Σεξουαλική Υγεία

Πρώην Τρανς Έφηβος: Υποστηρίζει την απαγόρευση στη Φλόριντα των κεφαλαίων του Medicaid για ιατρικές παρεμβάσεις για τρανς

Πρώην Τρανς Έφηβος: Υποστηρίζει την απαγόρευση στη Φλόριντα των κεφαλαίων του Medicaid για ιατρικές παρεμβάσεις για τρανς

Οι περισσότερες ορμονικές θεραπείες «είναι εγκεκριμένες μόνο από τον FDA ως αναστολείς της εφηβείας σε παιδιά για σκοπούς θεραπείας της κεντρικής πρώιμης εφηβείας και όχι για τη δυσφορία του φύλου», είπε ο Δρ Michael Laidlaw, ένας ανεξάρτητος ιδιωτικός ενδοκρινολόγος στο Rocklin της Καλιφόρνια,

Πρώην Τρανς Έφηβος: Η Chloe Cole είπε ότι μπορεί να μην μπορεί να κάνει παιδιά και ότι διατρέχει υψηλότερο κίνδυνο για καρκίνο λόγω των ιατρικών παρεμβάσεων των τρανς Η Κλόε Κόουλ που αποτράπηκε από μετάβαση μιλά στο Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα Ένα έφηβο κορίτσι από την Καλιφόρνια που κάποτε αναγνωρίστηκε ως τρανς και πήρε ορμόνες και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να επιβεβαιώσει μια τέτοια ταυτότητα μίλησε υπέρ ενός κανόνα της Φλόριντα που εμποδίζει τα κεφάλαια της Medicaid να πληρώνουν για ιατρικές παρεμβάσεις για τη δυσφορία φύλου. «Πραγματικά δεν καταλάβαινα όλες τις συνέπειες οποιασδήποτε από τις ιατρικές αποφάσεις που έπαιρνα», είπε η Κλόε Κόουλ, 17 ετών, σε δημόσια ακρόαση την Παρασκευή.

Είπε ότι πέρασε ιατρικά από την ηλικία των 13 στα 16, έπαιρνε τα λεγόμενα φάρμακα που εμποδίζουν την εφηβεία και τεστοστερόνη και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του μαστού της σε ηλικία 15 ετών. οδυνηρά».

«Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κουβαλήσω πλήρως ένα παιδί και μπορεί να διατρέχω αυξημένο κίνδυνο για ορισμένους καρκίνους, κυρίως καρκίνο του τραχήλου της μήτρας», είπε ο Κόουλ σε μια ξεχωριστή ιδιωτική συνάντηση με τον χειρουργό της Φλόριντα, στρατηγό Τζόζεφ Λαντάπο, την Παρασκευή, πλάνα. την οποίαα ο Ladapo δημοσίευσε στο Twitter την Κυριακή. “Και επειδή δεν έχω το στήθος μου, … δεν μπορώ να θηλάσω όσα μελλοντικά παιδιά έχω.”

«Αυτή η συνειδητοποίηση, στην πραγματικότητα, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που με οδήγησαν να συνειδητοποιήσω ότι δεν ήταν αυτός ο δρόμος που έπρεπε να ακολουθήσω», πρόσθεσε η Κόουλ. «Κανένα παιδί δεν πρέπει να βιώσει αυτό που έχω εγώ», κατέληξε.

Όταν ρωτήθηκε τι θα έλεγε στο κοινό, η Κόουλ είπε: «Μην μεταφέρετε τα παιδιά σας». «Εάν σκέφτεστε να μεταβείτε, περιμένετε μέχρι να γίνετε πλήρως ανεπτυγμένος ενήλικας», είπε ο Cole, του οποίου η διαχείριση στο Twitter είναι @ChoooCole, στο Fox News Digital.

«Η μετάβαση μπορεί να βλάψει το σώμα και το μυαλό σας με τρόπους που μπορεί να μην κατανοούμε πλήρως».

