Σεξουαλική Υγεία

Μάτια σεξ: Πώς συνδέεται το βλέμμα με την έλξη [pics, vid]

Μάτια σεξ: Πώς συνδέεται το βλέμμα με την έλξη [pics, vid]

Μάτια σεξ: Πώς συνδέεται το βλέμμα με την έλξη. Υπάρχουν  πολλοί τρόποι να τραβήξεις την προσοχή κάποιου. Ορισμένοι τρόποι είναι κλασικοί όπως δώρα, λουλούδια, γλυκά… Aυτά σε δεύτερο χρόνο.

Όταν αντικρίζουμε κάποιον που μας αρέσει το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να το κοιτάξουμε. Έπειτα μπορεί να κάνουμε κάποιες κινήσεις ώστε να έλξουμε το ενδιαφέρον του. Άλλες φορές, μπορεί να είμαστε ευθύς και να χρησιμοποιούμε τα λόγια μας για να πούμε σε κάποιον ότι το γουστάρουμε.  

Αν βρίσκεστε σε μπαρ, καφετέρια, βιβλιοπωλεία ή σε οποιοδήποτε άλλο δημόσιο μέρος και βλέπετε κάποιον ελκυστικό, η αρχική σας κίνηση, αν θέλετε την προσοχή του, είναι να προσπαθήσετε να τραβήξετε το βλέμμα του. Η επαφή με τα μάτια, ακόμα και μια στιγμιαία, γρήγορη επαφή, μπορεί να επικοινωνήσει πολύ σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η συνάντηση και το να κοιτάζεις κάποιον είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ξεκινήσεις επαφή, και είναι εύκολο να το κάνεις οπουδήποτε βρεθείς κατά τη διάρκεια μιας κανονικής ημέρας!

Η επαφή με τα μάτια σε αυτό το περιβάλλον υποδηλώνει το ενδιαφέρον να γνωρίσεις το άλλο άτομο. Μπορεί να είναι μια πρόσκληση να προσεγγίσουμε το άτομο και να το γνωρίσουμε. Η επαφή με τα μάτια είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται για την προσέλκυση γυναικών ή ανδρών. Η συνάντηση και το να κοιτάζει κάποιος ριορεί να τραβήξει την ριροσοχή του σε κάθε ριερίριτωση. Η λήψη της προσοχής κάποιου με οπτική επαφή μπορεί συχνά να οδηγήσει σε καλύτερη αλληλεπίδραση αντί να προσεγγίσει κάποιον χωρίς προηγούμενη επαφή.

Όταν έρχεται σε επαφή με κάποιον που σας ελκύει, επικοινωνεί με την πρόθεση. Τους λέτε σκόπιμα ότι και οι δύο τους κοιτάζετε και διαβάζετε τη γλώσσα του σώματός τους για να δείτε αν η γοητεία είναι αμοιβαία. Η οπτική επαφή, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μορφή γλώσσας σώματος, επικοινωνεί με την πρόθεση, την εστίαση και την προσοχή. Με αυτόν τον τρόπο, η οπτική επαφή κάνει τους ανθρώπους να βλέπουν τις προθέσεις σας για τη συζήτηση και οποιαδήποτε σχέση προκύψει μετά από αυτό. Η δύναμη της οφθαλμικής επαφής είναι ότι έχει τη δύναμη να επικοινωνεί τόσο την έλξη όσο και την αδιαφορία.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Γιατί δεν έχω διάθεση για σεξ

Τι πρέπει να ξέρεις πριν από ένα sex party

Είναι καλή ιδέα να κάνεις σεξ με την καλύτερη σου φίλη ή απλά μια καταστροφή

Όσα δεν λέει το στόμα τα λέει το σώμα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Με πόσους ερωτικούς συντρόφους γινόμαστε ευτυχισμένοι

Σεξ: Όταν η συζήτηση έρχεται στο σεξ, τότε σίγουρα σκεφτόμαστε ότι πρόκειται με βεβαιότητα για μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής μας. Το σεξ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής, προφανώς όχι σε επίπεδο επιβίωσης, αλλά σε επίπεδο ποιότητας.

