Σεξουαλική Υγεία

Σεξ απόδοση: Μήπως εσφαλμένα θεωρείτε ότι είστε “κακοί στο κρεβάτι”;

Σεξ απόδοση: Μήπως εσφαλμένα θεωρείτε ότι είστε “κακοί στο κρεβάτι”;

Σεξ απόδοση: Το σεξ γίνεται πιο ευχάριστο όσο περισσότερο λειτουργεί ως απελευθέρωση από πολλές από τις ιδέες του τι είναι φυσιολογικό που κυριαρχούν στη μη σεξουαλική ζωή. Το καλό σεξ μάς επιτρέπει να παραδεχτούμε και να μοιραστούμε αυτά που κανονικά πρέπει να κρατάμε κρυφά.

Σε στιγμές χαμηλής αυτοεκτίμησης, μπορεί να είναι δύσκολο να αποφύγουμε τον φόβο ότι μπορεί να είμαστε πραγματικά πολύ “κακοί στο κρεβάτι”. Τρεις ανησυχίες τείνουν να κυριαρχούν. Πρώτον, ότι το σώμα μας δεν είναι αρκετά ελκυστικό. Δεύτερον, ότι δεν εξασκούμαστε ή δεν γνωρίζουμε ορισμένες στάσεις. Και τρίτον, ότι κουραζόμαστε πολύ εύκολα. Αυτοί οι φόβοι αντικατοπτρίζουν μια υποκείμενη άποψη ότι το σεξ είναι κυρίως μια αθλητική ή αερόβια δραστηριότητα. Επομένως το καλό σεξ πρέπει να εξαρτάται από την ικανότητα να λυγίζουμε το σώμα μας βέλτιστα. Αλλά αυτό κινδυνεύει να παρεξηγηθεί, γιατί αν και το σεξ χρησιμοποιεί παραδοσιακά το σώμα μας, η σεξουαλική ευχαρίστηση μπορεί να θεωρηθεί ακριβέστερα ότι πηγάζει από ορισμένους ελιγμούς του νου. Όπως μας δείχνει η νέα τεχνολογία, είναι πολύ πιθανό για δύο άτομα να δημιουργήσουν εξαιρετικό ερωτισμό ενώ τα σώματά τους βρίσκονται στην άλλη άκρη του πλανήτη.

Ποιες είναι οι αιτίες της ανασφάλειάς μας;

Αυτό συμβαίνει γιατί ο ερωτισμός αφορά στην πραγματικότητα κάτι εντελώς άλλο, δηλαδή οι ιδέες. Το να είστε καλός εραστής είναι πρωτίστως μια ικανότητα του μυαλού. Το σεξ γίνεται πιο ευχάριστο όσο περισσότερο λειτουργεί ως απελευθέρωση από πολλές από τις ιδέες του τι είναι φυσιολογικό που κυριαρχούν στη μη σεξουαλική ζωή. Το καλό σεξ μάς επιτρέπει να παραδεχτούμε και να μοιραστούμε ένα μέγιστο ποσό από αυτά που κανονικά πρέπει να κρατάμε κρυφά. Στο καλό σεξ, θα μας επιτραπεί για παράδειγμα να δείξουμε ότι:

  • Μας ενδιαφέρει περισσότερο να ελέγχουμε και να κυριαρχούμε σε κάποιον που συνήθως επιτρέπουμε
  • Ή αντίθετα ότι είμαστε πολύ πρόθυμοι να υποταχθούμε και να είμαστε εντελώς αδύναμοι
  • Ίσως Θέλουμε να ανατρέψουμε τις ιεραρχίες της κανονικής ζωής εξερευνώντας σενάρια πιλότων και θαλαμηγών, καθηγητών και φοιτητών, ασθενών και γιατρών
  • Μπορούμε να ομολογήσουμε ότι, αν και μονογαμικοί από τη φύση μας, η ιδέα των άλλων ανθρώπων να μας παρακολουθούν ή να μας ενώνουν, μας ενθουσιάζει πολύ.
  • Ή μπορεί να αποκαλύψουμε ότι τα ερωτικά μας ενδιαφέροντα στην πραγματικότητα δεν περιστρέφονται αποκλειστικά γύρω από τα γεννητικά όργανα.
  • Ότι πραγματικά μας ενδιαφέρουν πιο τυχαία πράγματα όπως οι καρποί ή το πίσω μέρος του λαιμού ή ακόμη και τα παπούτσια ή τα καλσόν.
  • Μπορεί να είμαστε αρκετά γενναίοι για να αμφισβητήσουμε τους κανονικούς χρονολογικούς κανόνες, αποκαλύπτοντας ότι θα θέλαμε να περάσουμε πολύ καιρό με τα ρούχα μας ακόμα. Η σεξουαλικότητα είναι ο ενθουσιασμός της αίσθησης απελευθέρωσης από τα περιοριστικά ταμπού της υπόλοιπης ζωής μας. Είναι ένα ασφαλές, αμφίδρομο μέρος όπου μπορούμε να πάρουμε κάποιον άλλο στις όχι απόλυτα υπεύθυνες, κάπως σκληρές και τρελές πλευρές μας.

