Σεξουαλική Υγεία

Οργασμός: Παράγοντες που σας εμποδίζουν να κορυφώσετε [vid]

Οργασμός: Παράγοντες που σας εμποδίζουν να κορυφώσετε [vid]

Οργασμός: Αν δυσκολεύεστε να έλθετε σε οργασμό, τα παρακάτω πράγματα μπορεί να είναι παράγοντες που σας εμποδίζουν να χαρείτε την ερωτική εμπειρία.

Δεν είναι μυστικό το ότι οι γυναίκες μπορεί να χρειαστούν πολύ περισσότερο χρόνο για να έχουν οργασμό από τους άνδρες, αλλά σύμφωνα με επίσημες καταγραφές, έως και το 50% των γυναικών στο Ηνωμένο Βασίλειο αναφέρει απουσία οργασμικής εμπειρίας. Αν λοιπόν δυσκολεύεστε να έλθετε σε οργασμό, τα παρακάτω πράγματα μπορεί να είναι παράγοντες που σας εμποδίζουν να χαρείτε την ερωτική εμπειρία.

  • Βιάζεστε

Όλοι έχουμε πολυάσχολη ζωή και μερικές φορές μπορεί να νιώθουμε ότι δεν υπάρχουν αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα για να γίνουν όσα πρέπει να γίνουν ή θέλουμε να κάνουμε. Και ενώ το γρήγορο σεξ μπορεί να είναι επιλογή σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το να το κάνετε βιαστικά θα σας πάει εκεί που θέλετε. Λίγοι συνειδητοποιούν πόσο χρόνο μπορεί, στην πραγματικότητα, να διαρκέσει η διαδικασία. Είναι πολύ συνηθισμένο για τις γυναίκες να χρειάζονται τουλάχιστον 20 λεπτά συνεχούς, επαναλαμβανόμενης διέγερσης για να πετύχουν οργασμό.

  • Σκέφτεστε άλλα πράγματα

Με το να μην είστε παρόντες / παρούσες στη στιγμή και να μην εστιάζετε, καθιστάτε την εμπειρία δύσκολη. Ειδικότερα, οι γυναίκες έχουν την τάση να κάνουν πολλές σκέψεις ταυτόχρονα, κάτι που τις εμποδίζει να αφήσουν για λίγο τις σκέψεις τους και να αφιερωθούν στη ζέση της στιγμής.

  • Έχετε άγχος

Μπορεί το να μην φτάνει κανείς σε οργασμό να προκαλεί ή να εντείνει το άγχος, αλλά το άγχος επίσης επηρεάζει την ερωτική διαδικασία και την ικανότητα σας να κορυφώνετε. Πρόκειται δηλαδή για μία διπλή διεργασία, έναν φαύλο κύκλο. Συνεπώς, είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να περιορίσετε το άγχος ή τους αγχογόνους παράγοντες στην καθημερινότητά σας.

  • Ανησυχείτε για την επίδοσή σας

Φυσικά οι οργασμοί δεν είναι μόνο σωματικοί, και μάλιστα ο γυναικείος οργασμός έχει να κάνει πολύ περισσότερο με το να αισθάνεστε ο εαυτός σας και ασφαλής. Εάν ανησυχείτε για το πως φαίνεστε και το πόσο καλή είστε στο σεξ, αυτοί είναι παράγοντες που μπορεί να μπλοκάρουν την απόλαυσή σας και φυσικά τον οργασμό.

Ακολουθεί βίντεο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς να πετύχετε τον οργασμό

Παράγοντες που βελτιώνουν τη σεξουαλική μας υγεία

Όταν ο αυνανισμός είναι η απάντησή σας στο στρες

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Οι πρώιμες σεξουαλικές εμπειρίες οδηγούν σε πιο υγιές σεξ αργότερα

Σεξουαλικό ντεμπούτο: Η υγιής σεξουαλική λειτουργία είναι κρίσιμη για τη σεξουαλική υγεία και θα πρέπει να συγκαταλέγεται μεταξύ των πιθανών αποτελεσμάτων υγείας ενός πρώιμου σεξουαλικού ντεμπούτου.

Τελικά, είναι η στυτική δυσλειτουργία ψυχολογικό σύμπτωμα;

Στυτική Δυσλειτουργία: Τα ψυχολογικά θέματα μπορούν να επηρεάσουν περισσότερα από την ψυχική σας υγεία. Η κατάθλιψη, το άγχος, το στρες και τα προβλήματα σχέσεων μπορούν να έχουν τρομερή επίδραση στη σεξουαλική σας λειτουργία.

Η υπόθεση ορόσημο της Κίνας #MeToo επιστρέφει στο δικαστήριο μετά από αποτυχία

Το κίνημα #MeToo της χώρας έχει σκοντάψει από το 2018, όταν ένα κύμα γυναικών δημοσίευσε καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον καθηγητών πανεπιστημίου. Απειλούμενοι εκείνη την εποχή από την προοπτική ενός ανεξέλεγκτου μαζικού κινήματος, οι λογοκριτές του Διαδικτύου άρχισαν γρήγορα να μπλοκάρουν τα hashtags και τις λέξεις-κλειδιά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ποια είναι τα οφέλη της πολυσυντροφικότητας;

Σεξουαλική ζωή: Η ύπαρξη πολλών σεξουαλικών συντρόφων μπορεί να σημαίνει ότι ένα άτομο έχει περισσότερους από έναν σεξουαλικούς συντρόφους για μια χρονική περίοδο.