Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Σεξουαλική Υγεία

Πρωτοπόρος Τρανσέξουαλ: Επικρίνει τους σύγχρονους τρανς ακτιβιστές για κατήχηση παιδιών

Πρωτοπόρος Τρανσέξουαλ: Επικρίνει τους σύγχρονους τρανς ακτιβιστές για κατήχηση παιδιών

«Η ανεντιμότητα αυξάνεται καθημερινά», είπε ο Angel στο Fox News. Είπε φράσεις όπως "οι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες", " έχουν μήτρα" και " περίοδο" είναι "ασέβεια προς τον χώρο των γυναικών και, δεύτερον, ασέβεια προς εμάς".

Πρωτοπόρος Τρανσέξουαλ: Ο Buck Angel, ένας τρανσέξουαλ άνδρας, λέει “η κοινότητά μας αποτυγχάνει την κοινότητά μας” Ο Μπακ Άντζελ, ένας πρωτοπόρος τρανσέξουαλ, επέκρινε τους σύγχρονους τρανς ακτιβιστές και είπε ότι κατηχούν ανηλίκους. Ο Buck Angel, ένας 59χρονος με δυσφορία φύλου που αυτοπροσδιοριζόταν ως “τρανσέξουαλ άνδρας”, είπε στο Fox News ότι όταν ξεκίνησε τη μετάβαση πριν από 30 χρόνια, υπήρχε ένα σύστημα και μια δομή που εξασφάλιζε ότι ήταν σίγουρος για την ταυτότητα φύλου του.

Είπε ότι η διαδικασία, εις βάρος των παιδιών, έκτοτε έχει επιδεινωθεί. «Τώρα έχουμε τρανς χωρίς δυσφορία φύλου, χωρίς ανάγκη για φροντίδα ψυχικής υγείας, αυτοαναγνώριση, θεραπεία επιβεβαίωσης», είπε ο Angel, ο οποίος είπε ότι είναι «ένας τεράστιος υπέρμαχος της φροντίδας ψυχικής υγείας», είπε στο Fox News.

«Αυτό μου λέει σε κάποιο επίπεδο, ότι πρόκειται για κάποια μορφή κατήχησης».

Ο Angel, ο οποίος είπε ότι δεν ένιωσε ποτέ γυναίκα, είπε στο Fox News ότι ήταν ένας από τους πρώτους στο Λος Άντζελες που χρησιμοποίησε ορμόνες για τη μετάβαση.

Τελικά έγινε αστέρας του πορνό πριν γίνει υπέρμαχος της αυτοαποδοχής με αποστολή να επαναπροσδιορίσει το φύλο.

«Είμαι πρεσβύτερος σε μια κοινότητα που βοήθησα να χτιστεί», είπε ο Angel, ο οποίος είπε ότι αντιμετώπισε σημαντικό πλήγμα επειδή μίλησε ανοιχτά, στο Fox News.

«Τώρα μου λένε ότι είμαι γέρος και απαρχαιωμένος». «Η κοινότητά μας αποτυγχάνει την κοινότητά μας», πρόσθεσε. “Δεν αγαπιόμαστε και δεν νοιαζόμαστε. Είμαστε παράξενοι.” Ο Άγγελος είπε ότι οι γονείς του τού επέτρεψαν να αλλάξει κοινωνικά όταν ήταν παιδί, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούσε να κάνει αλλαγές συμπεριφοράς, όπως να χρησιμοποιήσει ένα νέο όνομα και να ντύνεται πιο αρρενωπά.

Είπε επίσης ότι ήταν μια μακρά διαδικασία προτού του επιτραπεί να λάβει ορμόνες στα τέλη των 20 ετών. «Βλέπω μια τεράστια, τεράστια επιθυμία να ταχυδρομήσω, ελλείψει καλύτερης θητείας, αυτά τα παιδιά σε αυτόν τον χώρο των τρανς παιδιών» και να τα βάλω σε αναστολείς εφηβείας, είπε ο Angel στο Fox News. «Προσωπικά πιστεύω ότι το μπλοκάρισμα της εφηβείας θα μπορούσε να είναι καταστροφικό».

Οι αναστολείς της εφηβείας είναι φαρμακευτικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται εκτός ετικέτας για να αποτρέψουν την ανάπτυξη τρανς παιδιών ως το φύλο γέννησής τους.

Εάν ένα παιδί αποφασίσει να μεταβεί, μπορεί να του χορηγηθούν ορμόνες για να αναπτυχθεί ως το προτιμώμενο φύλο του.

Το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών θεωρεί τους αναστολείς της εφηβείας αναστρέψιμους, αλλά μελέτες έχουν δείξει ότι μπορεί να έχουν μακροχρόνιες παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της λέπτυνσης των οστών.

Οι έφηβοι που λαμβάνουν ορμονοθεραπεία μπορεί επίσης να γίνουν υπογόνιμοι, έχουν δείξει μελέτες. “Αυτό δεν είναι παιχνίδι και δεν είναι κάτι που μπορώ να κάνω ή να διαλέξω”, είπε ο Angel.

«Από τη στιγμή που επιλέξεις αυτή τη ζωή και κάνεις αυτό που έκανα εγώ, πραγματικά δεν υπάρχει γυρισμός». Ο Angel διευκρίνισε ότι γνωρίζει ότι ορισμένα παιδιά θα ωφεληθούν από τους αναστολείς της εφηβείας, αλλά “είναι πολύ λίγα και μακριά.

Δεν είναι ο αριθμός των παιδιών που τίθενται αμέσως σε αναστολείς χωρίς φροντίδα ψυχικής υγείας, χωρίς καμία επιθυμία να παρακολουθήσουν αυτό το παιδί βρει τον χώρο του».

