Σεξουαλική Υγεία

Miyazaki Νότια Ιαπωνία: Τα παλιομοδίτικα ερωτικά γράμματα μπορεί να είναι η απάντηση, λέει η Ιαπωνική πόλη

Miyazaki Νότια Ιαπωνία: Τα παλιομοδίτικα ερωτικά γράμματα μπορεί να είναι η απάντηση, λέει η Ιαπωνική πόλη

Μέχρι στιγμής, 32 ζευγάρια έχουν δημιουργήσει συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, με τον ρομαντισμό να ανθίζει για 17 ζευγάρια που έχουν ξεκινήσει σχέση. Ένας συμμετέχων, ένας 25χρονος κάτοικος Μιγιαζάκι, είπε ότι η ιδέα έφερε όμορφες αναμνήσεις.

Miyazaki Νότια Ιαπωνία: Με εκτίμηση: singles γοητευμένοι από το σχέδιο επιστολής της Ιαπωνίας Βαρεθήκατε το swiping και βαρεθήκατε το Tinder; Τα παλιομοδίτικα ερωτικά γράμματα μπορεί να είναι η απάντηση, λέει μια ιαπωνική πόλη, της οποίας το ασυνήθιστο σχέδιο σύλληψης ήταν μια εκπληκτική επιτυχία. Οι άγαμοι στο Miyazaki της νότιας Ιαπωνίας ενθαρρύνονται να βάλουν στυλό σε μια αναζήτηση χαμηλής τεχνολογίας για την αδελφή ψυχή τους, μέρος των προσπαθειών του δήμου για την ενίσχυση του χαμηλού ποσοστού γεννήσεων.

Η γοητεία της χειρόγραφης αλληλογραφίας έχει προσελκύσει τόσους πολλούς νέους κατοίκους που οι διοργανωτές αποφάσισαν να επεκτείνουν το πρόγραμμα σε άτομα που ζουν πιο μακριά.

Σε σύγκριση με τα διαδικτυακά ραντεβού, «χρειάζεται περισσότερος χρόνος και σας εμπνέει να φανταστείτε το άτομο με το οποίο επικοινωνείτε», δήλωσε ο Rie Miyata, επικεφαλής μιας τοπικής εταιρείας συμβούλων που της έχει ανατεθεί να εκτελέσει το πρόγραμμα.

«Αυτό είναι λιγότερο για το πόσο καλή είναι η γραφή σου», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο, «και περισσότερο το γεγονός ότι γράφεις κάθε χαρακτήρα ειλικρινά και με προσοχή, σκεπτόμενος βαθιά το άτομο στο οποίο γράφεις».

«Αυτό είναι που κάνει τα γράμματα τόσο δυνατά», είπε. Από το 2020, όταν ξεκίνησε το έργο, έχουν εγγραφεί 450 άτομα – υπερδιπλάσιες οι αρχικές εκτιμήσεις των αρχών – με περίπου 70 τοις εκατό στα 20 και τα 30 τους.

Οι υποψήφιοι εξετάζονται από την ομάδα του Miyata και συνδυάζονται με πιθανούς μνηστήρες με βάση πληροφορίες που υποβάλλουν για τον εαυτό τους, όπως οι αγαπημένες τους ταινίες, βιβλία και αθλήματα.

Αλλά σε αντίθεση με τις εφαρμογές γνωριμιών, το μόνο πράγμα που αποκαλύπτεται για κάθε νέο φίλο είναι η ηλικία του, με στοιχεία ταυτοποίησης όπως το πλήρες όνομα, η δουλειά και η διεύθυνσή του να αποκρύπτονται — και φυσικά, δεν εμφανίζονται φωτογραφίες προφίλ.

«Η εμφάνιση είναι συχνά καθοριστικός παράγοντας» όταν ψάχνεις για σύντροφο, «αλλά στα γράμματα κρίνεσαι από την προσωπικότητά σου», είπε η Miyata. Οι επιστολές δημοσιεύονται στους διοργανωτές, οι οποίοι τις διαβάζουν γρήγορα για να βεβαιωθούν ότι το σημείωμα δεν περιέχει αισχρότητες ή προσβολές προτού το στείλουν στον πρόθυμο παραλήπτη.

Μέχρι στιγμής, 32 ζευγάρια έχουν δημιουργήσει συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, με τον ρομαντισμό να ανθίζει για 17 ζευγάρια που έχουν ξεκινήσει σχέση. Ένας συμμετέχων, ένας 25χρονος κάτοικος Μιγιαζάκι, είπε ότι η ιδέα έφερε όμορφες αναμνήσεις.

«Ως παιδί, έγραφα γράμματα στο κορίτσι το οποίο αγαπούσα», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο άνδρας, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. «Μου αρέσει το πόσο παλιομοδίτικα είναι τα γράμματα. Αυτό με έκανε να θέλω να συμμετάσχω στο πρόγραμμα».

