Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Σεξουαλική Υγεία

Ραντεβού cougar: Ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε;

Ραντεβού cougar: Ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε;

Ραντεβού cougar: Είναι μερικές από τις πιο ωραίες γυναίκες σε προχωρημένη ηλικία χωρίς ταμπού!

Yπάρχουν πολλές μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες στον κόσμο σήμερα και οι περισσότερες από αυτές δηλώνουν πως είναι κούγκαρ. Αν και οι κούγκαρ είναι μερικές από τις πιο ωραίες γυναίκες σε προχωρημένη ηλικία, εντούτοις υπάρχουν πολλά οφέλη στο να βγαίνεις μαζί τους όπως για παράδειγμα το να έχεις μια καθαρά σωματική σχέση που δεν θα σας πιέσει ποτέ για κάτι σοβαρό. Αυτή η σχέση θα μπορούσε να είναι αρκετά γόνιμη για έναν νεαρό άνδρα, καθώς συνοδεύεται από πλήθος γνώσεων τόσο μέσα όσο και έξω από την κρεβατοκάμαρα. Μία κούγκαρ ξέρει τι θέλει και δεν θα σταματήσει σε τίποτα μέχρι να το πάρει. Μόλις βρεθείτε στο στόχαστρο μιας κούγκαρ, είναι καλύτερο να πάτε μαζί της βόλτα, καθώς μπορεί να είναι μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής σας. Μερικοί άνθρωποι αποθαρρύνονται γρήγορα από την μεγάλη ηλικία γυναικών, αλλά αυτό θα πρέπει να αγνοηθεί, καθώς ένα σωστό μακιγιάζ θα την κάνει να φαίνεται αρκετά νέα.

Έχει δικά της χρήματα.

Οι κούγκαρ είναι πραγματικά ανεξάρτητες γυναίκες που έχουν μία ανάγκη, την σωματική επαφή. Δεν θέλουν να τους συνοδεύσουν σε ένα δείπνο ή να τους αγοράσουν ακριβά πράγματα, καθώς έχουν ήδη περάσει από αυτό το στάδιο. Επειδή πολλές cougars είναι οικονομικά ανεξάρτητες, το να βγαίνεις μαζί τους για κάποιο χρονικό διάστημα είναι απόλυτη απόλαυση καθώς δεν θα σου κοστίσει τίποτα.

Έχετε πρόσβαση στο δίκτυό της.

Όλοι οι καινούργιοι επαγγελματίες θα πρέπει πραγματικά να ανυπομονείτε να βγείτε με cougars απλώς και μόνο λόγω του μεγάλου τους κοινωνικού δικτύου. Μια τέτοια επιτυχημένη και ακομπλεξάριστη γυναίκα που έχει επιτύχει τόσα πολλά και έχει αναπτύξει έναν περίπλοκο ιστό πελατών και προηγούμενων επιχειρηματικών συνεργατών, θα ήταν χρήσιμο για εσάς ενταχθείτε στον κύκλο της.

Έχει περάσει την ηλικία της εγκυμοσύνης, οπότε όλα έχουν να κάνουν με την σωματική επαφή.

Οι cougars έχουν περάσει την ηλικία που μπορούν να τεκνοποιήσουν οπότε δεν θα έχετε καμία πίεση.  Δεδομένου ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες μπορείτε να πειραματιστείτε σεξουαλικά και να αποκτήσετε καινούργιες εμπειρίες.

Βγείτε με μια γυναίκα cougar και θα δείτε ότι πραγματικά άξιζε τον κόπο!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς και γιατί να τερματίσετε μια φιλία;

Για ποια πράγματα λέμε ψέματα στο σεξ;

Ο αντίκτυπος του συζυγικού στρες στην υγεία του ζευγαριού

Κάντε την σεξουαλική σας ζωή πιο ενδιαφέρουσα!

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Eπιλόχειος κατάθλιψη: Πώς να στηρίξετε την σύντροφό σας μετά τον τοκετό

Eπιλόχειος κατάθλιψη: Η επιλόχεια κατάθλιψη (PPD) είναι μια σοβαρή κατάσταση που επηρεάζει πολλές νέες μητέρες, που συχνά χαρακτηρίζεται από αισθήματα ακραίας θλίψης, άγχους και εξάντλησης που μπορεί να κάνουν δύσκολη τη φροντίδα για τον εαυτό τους και το νέο μωρό τους.

Ευαισθητοποίηση σχετικά με την αντισύλληψη στις νεαρές γυναίκες

Αντισύλληψη: Οι νέοι από πολιτισμικά και γλωσσικά διαφορετικά υπόβαθρα μπορεί να αντιμετωπίσουν μεγαλύτερα εμπόδια στην πρόσβαση σε πληροφορίες και φροντίδα σεξουαλικής και αναπαραγωγικής υγείας.

Υποστήριξη του συντρόφου σας στο ταξίδι της εξωσωματικής γονιμοποίησης

Σύντροφος εξωσωματική: Η υποστήριξη του συντρόφου σας μέσω της διαδικασίας της εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) μπορεί να είναι συναισθηματικά προκλητική αλλά βαθιά ανταποδοτική

Συγκρούσεις κατά την διάρκεια των διακοπών και η διαχείρισή τους

Διακοπές ζευγάρι: Η αποτελεσματική διαχείριση των συγκρούσεων κατά τη διάρκεια των διακοπών απαιτεί ένα μείγμα προληπτικού σχεδιασμού, ανοιχτής επικοινωνίας και προθυμίας για συμβιβασμούς

Η επίδραση των τύπων προσκόλλησης σε έναν γάμο

Γάμος: Τα στυλ προσκόλλησης, που έχουν τις ρίζες τους στις εμπειρίες της πρώιμης παιδικής ηλικίας με τους φροντιστές, επηρεάζουν βαθιά τη συζυγική δυναμική και τη συναισθηματική οικειότητα.

Close Icon