Το ότι κάποιος μας δίνει την άδεια να το κάνουμε αυτό, αυτό είναι ο πυρήνας του τι είναι σεξουαλικότητα. Το άτομο που είναι καλό στο κρεβάτι δεν είναι αυτό που ξέρει πώς να εκφράζει ρυθμικά τον εαυτό του για παρατεταμένες περιόδους. Είναι το άτομο που ενθαρρύνει, επιδοκιμάζει και νομιμοποιεί τον μυστικό μοναχικό εαυτό μας ταυτόχρονα με το να γνωρίζουμε πολύ καλά και να είμαστε ειλικρινείς. τις προσωπικές τους επιθυμίες και ενθουσιασμούς. Πρόκειται για μια αμοιβαία γύμνια του μυαλού, που γίνεται δυνατή μέσω της εμπιστοσύνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Καθημερινές συνήθειες που επιδρούν στην σεξουαλική σας απόδοση

Ποια είναι η σχέση μεταξύ του οργασμού και της γονιμότητας

Μειώνεται συνεχώς το ποσοστό όσων κάνουν σεξ στις Ηνωμένες Πολιτείες

Η επίδραση της σεξουαλικής δραστηριότητας στην αυτοεικόνα των γυναικών

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πώς επηρεάζει η σεξουαλική επαφή τον εγκέφαλο;

Σεξ: Είναι αλήθεια ότι τα επίπεδα ορμονών αλλάζουν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Και αυτός είναι ο βασικός λόγος που κάνει τον εγκέφαλο να λειτουργεί καλύτερα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα τρυπήματα αντρικού γεννητικού οργάνου

Οι ιστοί του πέους μπορεί επίσης να απορρίψουν το piercing ή το piercing μπορεί να μεταναστεύσει σε διαφορετική θέση. Και τα δύο μπορεί να οδηγήσουν σε ερυθρότητα, κάψιμο, αποχρωματισμό ή πρήξιμο στο πέος ή στη γύρω περιοχή καθώς το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος αντιδρά στο ξένο υλικό.

Η ευλογιά των πιθήκων ασκεί τεράστια πίεση στις σεξουαλικές κλινικές

Ευλογιά πιθήκων σεξ: Η ασθένεια, η οποία εντοπίστηκε για πρώτη φορά σε πιθήκους, μπορεί να μεταδοθεί από άτομο σε άτομο μέσω στενής σωματικής επαφής, η οποία φυσικά συμπεριλαμβάνει όλες τις μορφές της σεξουαλικής επαφής.

Οι Ρεπουμπλικανοί εισάγουν τη «Διακήρυξη των δικαιωμάτων των γυναικών» για να προστατεύσουν τα επιτεύγματα των βιολογικών γυναικών

Το θέμα των βιολογικών αρσενικών που αγωνίζονται στα γυναικεία αθλήματα βρέθηκε στο επίκεντρο της εθνικής προσοχής πρόσφατα, καθώς η τρανς γυναίκα Lia Thomas έκανε αγώνες στο πρωτάθλημα κολύμβησης και καταδύσεων NCAA 2022.

6 Tips για να κάνετε σεξ μετά τον τοκετό

Σεξ και τοκετός: Οι περισσότερες γυναίκες φοβούνται να έρθουν σε επαφή με τον σύζυγό τους μετά τον τοκετό. Διαβάστε τα tips που σας δίνουμε και απολαύστε τη σεξουαλική σας δραστηριότητα.

Ερευνητές από την Καλιφόρνια αναζητούν γυναίκες πρόθυμες να χρησιμοποιήσουν σεξουαλικά παιχνίδια για την επιστήμη

«Αυτή η μελέτη είναι ένα σημαντικό επόμενο βήμα γιατί είναι μια προοπτική μελέτη και θα είναι σε θέση να αξιολογήσει τις αλλαγές στη σεξουαλική λειτουργία και τη λειτουργία του πυελικού εδάφους με την πάροδο του χρόνου σε σχέση με τη χρήση δονητή», είπε η Herbenick.

Πότε μπορώ να κάνω σεξ μετά από καισαρική;

Καισαρική: Για πολλές γυναίκες, η σεξουαλική επαφή μετά από τον τοκετό είναι δύσκολη απόφαση. Οι περισσότερες νιώθουν φόβο και για τις τομές τους και είναι απόλυτα φυσιολογικό.