Σεξουαλική Υγεία

Μαύρη μπύρα: Διέγερση των ερωτικών αισθήσεων

Μαύρη μπύρα: Διέγερση των ερωτικών αισθήσεων

Μαύρη μπύρα: Η μαύρη μπύρα μπορεί να βελτιώσει τις επιδόσεις στο σεξ. Μάθε ποια είναι τα πλεονεκτήματα της μαύρης μπύρας για τη σεξουαλική σου ζωή.

Η χαλάρωση που δημιουργείται όταν κάποιος πίνει ένα ποτό έχει σημαντικά οφέλη. Η μικρή δόση αλκοόλ που περιέχει ένα ποτό δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα ώστε οι σύντροφοι να ανοιχτούν ο ένας στον άλλον και ενδεχομένως να εκμυστηρευτούν κρυφές επιθυμίες τους. Η κατανάλωση μικρής ποσότητας αλκοόλ μπορεί να βελτιώσει τις επιδόσεις στο σεξ, αυξάνοντας την ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα και διεγείροντας τις αισθήσεις.

Ποια τα πλεονεκτήματα της μαύρης μπύρας στο σεξ

  • Η καθυστέρηση της εκσπερμάτισης

Η κατανάλωση δύο ποτηριών μπύρας προκαλεί υπερφόρτωση σε φυτοοιστρογόνα, γεγονός που οδηγεί σε καθυστέρηση τον οργασμού. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την ιδιότητα του αλκοόλ προς όφελος σας.

  • Πιο έντονη στύση

Οι άντρες που καταναλώνουν μαύρη μπύρα έχουν πιο έντονες στύσεις. Αυτό οφείλεται στην μεγάλη περιεκτικότητα σε σίδηρο. Πιο συγκεκριμένα, η μαύρη μπύρα αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο πέος διαστέλλοντας τα αγγεία. Αυτό δίνει εντονότερες και μεγαλύτερες σε διάρκεια στύσεις. Αν λοιπόν, καταναλώνει κανείς μικρές ποσότητες μαύρης μπύρας και όχι να πίνει πολύ και συνεχώς, τότε θα δει σημαντικά αποτελέσματα.

  • Αυξημένη αντοχή στο σεξ

Η αυξημένη αντοχή στο σεξ έρχεται ως αποτέλεσμα της κατανάλωσης μαύρης μπύρας. Ένα σημαντικό ποσοστό των ανθρώπων που πίνουν μπύρα, εμφανίζουν μειωμένη πιθανότητα καρδιαγγειακής πάθησης σε αντίθεση με αυτούς που δεν πίνουν. Αυτό έχει σχέση με την ευεργετική δράση της μπύρας σε σχέση με τα υπόλοιπα αλκοολούχα. Η μπύρα είναι προϊόν ζύμωσης, έχει πολλά θρεπτικά συστατικά, προβιοτικά βιταμίνες Β, και μικρή περιεκτικότητα σε αλκοόλ.

Συνεπώς η νύχτα που περιλαμβάνει αλκοόλ και σεξ οδηγεί δεν οδηγεί σε μια νύχτα κακού σεξ. Αντιθέτως, πρόκειται για έναν συνδυασμό που οφείλουν να τολμήσουν τα ζευγάρια, εκμεταλλευόμενα τις αφροδισιακές ιδιότητες του αλκοόλ και κυρίως της μπύρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

7 παράξενα πράγματα για το σεξ που θα ήθελες να γνωρίζεις νωρίτερα

Πότε και γιατί μπορεί να συνοδευτεί με πόνο ο οργασμός στο σεξ

Θα αποδείξει ποτέ κανείς ότι το σεξ είναι καλό για την καρδιά;

Με απλά λόγια: Το σεξ είναι πιθανώς χρήσιμο για την καρδιά και τη γενική υγεία. Και επειδή δεν είναι επιβλαβές για την καρδιά (εκτός από σπάνιες περιπτώσεις), το "πιθανότατα" είναι η μόνη απάντηση που μπορεί να δοθεί.

Ολέθριο λάθος ή όχι η εξάρτηση από το πορνό;

Όσο κι αν απολαμβάνεις αυτή την τάση… εσωτερίκευσης, σίγουρα έχεις αναρωτηθεί αν ορθώς πράττεις ή αν τελικά διαπράττεις... ολέθριο λάθος. Διότι μπορεί εσύ να το ευχαριστιέσαι και να το απολαμβάνεις, το σώμα σου όμως πιθανότατα να μην έχει την ίδια άποψη. Τελικά, μήπως το πολύ πορνό, κάνει κακό;

Η εικόνα του σώματος μας επηρεάζει τη σεξουαλικότητα

Σεξουαλική ζωή: Κατά τη διάρκεια του σεξ το άγχος για την εικόνα του σώματος μπορεί να καταστρέψει μια τρυφερή στιγμή. Δείτε πως να μην συμβεί αυτό. Πολλές γυναίκες αγχώνονται για το πως μοιάζει το σώμα τους και ειδικά απέναντι στον σύντροφο τους. Κατά τη διάρκεια του σεξ το άγχος για την εικόνα τους σώματος μπορεί […]

Πως η έγκυος θα διατηρήσει τη σεξουαλικότητα της

Έγκυος και σεξουαλική επαφή: Το βάρος αυξάνεται, το στήθος μεγαλώνει, η κοιλιά φουσκώνει. Το σώμα της εγκύου αλλάζει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαθεί και η σεξουαλικότητα της γυναίκας. Οι αλλαγές που παρατηρούνται στο σώμα της εγκύου και αποτυπώνουν την καλή διεξαγωγή της εγκυμοσύνης, συχνά προβληματίζουν την εγκυμονούσα για το «πως φαίνεται στα […]

Όταν η γυναίκα φτάνει στην απιστία… υπάρχει λόγος

Γιατί με απάτησε η γυναίκα μου: Οι γυναίκες φαίνεται να απιστούν εξίσου με τον ανδρικό πληθυσμό. Η απιστία της γυναίκας οφείλεται στην έλλειψη αγάπης για τον σύντροφο της, στην επιθυμία σεξουαλικής ποικιλίας και τέλος σε εξωγενείς παράγοντες

Μην ζητάς ρομαντικό σεξ, οδήγησέ το

Ρομαντικό σεξ: Πώς θα το πετύχεις. Χωρίς αμφιβολία… Το γρήγορο, ζεστό, σεξουαλικό σεξ μπορεί να προσθέσει μεγάλο ενθουσιασμό σε μια σχέση. Αλλά όταν πρόκειται για συνολική συνδυασμένη ευδαιμονία, αργές, γλυκές, αισθησιακές νύχτες στο κρεβάτι έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση. Αυτές οι σεξουαλικές εμπειρίες αξιοποιούν τη δύναμη των ορμονών σύνδεσης για να σας κάνουν να νιώσετε πιο […]

Αίτια που εμποδίζουν τη σεξουαλική κορύφωση

Αμερικανοί ερευνητές από τη Mayo Clinic και την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα εστίασαν στη σεξουαλική ανατομία και νευροανατομία προκειμένου να αναζητήσουν τα αίτια της ανοργασμίας στους άντρες.