Ο Ladapo προειδοποίησε επίσης για ιατρικές παρεμβάσεις για τρανς σε παιδιά.

«Η ιατροποίηση ανηλίκων με δυσφορία φύλου μπορεί να προωθήσει τις πολιτικές απόψεις των γιατρών που εμπλέκονται στη φροντίδα τους, αλλά τα δεδομένα που δείχνουν οποιαδήποτε οφέλη για τα πραγματικά παιδιά είναι εξαιρετικά λίγα», είπε ο γενικός χειρουργός στο Fox News Digital.

«Το μοντέλο επιβεβαίωσης διατρέχει έναν απαράδεκτα υψηλό κίνδυνο βλάβης». «Οι γονείς απειλούνται με φόβους αυτοκτονίας, αλλά οι θεραπείες δεν έχουν αποδειχθεί ότι μειώνουν πραγματικά αυτόν τον κίνδυνο», πρόσθεσε.

«Αυτοί οι ασθενείς χρειάζονται συμπονετική φροντίδα για τη συναισθηματική και ψυχική τους ευημερία – να μην εμπλέκονται σε πολιτικές απόψεις σχετικά με το φύλο». Η Κόουλ μίλησε υπέρ του Κανονισμού 59G-1.050, σύμφωνα με τον οποίο η Υπηρεσία για τη Διοίκηση Υγείας (AHCA), θα περιόριζε τη χρηματοδότηση του Medicaid από φάρμακα και διαδικασίες τρανσέξουαλ.

Σύμφωνα με τον κανόνα, το Florida Medicaid δεν θα κάλυπτε αναστολείς της εφηβείας, ορμόνες και ανταγωνιστές ορμονών, χειρουργικές επεμβάσεις αλλαγής φύλου ή “οποιεσδήποτε άλλες διαδικασίες που αλλάζουν τα πρωτεύοντα ή δευτερεύοντα σεξουαλικά χαρακτηριστικά” για τη θεραπεία της δυσφορίας φύλου.

Ο Διευθυντής Επικοινωνιών της AHCA, Μπροκ Χουάρες, επαίνεσε τη μαρτυρία της Κόουλ ως «πολύ προβληματισμένη». Σημείωσε επίσης την πρόσφατη έκθεση της AHCA που διαπίστωσε ότι αρκετές υπηρεσίες για τη θεραπεία της δυσφορίας φύλου «δεν είναι συνεπείς με τα ευρέως αποδεκτά επαγγελματικά ιατρικά πρότυπα και είναι πειραματικές και διερευνητικές με πιθανές επιβλαβείς μακροπρόθεσμες επιπτώσεις».

Ομάδες τρανσέξουαλ ακτιβιστών, ιατρικοί σύλλογοι και η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής (AAP) έχουν υποστηρίξει ιατρικές παρεμβάσεις για ανηλίκους που έχουν διαγνωστεί με δυσφορία φύλου, καταδικάζοντας πολιτικές όπως αυτή που υποστηρίζει η Κόουλ.

«Η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής συνιστά στους νέους που αναγνωρίζονται ως τρανς να έχουν πρόσβαση σε ολοκληρωμένη, επιβεβαιωμένη για το φύλο και αναπτυξιακά κατάλληλη φροντίδα υγείας που παρέχεται σε έναν ασφαλή και χωρίς αποκλεισμούς κλινικό χώρο», έγραψε το AAP σε δήλωση του Μαρτίου 2021 που καταδικάζει τους νόμους κατά διαφυλικές ιατρικές παρεμβάσεις για παιδιά.

Τον Μάιο του 2021, η κυβέρνηση Μπάιντεν και το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) ανακοίνωσαν ότι το Γραφείο Πολιτικών Δικαιωμάτων θα ερμηνεύσει και θα επιβάλει το Άρθρο 1557 του νόμου για την προσιτή περίθαλψη και την απαγόρευση του Τίτλου IX για τις διακρίσεις λόγω φύλου, ώστε να περιλαμβάνει διακρίσεις βάση της ταυτότητας φύλου.

