματική σας υγεία. Η επικοινωνία με τον σύντροφό σας, η διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, η χρήση μερικών από τα πολλά εξαιρετικά υλικά αυτοβοήθειας στην αγορά και η απλή διασκέδαση μπορούν να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε δύσκολες στιγμές.

Απολαύστε μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή

Σε ένα επίπεδο, το σεξ είναι απλώς μια άλλη σωματική λειτουργία που καθοδηγείται από ορμόνες και έχει σχεδιαστεί για να διαιωνίζει το είδος. Φυσικά, αυτή η στενή άποψη υποτιμά την πολυπλοκότητα της ανθρώπινης σεξουαλικής απόκρισης. Εκτός από τις βιοχημικές δυνάμεις στην εργασία, οι εμπειρίες και οι προσδοκίες σας βοηθούν στη διαμόρφωση της σεξουαλικότητας σας. Η κατανόηση του εαυτού σας ως σεξουαλικής ύπαρξης, οι σκέψεις σας για το τι συνιστά μια ικανοποιητική σεξουαλική σύνδεση και η σχέση σας με τον σύντροφό σας είναι βασικοί παράγοντες στην ικανότητά σας να αναπτύξετε και να διατηρήσετε μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

  • Μιλήστε με τον σύντροφό σας
  • Βρείτε την κατάλληλη στιγμή για να μιλήσετε
  • Αποφύγετε την κριτική
  • Εμπιστευτείτε τον σύντροφό σας για τις αλλαγές στο σώμα σας
  • Να είστε ειλικρινής.

Επαναφέρετε τη διασκέδαση στο σεξ

Να είστε περιπετειώδεις. Ίσως δεν είχατε ποτέ σεξ στο πάτωμα του σαλονιού ή σε ένα απομονωμένο σημείο στο δάσος. τώρα ίσως είναι η ώρα να το δοκιμάσετε. Ή δοκιμάστε να εξερευνήσετε ερωτικά βιβλία και ταινίες. Ακόμη και μόνο το αίσθημα της άτακτης που νοικιάζετε μια ταινία με βαθμολογία Χ μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε φριχτοί.

Να είστε αισθησιακοί. Δημιουργήστε ένα περιβάλλον για έρωτα που θα απευθύνεται και στις πέντε αισθήσεις σας. Επικεντρωθείτε στην αίσθηση του μεταξιού στο δέρμα σας, στο ρυθμό μιας μελωδίας τζαζ, στο αρωματικό άρωμα των λουλουδιών γύρω από το δωμάτιο, στην απαλή εστίαση του φωτός των κεριών και στη γεύση ώριμων, ζουμερών φρούτων. Χρησιμοποιήστε αυτή την αυξημένη αισθησιακή επίγνωση όταν κάνετε έρωτα με τον σύντροφό σας.

Να είστε παιχνιδιάριδες. Αφήστε ερωτικά σημειώματα στην τσέπη του συντρόφου σας για να τα βρει αργότερα. Κάντε ένα αφρόλουτρο μαζί—η ζεστή αίσθηση άνεσης που νιώθετε όταν βγαίνετε από την μπανιέρα μπορεί να σας οδηγήσει στο σεξ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Τα 3 κορυφαία μυστικά για την επιλογή γυναικείου οργασμού

Πώς μπορεί το σεξ να βοηθήσει στην ενυδάτωση της επιδερμίδας;

Πότε φτάνουν οι άντρες στη σεξουαλική τους κορύφωση;

Σχεδόν οι μισοί ενήλικες κάνουν σεξ στο πρώτο ραντεβού

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Συμβουλές σεξ για ένα ξεχωριστό ραντεβού

Sex tips: Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να ενισχύσετε την οικειότητα και την απόλαυση του ιδιαίτερου ραντεβού σας, δημιουργώντας αναμνήσεις και ενισχύοντας τη σύνδεσή σας με τον σύντροφό σας.

Τα οφέλη μιας γεμάτης σεξουαλικής ζωής που συχνά παραβλέπουμε

Με την υιοθέτηση μιας πιο ολιστικής άποψης για το σεξ, γίνεται σαφές ότι δεν αφορά μόνο την ίδια τη σωματική πράξη, αλλά και τη δημιουργία μιας βαθύτερης σχέσης με τον εαυτό του και τον σύντροφό του.

Στάσεις σεξ χωρίς πόνο για άτομα άνω των 50 ετών

Ο στόχος είναι να απολαύσετε την οικειότητα χωρίς ενόχληση, επομένως μη διστάσετε να εξερευνήσετε διαφορετικές στάσεις και τροποποιήσεις για να βρείτε αυτό που λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Close Icon