Ελεύθερη σχέση ... Τι σημαίνει αυτό

Ελεύθερη σχέση: Τι σημαίνει αυτή η "συμφωνία". Οι ανοιχτές σχέσεις εμπίπτουν στην ευρύτερη κατηγορία των συναινετικά μη μονογαμικών σχέσεων. Είναι σχέσεις στις οποίες ο ένας ή και οι δύο σύντροφοι μπορούν να επιδιώξουν σεξ, και μερικές φορές συναισθηματικά δεσμά, με άλλους ανθρώπους.

Τι προβλέπει η ελληνική νομοθεσία για το σεξ με παιδιά - εφήβους

Ο Δημητρακόπουλος σημείωσε πως πρέπει να αποδειχθεί ότι υπάρχει αυτή η σχέση εμπιστοσύνης, ενώ πρόσθεσε ότι σε αντίθετη περίπτωση - και αν δεν αποδειχθεί η σχέση εμπιστοσύνης -  δεν είναι αδίκημα.

Οι πέντε γλώσσες της αγάπης: Εσείς ποια χρησιμοποιείτε

Οι πέντε γλώσσες της αγάπης: Σύμφωνα με τον Δρ. Gary Chapman, σύμβουλο γάμου και συγγραφέα του μπεστ σέλερ βιβλίου "Οι 5 Γλώσσες της Αγάπης: Τα μυστικά για μια αγάπη που διαρκεί", το κλειδί για μια υγιή και μακρά σχέση είναι η εκμάθηση των γλωσσών αγάπης. Υπάρχουν πέντε διαφορετικές γλώσσες αγάπης που ο καθένας από εμάς "ομιλεί" προκειμένου να περιγράψει και να εκφράσει  - μαντέψατε τι- αγάπη.

Γιατί η περιέργεια είναι μία από τις γλώσσες της αγάπης

Η περιέργεια στον έρωτα: Όταν κάποιος θέλει να μάθει για εσένα... Οι πέντε ερωτικές γλώσσες—ένα πλαίσιο για το πώς δίνουμε και λαμβάνουμε αγάπη που δημιουργήθηκε από τον ψυχολόγο Γκάρι Τσάπμαν το 1992 ⁠—περιλαμβάνουν ποιοτικό χρόνο, δώρα, πράξεις υπηρεσίας, λέξεις επιβεβαίωσης και σωματική αφή.  Όσο κι αν μου αρέσει να λαμβάνω και τις πέντε επιδείξεις φροντίδας, πάντα ένιωθα ότι η πιο αληθινή μου ερωτική γλώσσα έλειπε από αυτή τη λίστα.

Πως μπορείς να βρεις ξανά τη σεξουαλική σου επιθυμία;

Ερωτική επιθυμία: Η ερωτική επιθυμία δεν μπορεί να μετρηθεί ή να οριοθετηθεί, ενώ καθοριστικό ρόλο παίζουν η φάση της ζωής στην οποία βρίσκεσαι αλλά και άλλοι παράπλευροι παράγοντες όπως η κατάσταση της υγείας και το στρες. Οι προαναφερθέντες λόγοι καθιστούν αδιευκρίνιστο μεγάλο αριθμό πτυχών της υποτονικής σεξουαλικής επιθυμίας.

Πώς να προστατευτείς από ουρολοίμωξη πριν και μετά το σεξ

Ουρολοίμωξη sex: Πώς να προστατευτείς από αυτή μετά την επαφή.  Η λήψη λοίμωξης του ουροποιητικού συστήματος (UTI) μετά το σεξ μπορεί να αποτελέσει πραγματικό πρόβλημα. Εκτός από την αντιμετώπιση του πόνου και των αισθήσεων καύσου ενώ κατουράς ενώ έχεις ένα, το να τα παίρνεις με συνέπεια μετά το σεξ μπορεί να κάνει την όλη προοπτική της σεξουαλικής οικειότητας λιγότερο ελκυστική.