Σεξουαλική Υγεία

Προκαταρκτικά: Η μέθοδος 10-5-10 που θα απογειώσει την σεξουαλική σας ζωή

Προκαταρκτικά: Η μέθοδος 10-5-10 που θα απογειώσει την σεξουαλική σας ζωή

Προκαταρκτικά: Πώς μια απλή και αποδεδειγμένη μέθοδος μπορεί να απογειώσει την σεξουαλική σας ζωή;

Η Δρ Janelle Howell είναι φυσιοθεραπεύτρια πυελικού εδάφους, γνωστή και ως γιατρός αποτοξίνωσης κόλπου, και αν θέλει να μάθετε κάτι αυτή η ειδικός του σεξ, είναι να μην παραλείπετε ποτέ τα προκαταρκτικά παιχνίδια. «Ξέρω ότι μερικές φορές απλά δεν θα έχουμε χρόνο να το κάνουμε και τα γρήγορα δεν είναι άσχημα», είπε. «Όταν όμως έχετε τον χρόνο, δοκιμάστε τη στρατηγική μου για να σας βοηθήσω να νιώσετε πραγματικά μια αίσθηση σεξουαλικής διέγερσης, σεξουαλικής προσμονής και αυξημένης διέγερσης κατά τη διάρκεια του επόμενου προπαιχνιδιού σας.»

«Ο κανόνας μου 10-5-10 για το προκαταρκτικό παιχνίδι είναι μια στρατηγική που διεγείρει τις διαφορετικές ερωτογενείς ζώνες σε όλο το σώμα σας και μπορεί να πυροδοτήσει τόσο τον εγκέφαλο και το σώμα σας που θα ζητάτε περισσότερα!» Η Δρ. Χάουελ προσθέτει ότι το προκαταρκτικό παιχνίδι είναι ένα από τα «μεγαλύτερα εργαλεία» στην εργαλειοθήκη σας για τη σεξουαλική ευεξία. «Βοηθά στη λίπανση, τη διέγερση, το δέσιμο με τον σύντροφό σας και σίγουρα αυξάνει την ευχαρίστηση και αυξάνει τις πιθανότητές σας να κορυφωθείτε!» Λοιπόν, πώς ακριβώς λειτουργεί ο κανόνας 10-5-10;

Τα πρώτα 10 λεπτά.

«Για τα πρώτα 10 λεπτά, αφιερώστε χρόνο μόνο στον αυχένα και πάνω», είπε η Δρ Howell. «Αυτό μπορεί να μοιάζει με φιλί στο λαιμό, στο αυτί, στα χείλη κ.λπ. Προσέξτε, αν σας αρέσει αυτό. Ξεκινήστε από τον καναπέ ή όρθιοι και μετά κατευθυνθείτε προς το κρεβάτι. Κάντε ό,τι θέλετε, αλλά δώστε προσοχή στον λαιμό και το πρόσωπό σας για λίγο πριν πάτε οπουδήποτε αλλού. Αυτό είναι για 10 λεπτά!»

Τα επόμενα 5 λεπτά.

Στη συνέχεια, «περάστε χρόνο κάτω από το λαιμό – αλλά όχι πιο κάτω από τον αφαλό σας!» εξήγησε η Δρ Χάουελ. «Αυτό μπορεί να μοιάζει με χάδια στο στήθος, διέγερση θηλής, τρίψιμο στο κάτω μέρος της πλάτης, φιλί στην κοιλιά σας κ.λπ.», πρόσθεσε. «Απολαύστε αυτό το μέρος ιδιαίτερα, γιατί η διέγερση της θηλής πριν από το σεξ έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει τη διέγερσή σας!» Συνέχισε επισημαίνοντας μια πραγματική *επιστημονική μελέτη* σχετικά με τον ρόλο της διέγερσης της θηλής και του μαστού στον επηρεασμό της σεξουαλικής διέγερσης τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες.

Διαπίστωσε ότι ενώ σχεδόν το 82% των γυναικών παρουσίασαν αυξημένη διέγερση με τη διέγερση των θηλών, μόνο το 59% είχε ζητήσει ποτέ να χαϊδέψουν τις θηλές τους κατά τη διάρκεια του σεξ. Όσον αφορά τους άνδρες, σχεδόν το 52% ήταν έτοιμοι για κάποια ενέργεια στη θηλή, αλλά μόνο το 17% το είχε ζητήσει. «Ζητάμε αυτό που θέλουμε! Όχι πια να μένουμε σιωπηλοί και να ελπίζουμε ότι οι συνεργάτες μας κάνουν αυτό που μας αρέσει. Μιλάμε!»

