Σεξουαλική Υγεία

Σεξ απόσταση: Σεξουαλικά παιχνίδια για ζευγάρια που βρίσκονται μακριά

Σεξ απόσταση: Σεξουαλικά παιχνίδια για ζευγάρια που βρίσκονται μακριά

Σεξ απόσταση: Η συνεχώς διευρυνόμενη βιομηχανία sextech έχει διευκολύνει από ποτέ τα ζευγάρια που βρίσκονται σε μεγάλες αποστάσεις να παραμένουν συνδεδεμένα.

Τα σεξουαλικά παιχνίδια μπορούν να είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο για τη διατήρηση της οικειότητας, της ευπάθειας και της ευχαρίστησης στις σχέσεις εξ αποστάσεως. Χρησιμοποιώντας σεξουαλικά παιχνίδια και το διαδίκτυο, τα ζευγάρια μπορούν να συμμετέχουν σε σεξουαλικό παιχνίδι από μακριά, γεφυρώνοντας το φυσικό χάσμα και καλλιεργώντας μια αίσθηση εγγύτητας. Με τη μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων δονητών που απευθύνονται σε όλα τα φύλα και μπορούν να ελεγχθούν ασύρματα, η συνεχώς διευρυνόμενη βιομηχανία sextech έχει διευκολύνει από ποτέ τα ζευγάρια που βρίσκονται σε μεγάλες αποστάσεις να παραμένουν συνδεδεμένα και σεξουαλικά ευχαριστημένα.

Παιχνίδια σεξ για ζευγάρια σε απόσταση

Με αρκετά παιχνίδια μπορείτε να αυξήσετε την οικειότητα και την ευχαρίστησή σας με έναν σύντροφο σε μεγάλες αποστάσεις. Εάν εσείς ή ο σύντροφός σας απολαμβάνετε την ταυτόχρονη απόλαυση της κλειτορίδας και του σημείου G, τότε ένας αδιάβροχος δονητής ζευγαριών από σιλικόνη που προσφέρει μια σειρά εντυπωσιακών χαρακτηριστικών. Ο φορετός σχεδιασμός του κάθεται τόσο στην κλειτορίδα όσο και στο σημείο G, επιτρέποντας στα ζευγάρια να εξερευνούν το σώμα του άλλου σε πραγματικό χρόνο από οπουδήποτε στον κόσμο.

Υπάρχουν επίσης δονούμενα παιχνίδια που μπορούν να ελεγχθεί εξ αποστάσεως από τον σύντροφό σας, επιτρέποντας να σας προσφέρουν ευχάριστες αισθήσεις από μακριά. Τα παιχνίδια μπορούν να ανταποκριθούν στις κινήσεις και τις ενέργειες του άλλου, δημιουργώντας μια μοναδική και διαδραστική εμπειρία και για τους δύο συντρόφους.

Άλλοι τρόποι για να διατηρήσετε τη σεξουαλική σπίθα ζωντανή

Λόγω της μηχανικής φύσης της δυνατότητας ελέγχου ενός σεξουαλικού παιχνιδιού σε ολόκληρο τον κόσμο, τα παιχνίδια που αναφέρονται παραπάνω είναι όλα δονητές. Αλλά αν οι δονητές δεν σας απασχολούν, μπορείτε να κάνετε πράγματα για να απολαύσετε ευχαρίστηση με τον σύντροφό σας.

Στείλτε αισθησιακά βίντεο ή φωτογραφίες

Η αποστολή ενός αισθησιακού βίντεο ή μιας φωτογραφίας στον σύντροφό σας μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενημερώσετε τον σύντροφό σας ότι τον σκέφτεστε και να εμπλακείτε σε οικειότητα όταν είναι μακριά. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να εξερευνήσετε φαντασιώσεις ή νέες σεξουαλικές επιθυμίες μεταξύ σας.

Όταν στέλνετε αισθησιακά μέσα στον σύντροφό σας, θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη την ασφάλειά σας και να χρησιμοποιείτε κρυπτογραφημένες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για την ασφαλή αποστολή δεδομένων και να αποφεύγετε τη συμπερίληψη χαρακτηριστικών αναγνώρισης όπως τατουάζ και ορόσημα στις φωτογραφίες για την προστασία του απορρήτου σας.

