Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Σεξουαλική Υγεία

Ραντεβού: Dos και Don’ts για το πρώτο ραντεβού

Ραντεβού: Dos και Don’ts για το πρώτο ραντεβού

Ραντεβού: Αν έχετε παντρευτεί και αποκτήσει παιδιά, μπορεί να έχετε βάλει τον εαυτό σας τελευταίο, οπότε αγοράστε ένα νέο ρούχο που να μοιάζει με τον νέο σας εαυτό.

Αν έχετε καιρό να βγείτε ραντεβού, αυτές οι συμβουλές των ειδικών θα σας βοηθήσουν να μάθετε να βγαίνετε. Αν επιστρέψατε στη σκηνή των ραντεβού μετά από αρκετό καιρό, δεν είστε μόνοι. Τα πιο πρόσφατα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας της Αυστραλίας δείχνουν ότι 49.404 ζευγάρια χώρισαν το 2018 – και σε αυτά δεν περιλαμβάνεται ο αριθμός των de facto ζευγαριών που επίσης τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Αν πρόκειται να ξεκινήσετε ξανά τα ραντεβού, πώς θα χειρίστείτε το πρώτο ραντεβού;

Ποια είναι τα βασικά “do’s” και “don’ts” ενός πρώτου ραντεβού;

1. Να είστε στην ώρα σας και να παρουσιάζεστε με τον καλύτερο τρόπο. Να είστε συνεπείς – σκεφτείτε το ραντεβού σας ως επαγγελματική συνάντηση. Τα πρώτα ραντεβού είναι αρκετά αμήχανα – κανείς δεν θέλει να μένει σε αναμονή και να αναρωτιέται αν τον έστησαν! Κάντε μια θετική πρώτη εντύπωση. Αν έχετε παντρευτεί και αποκτήσει παιδιά, μπορεί να έχετε βάλει τον εαυτό σας τελευταίο, οπότε αγοράστε ένα νέο ρούχο που να μοιάζει με τον νέο σας εαυτό.
2. Μιλήστε εναλλάξ. Οι άνθρωποι μπορεί να αγχώνονται στα πρώτα ραντεβού και να φλυαρούν και να μιλούν πάρα πολύ. Μην μιλάτε συνέχεια μόνο για τον εαυτό σας – να είστε και καλός ακροατής. Μοιραστείτε ιστορίες, ώστε να ρέει η συζήτηση. Το σχέδιό σας είναι να μάθετε αρκετά για τον άλλον ώστε να δείτε αν θα θέλατε να ξαναβγείτε ραντεβού.
3. Κάντε δημιουργικές ερωτήσεις όπως “έχεις κάποιο πάθος εκτός από τη δουλειά;”, “πώς ήσουν όταν ήσουνα παιδί;” ή “ποια είναι η καλύτερη ανάμνηση από την πόλη που ζούσες μεγαλώνοντας;”. Αυτές οι ερωτήσεις που βασίζονται στα συναισθήματα πυροδοτούν συζητήσεις και μια σύνδεση και μαθαίνεις λίγο περισσότερα για το άλλο άτομο.

4. Μην μένετε στις κακές εμπειρίες της σχέσης σας. Αν νιώθετε μοναξιά και θέλετε κάποιον να μιλήσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρώτο ραντεβού για αυτό. Έχουν συμβεί πράγματα και περιμένεις να ξεφορτωθείς συναισθηματικά το τραύμα, αλλά μην χρησιμοποιήσεις το πρώτο ραντεβού για να το κάνεις αυτό.Προσπεράστε τα αρνητικά και επικεντρωθείτε στο ποιος είστε τώρα και σε τι ανυπομονείτε.

5. Μην μιλάτε για το πόσο πολύ θέλετε μια σχέση. Μην μιλάτε ούτε για το πόσα παιδιά θέλετε. Αυτό θα κάνει το άλλο άτομο να νιώσει άβολα και θα φανεί ότι έρχεστε πολύ δυνατά. Αφήστε το αυτό τουλάχιστον μέχρι το τρίτο ραντεβού.
6. Φλερτάρετε και κάντε μια κίνηση αν το νιώθετε σωστό. Αν αισθάνεστε πραγματική έλξη, μπορείτε να κρατηθείτε από το χέρι, να αγκαλιαστείτε ή να αγγίξετε το χέρι του άλλου. Μπορεί να έχετε ξεχάσει πώς να φλερτάρετε, αλλά μπορείτε να αφήσετε το άλλο άτομο να καταλάβει ότι ενδιαφέρεστε για ένα ακόμη ραντεβού με μια απλή αγκαλιά ή κρατώντας το χέρι σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

7 Τρόποι που μπορείτε να κοινωνικοποιηθείτε παρά το πολυάσχολο πρόγραμμά σας

Η τεχνολογία υγείας μεταμορφώνει τις πρακτικές αποκατάστασης και φυσικοθεραπείας

Γιατί η τεχνολογία θεωρείται ο καλύτερος φίλος της ιατρικής επιστήμης;

Μας κάνει ο ανταγωνισμός λιγότερο ηθικούς; Νέα έρευνα λέει ναι, αλλά μόνο λίγο

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η αποχή από το σεξ προκαλεί υπογονιμότητα;

Γονιμότητα :Η αποχή από τη σεξουαλική επαφή δεν προκαλεί από μόνη της υπογονιμότητα. Εναλλακτικά, μπορεί να επηρεάσει ελαφρώς την ποιότητα του σπέρματος ανάλογα με τη διάρκεια της αποχής και την προϋπάρχουσα γονιμότητα του άνδρα.

Λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες δεν κάνουν την πρώτη κίνηση για σεξ

Σεξ γυναίκες: Υπάρχουν πολλοί απροσδόκητοι λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες μπορεί να μην ξεκινήσουν το σεξ, πολλοί από τους οποίους υπερβαίνουν τους συνήθως συζητούμενους ψυχολογικούς και συναισθηματικούς παράγοντες.

Πιο κοστοβόρα η εγκυμοσύνη όταν εκτείνεται σε 2 ημερολογιακά έτη

Εγκυμοσύνη: Τα ελεύθερα όρια δαπανών των σχεδίων υγείας τους και η εκπίπτουσα επαναφορά αλλάζου την 1η Ιανουαρίου, αναγκάζοντας τις μητέρες να πληρώσουν τουλάχιστον δύο φορές το ποσό που εκπίπτει.

Σεξουαλικές στάσεις και χρόνος σύλληψης

Σεξ σύλληψη: Η αναζήτηση για σύλληψη οδηγεί συχνά τα ζευγάρια να εξερευνήσουν διάφορους παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τις πιθανότητές τους, συμπεριλαμβανομένων των σεξουαλικών θέσεων και του χρόνου.

Close Icon