Συνέχισε, «Όταν οι θηλές σας διεγείρονται, αυτό αυξάνει την ωκυτοκίνη, η οποία στέλνει αίμα στη μήτρα, τον κόλπο και την κλειτορίδα σας. Εάν οι θηλές σας γίνονται σκληρές, αυτό μπορεί να βοηθήσει και την κλειτορίδα σας να σκληρύνει. Θυμηθείτε, έχουμε στύση κλειτορίδας!». Η κλειτορίδα – αυτό το μικρό κουμπί αγάπης στην κορυφή των χειλέων – εκτείνεται στην πραγματικότητα πίσω στο σώμα, περίπου τέσσερις ίντσες. Και όταν διεγείρουμε και το αίμα ορμάει στον στυτικό ιστό που συνθέτει την κλειτορίδα, αυτή φουσκώνει.

Το τελευταίο 10λεπτο.

Αν δεν σας έχουμε χάσει μέχρι τώρα, ήρθε η ώρα να κατεβείτε! «Τα τελευταία 10 λεπτά είναι για διέγερση κάτω από τον ομφαλό», επιβεβαίωσε η Δρ Χάουελ. Επιτέλους! «Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, διασκεδάστε με την τόνωση των γεννητικών οργάνων. Μπορείτε να το κάνετε χειροκίνητα με τα χέρια σας, χρησιμοποιώντας ένα σεξουαλικό παιχνίδι ή χρησιμοποιώντας το στόμα σας ή το στόμα του συντρόφου σας.

Αν πρόκειται να κάνετε διεισδυτική σεξουαλική επαφή, τότε προσπαθήστε να σταματήσετε πρώτα για 10 λεπτά για να ζεσταθούν πραγματικά τα πράγματα και να αφυπνίσετε την κλειτορίδα σας, το σώμα σας να τονωθεί και ο εγκέφαλός σας σε ΜΕΓΑΛΗ προσμονή για το επόμενο. Εάν δεν πρόκειται να κάνετε διεισδυτική επαφή, τότε αφιερώστε όσο χρόνο θέλετε κατά τη διάρκεια αυτής της τελευταίας ενότητας του κανόνα 10-5-10!».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ποια ορμονική διαταραχή επηρεάζει την σεξουαλική δραστηριότητα;

Μπορείτε να διατηρήσετε την σεξουαλικότητά σας μετά από χειρουργική επέμβαση;

Τι είναι η διαταραχή διέγερσης γεννητικών οργάνων στις γυναίκες;

Πώς να φροντίσετε την υγεία σας αν έχετε κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τα προβλήματα στύσης αποτελούν κακό σημάδι για τον εγκέφαλο των ανδρών

Στυτική δυσλειτουργία: Τα ευρήματα αποκάλυψαν ότι οι άνδρες που είχαν μειωμένη στυτική λειτουργία στην ηλικία των 56 ετών ήταν πιο πιθανό να έχουν χαμηλότερη βαθμολογία στα τεστ μνήμης και ταχύτητας επεξεργασίας στην ίδια ηλικία.

Είναι ασφαλές να καθυστερoυμε την περίοδό μας;

Καθυστέρηση περιόδου: Με τις εξελίξεις στον ιατρικό κλάδο, είναι εύκολο να καθυστερήσετε τις περιόδους σας, ώστε να μπορείτε να βρίσκεστε σε ειδικές περιστάσεις σας χωρίς πρόβλημα.

Είναι δίκαια τα παραμύθια; Η τεχνητή νοημοσύνη βοηθά στην εύρεση της προκατάληψης του φύλου στα παιδικά βιβλία με παραμύθια

"Δεν λέμε ότι η μέθοδός μας είναι η καλύτερη. Απλώς λέμε ότι η μέθοδός μας είναι η πρώτη που κάνει αυτήν την εργασία, και αυτή η εργασία είναι τόσο κυρίαρχη. Ίσως, θα έπρεπε να στρέψουμε μέρος της προσοχής μας σε αυτές τις υπάρχουσες κοινωνικές προκλήσεις και καθήκοντα."

Μπορεί το πολύ λίγο σεξ να οδηγήσει σε άνοια;

Σεξ συχνότητα: Η πτώση των επιπέδων σεξουαλικής ικανοποίησης στη μέση ηλικία και η αυξανόμενη στυτικήδυσλειτουργία είναι παράγοντες κινδύνου για μείωση της μνήμης που σχετίζεται με την ηλικία.