Ασχοληθείτε με τον αμοιβαίο αυνανισμό

Ο αμοιβαίος αυνανισμός μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο για ζευγάρια που βρίσκονται σε μεγάλες αποστάσεις που θέλουν να διατηρήσουν την οικειότητα και τη σύνδεση. Παρέχει μια μοναδική ευκαιρία στους συνεργάτες να εξερευνήσουν το σώμα τους ο ένας μπροστά στον άλλο, δημιουργώντας μια κοινή εμπειρία ευαλωτότητας και οικειότητας. Συμμετέχοντας σε αυτή τη δραστηριότητα, τα ζευγάρια μπορούν να μάθουν περισσότερα για τη δική τους ευχαρίστηση και τις επιθυμίες του άλλου και να εμβαθύνουν τη συναισθηματική τους σχέση, ενώ είναι σωματικά χώρια.

Ο αμοιβαίος αυνανισμός μπορεί να περιλαμβάνει τη χρήση μιας ολόκληρης σειράς σεξουαλικών παιχνιδιών ή χειροκίνητης διέγερσης ενώ είστε συνδεδεμένοι με τον σύντροφό σας μέσω συνομιλίας μέσω βίντεο ή τηλεφώνου. Και πάλι, εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε συνομιλία μέσω βίντεο, βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα σας προστατεύονται.

Αποκτήστε επικοινωνία

Ένας άλλος καταπληκτικός τρόπος για να αυξήσετε την οικειότητα και να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή όταν είστε χώρια είναι μέσω της επικοινωνίας. Χρησιμοποίησε τον χρόνο εκτός από τον σύντροφό σου για να γνωρίσετε τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις και επιθυμίες. Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που μπορείτε να κάνετε στον σύντροφό σας για να κατανοήσετε καλύτερα τι τους ενεργοποιεί και τι όχι.

Τα σεξουαλικά παιχνίδια μπορούν να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τη διατήρηση της οικειότητας, της ευπάθειας και της ευχαρίστησης στις σχέσεις εξ αποστάσεως. Χρησιμοποιώντας σεξουαλικά παιχνίδια και το Διαδίκτυο, τα ζευγάρια μπορούν να συμμετέχουν σε σεξουαλικό παιχνίδι από μακριά, γεφυρώνοντας το φυσικό χάσμα και καλλιεργώντας μια αίσθηση εγγύτητας. Με τη μεγάλη ποικιλία δονητών και άλλων παιχνιδιών που είναι διαθέσιμα που απευθύνονται σε όλα τα φύλα και μπορούν να ελεγχθούν ασύρματα, είναι πιο εύκολο από ποτέ για τα ζευγάρια που βρίσκονται σε μεγάλες αποστάσεις να παραμείνουν συνδεδεμένα και σεξουαλικά ικανοποιημένα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Τι είναι η νόσος Peyronie ή αλλιώς ινώδης σκλήρυνση του πέους;

Τι μπορεί να κάνει η έλλειψη σεξ στο μυαλό και στο σώμα μας

Sapiosexual: Τι σημαίνει ο όρος νοοσεξουαλικός ή ευφυϊολάγνος;

Γιατί το σεξ στην παραλία δεν είναι ασφαλές;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Το σεξ με βηματοδότη είναι απολύτως ασφαλές

Βηματοδότης σεξ: Όταν οι άνδρες και οι γυναίκες παρουσιάζουν σημάδια καρδιακού προβλήματος, η απάντηση μπορεί να είναι ένας βηματοδότης ή ένας εμφυτεύσιμος απινιδωτής καρδιομετατροπής (ICD).

Είναι τελικά το πέος μυς ή όργανο;

Μύες πέος: Το πέος δεν μοιάζει με τα περισσότερα άλλα μέρη του ανθρώπινου σώματος, καθώς μπορεί να πάρει  διαφορετικά σχήματα και μορφές μέσα σε λίγα λεπτά. 

Τι είναι η πολυγαμία και πόσο συχνή είναι;

Πολυγαμία: Η πολυγαμία είναι μια πολύπλοκη και πολιτισμικά διαφοροποιημένη πρακτική που αντανακλά την ποικιλομορφία των ανθρώπινων σχέσεων και των συζυγικών ρυθμίσεων.

Πώς να κάνετε σεξ κατά το 1ο, 2ο και 3ο τρίμηνο εγκυμοσύνης;

Σεξ εγκυμοσύνη: Για πολλούς, το σεξ και η εγκυμοσύνη δεν πάνε μαζί. Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή υπάρχουν πολλοί μύθοι γύρω από το σεξ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης που τρομάζουν τα ζευγάρια για την έκβασή του. 

Τι γίνεται αν δεν έχετε όρεξη για σεξ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Εγκυμοσύνη σεξ: Αγάπη, φροντίδα, στοργή που πλημμυρίζουν οι σύντροφοι ο ένας στον άλλο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου τόσο κρίσιμης όσο η σωστή διατροφή και οι προγεννητικές βιταμίνες που συνιστάται να παίρνει η μητέρα.