Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Σεξουαλική Υγεία

NHS σεξουαλική υγεία: Αύξηση 38% στις αναζητήσεις κλινικών μετά από αργίες

NHS σεξουαλική υγεία: Αύξηση 38% στις αναζητήσεις κλινικών μετά από αργίες

NHS σεξουαλική υγεία: Η πιο δημοφιλής σελίδα στον ιστότοπο του NHS το 2022 ήταν η σελίδα κρατήσεων εμβολιασμού κατά της COVID-19, με 60 εκατομμύρια επισκέψεις.

Η ανάλυση που πραγματοποιήθηκε από το NHS England, που διαχειρίζεται τον ιστότοπο του NHS, διαπίστωσε ότι οι επισκέψεις σελίδας στο εργαλείο αυξήθηκαν κατά μέσο όρο σε 7.414 το 24ωρο μετά τα σαββατοκύριακα των καλοκαιρινών αργιών τον Μάιο, τον Ιούνιο και τον Αύγουστο του περασμένου έτους – ισοδύναμη με μία επίσκεψη κάθε 12 δευτερόλεπτα. Αυτό συγκρίνεται με έναν ημερήσιο μέσο όρο 5.387 επισκέψεων στο εργαλείο αναζήτησης κλινικής σεξουαλικής υγείας για το 2022, που είναι αύξηση 38%.

Το εργαλείο προσκαλεί τους επισκέπτες να αναζητήσουν μια κλινική σεξουαλικής υγείας στην περιοχή τους, εισάγοντας την πόλη, την πόλη ή τον ταχυδρομικό κώδικα τους. Η αναζήτηση οδηγεί τους ανθρώπους σε μια λίστα τοπικών κλινικών με συνδέσμους στους οποίους μπορούν να κάνουν κλικ για περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των ωρών λειτουργίας, των στοιχείων επικοινωνίας και των υπηρεσιών που παρέχουν.

Στην αργία της περσινής Πρωτομαγιάς σημειώθηκαν 6.840 επισκέψεις στο εργαλείο αναζήτησης την Τρίτη, 3 Μαΐου 2022. Το εκτεταμένο Ιωβηλαιό τραπεζικό Σαββατοκύριακο, το οποίο έδινε άδεια στους ανθρώπους την Πέμπτη και την Παρασκευή, σημείωσε επίσης αύξηση στις επισκέψεις σελίδας σε 7.628 τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022. Σημειώθηκε επίσης κορύφωση μετά το Σαββατοκύριακο των τραπεζικών αργιών του Αυγούστου με 7.774 επισκέψεις την Τρίτη 30 Αυγούστου 2022.

Πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση σε υπηρεσίες σεξουαλικής υγείας και πληροφορίες σχετικά με την αντισύλληψη και τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις (ΣΜΝ), τον προγραμματισμό εγκυμοσύνης, την άμβλωση, τα σεξουαλικά προβλήματα και τη σεξουαλική επίθεση είναι επίσης διαθέσιμες στον ιστότοπο του NHS μέσω της σελίδας Οδηγός υπηρεσιών σεξουαλικής υγείας. Ο ιστότοπος του NHS είναι ο μεγαλύτερος ιστότοπος υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου με εκτιμώμενες 2,6 εκατομμύρια επισκέψεις την ημέρα το 2022 από άτομα που αναζητούν πληροφορίες και συμβουλές.

Περιλαμβάνει περισσότερες από 4.000 σελίδες και παρέχει πληροφορίες για 990 ιατρικές παθήσεις καθώς και άλλες υπηρεσίες υγείας, συμπεριλαμβανομένης της αίτησης για δωρεάν Παγκόσμια Κάρτα Ασφάλισης Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου για κάλυψη υγειονομικής περίθαλψης στο εξωτερικό, την εύρεση ενός γενικού ιατρού και έναν υπολογιστή για την ημερομηνία λήξης της εγκυμοσύνης. Η πιο δημοφιλής σελίδα στον ιστότοπο του NHS το 2022 ήταν η σελίδα κρατήσεων εμβολιασμού κατά της COVID-19, με 60 εκατομμύρια επισκέψεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

ΣΜΝ: Μπορείτε να κολλήσετε ΣΜΝ χωρίς να κάνετε σεξ;

Η πλειονότητα των Ιδρυμάτων της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας στην Αγγλία δεν προσφέρει εκπαίδευση για την πρόληψη της σεξουαλικής παρενόχλησης

Η αύξηση των κρουσμάτων ιλαράς προκαλεί ανησυχία

NHS: Πότε θα λάβει το προσωπικό το εφάπαξ και την αύξηση;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Σταματήστε να τρώτε πολύ αν θέλετε μια συγκλονιστική σεξουαλική ζωή

Φαγητό σεξ: Η υπερκατανάλωση τροφής μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη σεξουαλική σας ζωή, και αν στοχεύετε σε μια πιο συγκλονιστική σεξουαλική εμπειρία, η μείωση της πρόσληψης τροφής μπορεί να είναι ένας βασικός παράγοντας.

Υπέρταση εγκυμοσύνη: Από το 2010 έως το 2021 παρατηρήθηκε 125% αύξηση

Υπέρταση εγκυμοσύνη: Υπήρξε μια αύξηση στις υπερτασικές διαταραχές της εγκυμοσύνης και στους περισσότερους σχετικούς παράγοντες κινδύνου μεταξύ 2010 και 2021 συνολικά σε ολόκληρο τον πληθυσμό εγκύων των ΗΠΑ.

Δημιουργήθηκαν οι πρώτοι ψηφιακοί οίκοι ανοχής

Ψηφιακοί οίκοι ανοχής: Οι εργαζόμενοι του σεξ πρέπει τώρα να ανταγωνιστούν την Τεχνητή Νοημοσύνη, καθώς ο πρώτος οίκος ανοχής της τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο πρωτοπορεί στο μέλλον του σεξ.

Απαιτείται ειδικός έλεγχος για ακριβέστερη διάγνωση ενδομητρίωσης

Ενδομητρίωση: Τα τυπικά διακολπικά και εξωτερικά υπερηχογραφήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βήμα στη διαδικασία διάγνωσης, αλλά υπάρχει μια αυξανόμενη ώθηση ώστε η απεικόνιση να χρησιμοποιείται ως πρώτο εργαλείο για τη διάγνωση.

Close Icon