Σεξουαλική Υγεία

Προστάτης σεξ: Στάσεις σεξ που είναι επιβλαβείς για τον προστάτη

Προστάτης σεξ: Στάσεις σεξ που είναι επιβλαβείς για τον προστάτη

Προστάτης σεξ: Εάν αισθάνεστε ότι οποιαδήποτε στάση του σεξ ασκεί υπερβολική πίεση στον προστάτη σας, περιορίστε τον τρόπο με τον οποίο ασχολείστε με αυτήν.

Ως άνθρωποι, βαριόμαστε τη μονοτονία και προσπαθούμε να εμπλουτίσουμε τα πράγματα δοκιμάζοντας νέες θέσεις για να διατηρήσουμε το παιχνίδι του σεξ ενδιαφέρον. Σύμφωνα με τα ευρήματα, ορισμένες στάσεις του σεξ μπορεί να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση στον προστάτη και όταν εμπλέκονται συχνά μπορεί να οδηγήσουν στην ανάπτυξη ορισμένων παθήσεων του προστάτη.

Επίσης, άτομα με ορισμένες παθήσεις του προστάτη μπορεί να βρουν αυτές τις θέσεις άβολες. Να ακούτε πάντα το σώμα σας και να επικοινωνείτε ανοιχτά με τον σύντροφό σας. Ακολουθούν μερικές θέσεις που ενδέχεται να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση στον προστάτη:

  • Στάσεις βαθιάς διείσδυσης: Οι θέσεις που επιτρέπουν τη βαθιά διείσδυση μπορεί να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση στον προστάτη. Παραδείγματα περιλαμβάνουν θέσεις όπως το στυλ σκυλιών ή θέσεις όπου τα πόδια του συντρόφου που δέχεται είναι τραβηγμένα προς τα πίσω προς το κεφάλι του. Αν και αυτές οι στάσεις μπορεί να είναι διασκεδαστικές, είναι σημαντικό να τις ασκείτε με μέτρο, καθώς μπορούν να ασκήσουν μεγάλη πίεση στον προστάτη σας.
  • Αντίστροφη Καουμπόισσα: Αυτή η θέση περιλαμβάνει τον σύντροφο που δέχεται να κοιτάζει μακριά από τον σύντροφο που διεισδύει. Ενώ ορισμένοι απολαμβάνουν αυτή τη θέση, μπορεί ενδεχομένως να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στον προστάτη λόγω της γωνίας διείσδυσης.
  • Καουμπόισσα: Στη θέση της καουμπόισσας, ο σύντροφος που δέχεται είναι από πάνω, στραμμένος προς τον σύντροφο που διεισδύει. Όπως η αντίστροφη καουμπόισσα, αυτή η θέση μπορεί να οδηγήσει σε βαθιά διείσδυση και μπορεί να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στον προστάτη.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι ο αντίκτυπος αυτών των στάσεων σεξ μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο και ότι μπορεί να είναι άβολο για ένα άτομο μπορεί να μην είναι για ένα άλλο. Εάν αισθάνεστε ότι οποιαδήποτε στάση του σεξ ασκεί υπερβολική πίεση στον προστάτη σας, περιορίστε τον τρόπο με τον οποίο ασχολείστε με αυτήν για την ευημερία του προστάτη σας. Οι τακτικοί ιατρικοί έλεγχοι είναι επίσης σημαντικοί για τη διατήρηση της συνολικής υγείας, συμπεριλαμβανομένης της υγείας του προστάτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Εορταστικό σεξ για την Ημέρα Ευχαριστιών

Γιατί νιώθω ναυτία μετά το σεξ;

Τι πρέπει να θυμάστε πριν κάνετε σεξ σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Τρεις στάσεις σεξ για άτομα με υψηλή λίμπιντο

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τι πρέπει να προσέχετε όταν κάνετε σεξ σε δημόσιο χώρο;

Δημόσιος χώρος συνουσία: Η ενασχόληση με σεξουαλικές δραστηριότητες εκτός σπιτιού, συνοδεύεται από το δικό της σύνολο εκτιμήσεων για τη διασφάλιση της ασφάλειας, της ιδιωτικής ζωής και της συναινετικής συμμετοχής.