Σεξουαλική Υγεία

Πώς ο πρωινός καφές σας μπορεί να εντείνει τους οργασμούς σας

Πώς ο πρωινός καφές σας μπορεί να εντείνει τους οργασμούς σας

Η σεξουαλική διέγερση και οι οργασμοί συνδέονται στενά με την ποσότητα του αίματος που ρέει στον κάτω όροφο, επομένως η καλύτερη κυκλοφορία σημαίνει περισσότερη ροή στον στυτικό ιστό.

Δεν είναι μυστικό ότι ο πρωινός καφές σας μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε γεμάτοι ενέργεια για την επόμενη μέρα. Αλλά έχετε αναρωτηθεί ποτέ εάν το δημοφιλές ρόφημα μπορεί να τονώσει τη σεξουαλική σας ζωή;

Σε χαμηλές δόσεις η καφεΐνη:

  • έχει κυρίως αγγειοσυσταλτικό αποτέλεσμα,
  • στενεύει τα αιμοφόρα αγγεία.

 

Αλλά σε πολύ υψηλές δόσεις:

  • έχει κυρίως αγγειοδιασταλτική δράση,
  • διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία,
  • και βελτιώνει τη ροή του αίματος.

 

Η σεξουαλική διέγερση και οι οργασμοί συνδέονται στενά με την ποσότητα του αίματος που ρέει στον κάτω όροφο, επομένως η καλύτερη κυκλοφορία σημαίνει περισσότερη ροή στον στυτικό ιστό. Έτσι, τόσο πιο πιθανό είναι να φτάσετε σε μέγιστες καταστάσεις διέγερσης που θέτει τις βάσεις για έναν υπέροχο οργασμό.

Απαιτείται περαιτέρω έρευνα για να εδραιωθεί μια σαφής σχέση μεταξύ του καφέ και του οργασμού, αλλά σημείωσε μια μελέτη του 2005 σε αρουραίους που αποκάλυψε μερικά πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα. Οι θηλυκοί αρουραίοι στους οποίους χορηγήθηκε καφεΐνη ασχολούνταν με το σεξ περισσότερο. Με απλά λόγια, η καφεΐνη εξακολουθεί να είναι διεγερτικό, οπότε ίσως η αυξημένη εστίαση, η εγρήγορση και ο καρδιακός ρυθμός κάνουν τους ανθρώπους πιο δραστήριους.

Δεν υπάρχει πραγματικά επιστήμη που να προτείνει αν ο καφές θα μπορούσε να βελτιώσει ή να χαλάσει το μεγάλο ταξίδι σας στον οργασμό. Όμως είναι αρκετά ελπιδοφόρο. Οπότε, κάντε ό,τι χρειάζεται να κάνετε για να επιπλεύσετε το ερωτογενές σκάφος σας. Άλλωστε, ο καφές:

  • ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας,
  • βελτιώνει τη σωματική αντοχή,
  • και αυξάνει τους νευροδιαβιβαστές που σχετίζονται με την αυξημένη διάθεση,
  • κάτι που μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Scissoring: Είστε έτοιμοι για επικό "ψαλίδισμα";

Πολυσυντροφικότητα - Γιατί μερικές φορές "3 είναι καλύτερα από 2"

Πώς να κάνετε το καλύτερο σεξ της ζωής σας σε μόλις 15 λεπτά

Πώς η σεξουαλική αγωγή επηρεάζει θετικά την κοινωνία μας;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Γιατί πρέπει να κάνουμε σεξ κάθε Παρασκευή;

Σεξ Παρασκευή: Ενώ το σεξ κάθε Παρασκευή μπορεί να μην είναι μια καθολική συνταγή για όλους, η ενσωμάτωση της τακτικής οικειότητας στην εβδομαδιαία ρουτίνα σας μπορεί να προσφέρει διάφορα φυσικά, συναισθηματικά και σχεσιακά οφέλη.

Τρανς ταυτότητα σε ανηλίκους - Αξιολόγηση αναστολέων της εφηβείας & διασταυρούμενων ορμονών του φύλου

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι μελέτες παρατήρησαν μεμονωμένες, μη ειδικές βελτιώσεις στο άγχος και την κατάθλιψη, καθώς και μια τάση προς χαμηλότερη αυτοκτονία, αλλά δεν μπορούσαν να αποδώσουν σαφώς αυτές τις επιδράσεις στις λαμβανόμενες ορμόνες. Συνολικά, οι συγγραφείς δεν μπόρεσαν να βρουν κάτι νέο ή αξιόπιστο. Οι περισσότερες από τις διαθέσιμες μελέτες έχουν παρατηρητικό χαρακτήρα, πολλές από τις οποίες έχουν μεθοδολογικές ελλείψεις.

Η βιοποικιλότητα των βακτηρίων του εντέρου σχετίζεται με τη σεξουαλική συμπεριφορά

Η ανάλυση των δεδομένων σχετικά με τις σεξουαλικές συμπεριφορές αποκάλυψε ότι η μεγαλύτερη ποικιλομορφία της Segatella οφείλεται κυρίως στις συχνές αλλαγές συντρόφου. Είναι ενδιαφέρον ότι η απροστάτευτη πρωκτική επαφή και το στοματικό σεξ ήταν επίσης σημαντικοί παράγοντες, αλλά με μικρότερη επιρροή.

Οι ψυχικές συνθήκες της μητέρας οδηγούν σε αύξηση του ποσοστού θνησιμότητας στις ΗΠΑ

Πάνω από το 80% των μητρικών θανάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να προληφθούν, ιδιαίτερα οι σχεδόν 1 στους 4 μητρικούς θανάτους που αποδίδονται σε διαταραχές ψυχικής υγείας.