Παρά την αρχική προσέγγιση της πόλης, δεν είναι ασυνήθιστο για τις τοπικές κυβερνήσεις να χρηματοδοτούν προγράμματα αντιστοίχισης στην Ιαπωνία, η οποία έχει τον γηραιότερο πληθυσμό στον κόσμο και ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά γονιμότητας.

Το 2021, ο αριθμός των μωρών που γεννήθηκαν έφτασε σε νέο χαμηλό ρεκόρ των 811.604 και οι γυναίκες αναμένεται τώρα να έχουν κατά μέσον όρο 1,3 παιδιά στη ζωή τους, πολύ κάτω από το ποσοστό που απαιτείται για τη διατήρηση ενός πληθυσμού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Το Ηνωμένο Βασίλειο σημειώνει αύξηση ρεκόρ στις διαδικτυακές "ρομαντικές" απάτες

Γιατί θέλετε να κάνετε σεξ με τον καλύτερό σας φίλο;

Μια διαχρονική ανασκόπηση του σεξ από τον Μεσαίωνα μέχρι την εποχή της πανδημίας

Πώς επηρεάζουν τα social media θετικά και αρνητικά τη δυναμική των ζευγαριών;

TikTok: Βίντεο σκληρού πορνό ανεβαίνουν ως εικόνες προφίλ στην εφαρμογή

Αν θέλεις μία συνάντηση με το κορίτσι που στάμπαρες στα σόσιαλ διάβασε αυτό

Το MyMuse είναι μία από τον αυξανόμενο αριθμό επιχειρήσεων που οδηγούν σε ένα κύμα σεξουαλικής απελευθέρωσης την Ινδία

Δυνατότητα δήλωσης της κατάστασης εμβολιασμού προσφέρουν εφαρμογές γνωριμιών σε Αυσταλία & ΗΒ

Ο σωστός τρόπος να ξεκινήσεις μία συζήτηση

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

2 ανησυχητικά σημάδια στο εσώρουχο που ίσως σηματοδοτούν μια σπάνια μόλυνση

Λεμφοκοκκίωμα: Η λοίμωξη του ορθού μπορεί επίσης να προκαλέσει οίδημα και ουλές με αποτέλεσμα τον κίνδυνο μακροχρόνιων επιπλοκών του εντέρου. Σπάνια η μόλυνση μπορεί να εξαπλωθεί μέσω της κυκλοφορίας του αίματος προκαλώντας φλεγμονή των αρθρώσεων ή του ήπατος.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε sex με κάποιον που δεν έχει κάνει ποτέ ξανά;

Sex πρώτη φορά: Το βασικό είναι να καθορίσετε πώς νιώθει ο σύντροφός σας και να προχωρήσετε ανάλογα από εκεί. Θα χρειαστεί να το συζητήσετε λεπτομερώς και να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να βάλετε τα θεμέλια ώστε να συμβεί ευχάριστα.

Γιατί το sex στις ταινίες είναι ικανό να επηρεάσει και την δική μας σεξουαλική ζωή;

Sex ταινίες: Σύμφωνα με έρευνες, οι άνδρες όπως και οι γυναίκες, βιώνουν δυσαρέσκεια με την εικόνα του σώματος, όταν συγκρίνονται με τους αστέρες του Χόλιγουντ, ενώ το κινηματογραφικό σεξ είναι σεξ χωρίς περιορισμούς, το οποίο είναι απρόσιτο για πολλούς ανθρώπους.

Τελικά, αξίζει το σεξ με πρώην;

Σεξ: Η ερωτική επαφή με τον πρώην σας, μπορεί να αποτελέσει είτε κάτι θετικό είτε κάτι αρνητικό. Θετικό γιατί μπορεί να σας δημιουργήσει παροδικά χαρούμενα συναισθήματα, όμως αργότερα μπορεί να νιώθετε διαφορετικά.

Τι συμβαίνει στην πρώτη ερωτική επαφή;

Sex: Ο καθένας βιώνει διαφορετικά τη πρώτη φορά που έρχεται σε επαφή με τον σύντροφό του. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια κοινά tips για να αποφύγετε τις επώδυνες καταστάσεις.

Αποκατάσταση της ανδρικής γονιμότητας μετά τον καρκίνο

Υπογονιμότητα στους άνδρες: Μια τραγική παρενέργεια της χημειοθεραπείας μπορεί να είναι η υπογονιμότητα των ανδρών. Τώρα, οι ερευνητές ανακαλύπτουν μια ζωτική οδό για την αποκατάσταση της γονιμότητας μετά την θεραπεία.

4 φυσικά λιπαντικά για ευχάριστη σεξουαλική δραστηριότητα

Σεξ: Τα καλύτερα φυσικά λιπαντικά είναι αυτά που μιμούνται τις φυσικές σωματικές εκκρίσεις αξιόπιστης πηγής. Τα φυσικά λιπαντικά μπορεί να περιλαμβάνουν είδη οικιακής χρήσης ή εμπορικά προϊόντα που οι κατασκευαστές χαρακτηρίζουν ως φυσικά.