Ο Δρ Marci Bowers, παγκοσμίου φήμης χειρουργός κολποπλαστικής και εκλεγμένος πρόεδρος της Παγκόσμιας Επαγγελματικής Ένωσης για την Υγεία των Τρανσφυλικών, είπε ότι τα τρανς παιδιά που τίθενται σε αναστολείς της εφηβείας πριν από τον οργασμό μπορεί να δυσκολευτούν να επιτύχουν έναν αν συνεχίσουν τη μετάβασή τους και υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση στα γεννητικά όργανα. , αν και η έρευνα για το θέμα είναι περιορισμένη.

«Και ο φόβος μου για αυτά τα μικρά παιδιά που δεν βιώνουν ποτέ οργασμό πριν υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση θα ενηλικιωθούν και θα προσπαθήσουν να βρουν οικειότητα και να συνειδητοποιήσουν ότι δεν ξέρουν πώς να ανταποκριθούν σεξουαλικά», είπε ο Μπάουερς στην Abigail Shrier, η οποία έγραψε το αμφιλεγόμενο βιβλίο.

Μη αναστρέψιμη ζημιά: Η τρέλα των τρανσέξουαλ που σαγηνεύει τις κόρες μας».

Επιπλέον, ο Angel τόνισε ότι η θεραπεία είναι ένα ουσιαστικό μέρος της μετάβασης.

Είπε ότι οι γιατροί δεν πρέπει απλώς να επιβεβαιώνουν ότι ένα παιδί αυτοπροσδιορίζεται ως τρανς.

“Αν ένα παιδί πει ότι είναι τρανς, είναι τρανς – ω, ένα παιδί λέει ότι είναι ελέφαντας, είναι ελέφαντας; Πλάκα κάνεις; Πόσο γελοίο είναι αυτό”, είπε ο Άντζελ στο Fox News.

«Είναι επικίνδυνο και δεν είναι θεραπεία», συνέχισε.

“Η θεραπεία είναι ώθηση σε κάποιο επίπεδο. Είναι μια ώθηση ώστε να μπορείτε να δείτε, “κάνω τη σωστή επιλογή;”

Ο Άγγελος είπε ότι η άμεση επιβεβαίωση του αυτοπροσδιορισμού ενός παιδιού χωρίς αμφισβήτηση είναι τελικά επιβλαβής. «Βλέπω κάτι ως πρεσβύτερος σε αυτή την κοινότητα που δεν είναι σωστό», είπε. «Πληγώνει όχι μόνο την κοινότητα, αλλά πληγώνει και ένα σωρό ανθρώπους που δεν θα έπρεπε ποτέ να βρίσκονται σε αυτόν τον χώρο». Ο Άγγελος επέκρινε επίσης τη ρητορική γύρω από τον τρανς ακτιβισμό.

«Η ανεντιμότητα αυξάνεται καθημερινά», είπε ο Angel στο Fox News. Είπε φράσεις όπως “οι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες”, ” έχουν μήτρα” και ” περίοδο” είναι “ασέβεια προς τον χώρο των γυναικών και, δεύτερον, ασέβεια προς εμάς”. «Δεν είμαι βιολογικός άνθρωπος», είπε ο Άντζελ. “Δεν θα γίνω ποτέ. Είμαι πολύ ειλικρινής γι’ αυτό, και γι’ αυτό ο κόσμος με αποδέχεται.” «Λοιπόν, γιατί μαθαίνουμε στα παιδιά να λένε ψέματα;» είπε στο Fox News.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Δύο τρόφιμες που μένουν έγκυες σε μια γυναικεία φυλακή στο Central Jersey εξαλείφουν το «τροπάριο» ότι «οι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες»

Οι υπηρεσίες διαχείρισης της Κυνέρνησης Μπάιντεν αρνούνται να απαντήσουν στο ερώτημα «Τι είναι γυναίκα»

Η τελευταία ημέρα του Μαρτίου σηματοδοτεί την «Ημέρα ορατότητας των τρανσέξουαλ»

Κουβέιτ: Αποποινικοποίηση της "μίμησης του αντίθετου φύλου" ως ορόσημο στα δικαιώματα των τρανς

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Σταματήστε να τρώτε πολύ αν θέλετε μια συγκλονιστική σεξουαλική ζωή

Φαγητό σεξ: Η υπερκατανάλωση τροφής μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη σεξουαλική σας ζωή, και αν στοχεύετε σε μια πιο συγκλονιστική σεξουαλική εμπειρία, η μείωση της πρόσληψης τροφής μπορεί να είναι ένας βασικός παράγοντας.

Υπέρταση εγκυμοσύνη: Από το 2010 έως το 2021 παρατηρήθηκε 125% αύξηση

Υπέρταση εγκυμοσύνη: Υπήρξε μια αύξηση στις υπερτασικές διαταραχές της εγκυμοσύνης και στους περισσότερους σχετικούς παράγοντες κινδύνου μεταξύ 2010 και 2021 συνολικά σε ολόκληρο τον πληθυσμό εγκύων των ΗΠΑ.

Δημιουργήθηκαν οι πρώτοι ψηφιακοί οίκοι ανοχής

Ψηφιακοί οίκοι ανοχής: Οι εργαζόμενοι του σεξ πρέπει τώρα να ανταγωνιστούν την Τεχνητή Νοημοσύνη, καθώς ο πρώτος οίκος ανοχής της τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο πρωτοπορεί στο μέλλον του σεξ.

Close Icon