Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Σεξουαλική Υγεία

Οι καλύτερες στάσεις σεξ για συγκινήσεις με ελάχιστη προσπάθεια

Οι καλύτερες στάσεις σεξ για συγκινήσεις με ελάχιστη προσπάθεια

Αν ψάχνετε για μια νωχελική τεχνική που εξακολουθεί να πετυχαίνει το σημείο, σίγουρα έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Όσον αφορά το σεξ, συχνά έχετε τη διάθεση να κατεβείτε και να λερωθείτε. Όταν όμως παλεύετε με ένα άγριο hangover, το μόνο που θέλετε είναι λίγη ησυχία, σωστά; Λοιπόν, δεν είναι μυστικό ότι το να πονάς με ένα πονεμένο κεφάλι μπορεί να διορθώσει όλα σου τα προβλήματα. Αλλά η εύρεση της δύναμης και της ενέργειας για να προχωρήσετε είναι κάτι που θα μπορούσε να είναι απωθητική. Ευτυχώς υπάρχουν στάσεις σεξ για την αυθάδη περίσταση. Αν ψάχνετε για μια νωχελική τεχνική που εξακολουθεί να πετυχαίνει το σημείο, σίγουρα έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Εδώ είναι τέσσερις κινήσεις που πρέπει να δοκιμάσετε όταν αισθάνεστε ληθαργικά.

Spooning – Το “κουτάλι”

Σκεφτείτε λοιπόν την κλασική αγκαλιά, αλλά γυμνοί. Η κίνηση απαιτεί τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας να ξαπλώσετε στο πλάι, κοιτώντας προς την ίδια κατεύθυνση. Χύστε πίσω της, σαν να σχηματίζετε μια ανθρώπινη καρέκλα για να την πατήσει. Η θέση του κουταλιού είναι βασικά σαν το σκυλάκι αλλά χωρίς να λυγίζει. Μπορείτε να ελέγξετε πόσο γρήγορη και βαθιά είναι η δράση, καθώς υπόσχεται την τέλεια γωνία για να εξερευνήσετε το σημείο G της.

Ξαπλωτή Ιεραποστολική

Ναι, μπορείτε να μετατρέψετε μια κλασική στάση σεξ σε τεμπέλικη και αυτό θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τα προνόμια της οριζόντιας εμπειρίας. Επιπλέον, παρέχει κάποια ποικιλία, επιτρέπει ακόμη και πλήρη μετωπική όψη, κάτι που είμαστε σίγουροι ότι και τα δύο μέρη θα εκτιμήσουν.

Ξαπλωτή “Στα 4”

Μια άλλη παραλλαγή της δημοφιλούς αυτής στάσης σεξ. Εδώ η σύντροφός σας μπορεί να ξαπλώσει στο στομάχι της ενώ εσείς τοποθετείστε πάνω της. Μπορεί να στηρίζει τη λεκάνη της με ένα μαξιλάρι για να ενισχύσει τη διείσδυση και να μεγιστοποιήσει την ευχαρίστηση. Μην ξεχνάτε, αυτές οι θέσεις σεξ στην πίσω είσοδο μπορούν να παρέχουν πρόσβαση στο σημείο G.

Με τα χέρια

Και τέλος, μια τεχνική όπου μπορείτε να ξαπλώσετε και να αφήσετε τα χέρια σας να περιπλανηθούν. Ξεκινήστε ξαπλώνοντας ο ένας δίπλα στον άλλο και εξερευνώντας ο ένας το σώμα του άλλου. Αγγίξτε και κάντε μασάζ ο ένας στον άλλον για να αποκτήσετε οργασμό. Αυτή η τεχνική είναι εύκολη και μπορείτε πραγματικά να ελέγξετε τη δράση με αυτήν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Γιατί συνεχίζετε να κάνετε σεξ στα όνειρά σας;

Όλη η αλήθεια για τα τζελ διέγερσης

Αποθηκεύουν οι γυναίκες το DNA κάθε άνδρα με τον οποίο κάνουν σεξ;

Τι ρόλο παίζει η αποπλάνηση στη σεξουαλική έλξη;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ποιος θεωρείται ο τέλειος σεξουαλικός σύντροφος;

Σεξουαλικός σύντροφος: Η έννοια του «τέλειου σεξουαλικού συντρόφου» είναι εξαιρετικά υποκειμενική και ποικίλλει ευρέως μεταξύ των ατόμων, επηρεαζόμενη από προσωπικές προτιμήσεις, πολιτισμικό υπόβαθρο και ατομικές εμπειρίες.

Τι να πείτε στον γιο σας αν καταλάβετε ότι πρόκειται να κάνει σεξ πρώτη φορά;

Σεξ αγόρι: Η συζήτηση με τον γιο σας για το σεξ, ειδικά αν υποψιάζεστε ότι πρόκειται να έχει την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία, είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία και την ασφάλειά του

Κάνει καλό το σεξ σε στρεσογόνες στιγμές;

Σεξ άγχος: Η ενασχόληση με τη σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την ανακούφιση από το στρες, προσφέροντας πολλά οφέλη για τη σωματική, συναισθηματική και ψυχική υγεία.

Πώς να δείξετε σε κάποιον ότι σας ελκύει σεξουαλικά μεσα από τα social;

Social ενδιαφέρον: Η έκφραση σεξουαλικού ενδιαφέροντος μέσω των social απαιτεί μια ισορροπία λεπτότητας και αμεσότητας, διασφαλίζοντας ότι οι προθέσεις σας είναι σαφείς χωρίς να ξεπερνάτε κανένα όριο.

Close Icon