Τον περασμένο μήνα, ο Μπάιντεν υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα που προτρέπει το HHS να διασφαλίσει την πρόσβαση των ανηλίκων σε παρεμβάσεις τρανς. Ωστόσο, η ιατρική κοινότητα είναι διχασμένη ως προς το θέμα.

Ο Δρ. Matthew Benson, πιστοποιημένος από το διοικητικό συμβούλιο παιδοενδοκρινολόγος στο Jacksonville, κατέθεσε ότι συμφωνεί με τον κανόνα του AHCA. «Νομίζω ότι τα δεδομένα στα οποία βασίζεται το μοντέλο επιβεβαίωσης του φύλου δεν είναι επιστημονικά», είπε. Ανέφερε μελέτες από τη Σουηδία και τη Δανία που δείχνουν εξαιρετικά υψηλά ποσοστά αυτοκτονίας μεταξύ των ατόμων που έκαναν διαφυλικές παρεμβάσεις και κατέληξε: “Χρειαζόμαστε καλύτερα δεδομένα, χρειαζόμαστε μακροπρόθεσμες προοπτικές δοκιμές όπου μπορούμε να δούμε τις δυσμενείς επιπτώσεις. Χρειαζόμαστε πολύ πιο ισχυρά δεδομένα για να δικαιολογήσουμε αυτού του είδους τις πολύ ισχυρές θεραπείες».

Οι περισσότερες ορμονικές θεραπείες «είναι εγκεκριμένες μόνο από τον FDA ως αναστολείς της εφηβείας σε παιδιά για σκοπούς θεραπείας της κεντρικής πρώιμης εφηβείας και όχι για τη δυσφορία του φύλου», είπε ο Δρ Michael Laidlaw, ένας ανεξάρτητος ιδιωτικός ενδοκρινολόγος στο Rocklin της Καλιφόρνια, στο Fox News τον Δεκέμβριο. 2021.

Κατηγόρησε “την εκτός ετικέτας χρήση αυτών των φαρμάκων για τη δυσφορία φύλου”, ισχυριζόμενος ότι “ο αποκλεισμός της φυσιολογικής εφηβείας έχει πολυάριθμες ανθυγιεινές παρενέργειες, όπως απώλεια της φυσιολογικής ανάπτυξης των οστών, παρέμβαση στη φυσιολογική ανάπτυξη του εγκεφάλου και της κοινωνικής ανάπτυξης και, κυρίως, προκαλεί στειρότητα και σεξουαλική δυσλειτουργία. Πολλές από αυτές τις επιπτώσεις θα είναι μη αναστρέψιμες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Τρανσέξουαλ: Το στρές της εφηβείας τους ωθεί στο αλκοόλ

Ο Μπακ Άντζελ, ένας πρωτοπόρος τρανσέξουαλ, επικρίνει τους σύγχρονους τρανς ακτιβιστές και λέει ότι κατηχούν ανηλίκους.

Είναι ψυχιατρική διαταραχή ο τρανσεξουαλισμός τελικά;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

5 συμβουλές για υπέροχο σεξ με προφυλακτικό

Σεξ προφυλακτικό: Ξέρατε ότι τα προφυλακτικά μπορούν πραγματικά να ενισχύσουν τη σεξουαλική σας ζωή; Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε τα προφυλακτικά μέρος του υπέροχου σεξ.

Η καραντίνα μπορεί να αναδείξει νέες πτυχές της σεξουαλικότητάς σας

Σεξουαλικότητα πτυχές: Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου τομείς που δεν επηρεάζονται πολύ από την πανδημία του COVID-19 και δυστυχώς το σεξ , η επιθυμία και η οικειότητα δεν είναι ένα από αυτά.