Σεξουαλική Υγεία

Μάτια σεξ: Πώς συνδέεται το βλέμμα με την έλξη [pics, vid]

Μάτια σεξ: Πώς συνδέεται το βλέμμα με την έλξη [pics, vid]

Μάτια σεξ: Πώς συνδέεται το βλέμμα με την έλξη. Υπάρχουν  πολλοί τρόποι να τραβήξεις την προσοχή κάποιου. Ορισμένοι τρόποι είναι κλασικοί όπως δώρα, λουλούδια, γλυκά… Aυτά σε δεύτερο χρόνο.

Όταν αντικρίζουμε κάποιον που μας αρέσει το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να το κοιτάξουμε. Έπειτα μπορεί να κάνουμε κάποιες κινήσεις ώστε να έλξουμε το ενδιαφέρον του. Άλλες φορές, μπορεί να είμαστε ευθύς και να χρησιμοποιούμε τα λόγια μας για να πούμε σε κάποιον ότι το γουστάρουμε.  

Αν βρίσκεστε σε μπαρ, καφετέρια, βιβλιοπωλεία ή σε οποιοδήποτε άλλο δημόσιο μέρος και βλέπετε κάποιον ελκυστικό, η αρχική σας κίνηση, αν θέλετε την προσοχή του, είναι να προσπαθήσετε να τραβήξετε το βλέμμα του. Η επαφή με τα μάτια, ακόμα και μια στιγμιαία, γρήγορη επαφή, μπορεί να επικοινωνήσει πολύ σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η συνάντηση και το να κοιτάζεις κάποιον είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ξεκινήσεις επαφή, και είναι εύκολο να το κάνεις οπουδήποτε βρεθείς κατά τη διάρκεια μιας κανονικής ημέρας!

Η επαφή με τα μάτια σε αυτό το περιβάλλον υποδηλώνει το ενδιαφέρον να γνωρίσεις το άλλο άτομο. Μπορεί να είναι μια πρόσκληση να προσεγγίσουμε το άτομο και να το γνωρίσουμε. Η επαφή με τα μάτια είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται για την προσέλκυση γυναικών ή ανδρών. Η συνάντηση και το να κοιτάζει κάποιος ριορεί να τραβήξει την ριροσοχή του σε κάθε ριερίριτωση. Η λήψη της προσοχής κάποιου με οπτική επαφή μπορεί συχνά να οδηγήσει σε καλύτερη αλληλεπίδραση αντί να προσεγγίσει κάποιον χωρίς προηγούμενη επαφή.

Όταν έρχεται σε επαφή με κάποιον που σας ελκύει, επικοινωνεί με την πρόθεση. Τους λέτε σκόπιμα ότι και οι δύο τους κοιτάζετε και διαβάζετε τη γλώσσα του σώματός τους για να δείτε αν η γοητεία είναι αμοιβαία. Η οπτική επαφή, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μορφή γλώσσας σώματος, επικοινωνεί με την πρόθεση, την εστίαση και την προσοχή. Με αυτόν τον τρόπο, η οπτική επαφή κάνει τους ανθρώπους να βλέπουν τις προθέσεις σας για τη συζήτηση και οποιαδήποτε σχέση προκύψει μετά από αυτό. Η δύναμη της οφθαλμικής επαφής είναι ότι έχει τη δύναμη να επικοινωνεί τόσο την έλξη όσο και την αδιαφορία.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Γιατί δεν έχω διάθεση για σεξ

Τι πρέπει να ξέρεις πριν από ένα sex party

Είναι καλή ιδέα να κάνεις σεξ με την καλύτερη σου φίλη ή απλά μια καταστροφή

Όσα δεν λέει το στόμα τα λέει το σώμα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τροφές που θα τονώσουν την λίμπιντό σας

Σεξ διατροφή: Σε μια μελέτη, οι ερευνητές συνέδεσαν την υψηλότερη πρόσληψη φρούτων με 14 τοις εκατό μείωση του κινδύνου για στυτική δυσλειτουργία.

Πώς να επιτύχετε κορυφαία σεξουαλική διέγερση

Σεξουαλική διέγερση: Θέλετε να απολαύσετε ποιοτική σεξουαλική διέγερση με τον σύντροφό σας; Ακολουθήστε τις συμβουλές σε αυτό το άρθρο και θα βρίσκεστε σε πολύ καλό σημείο!

Πώς μπορεί να βοηθήσει το σεξ την ομορφιά μας;

Σεξ ομορφιά: Ο οργασμός με την αύξηση των οιστρογόνων που επιφέρει, η χαλάρωση και η αναζωογόνηση, όλα αυτά τα στοιχεία καθιστούν το σεξ απαραίτητο για ένα λαμπερό, νεανικό δέρμα!

Πώς είναι η σχέση με αμφιφυλόφιλο και πού πρέπει να δώσετε μεγαλύτερο βάρος;

Σχέση αμφιφυλοφιλία: Μπορείτε άραγε να συνυπάρξετε με έναν αμφιφυλόφιλο; Ποιες ισορροπίες καλείστε να εξασφαλίσετε και ποιες οι προκλήσεις που θα πρέπει να ξεπεράσετε για το πολυπόθητο happy ending;

Μπορώ να είμαι σεξουαλικά ενεργή κατά τη διάρκεια της θεραπείας για καρκίνο;

Σεξ καρκίνος: Η σεξουαλική δραστηριότητα, ακόμα και η έντονη, δεν θα επιδεινώσει τον καρκίνο ούτε θα τον κάνει να επανεμφανιστεί αν έχετε θεραπευτεί. Αντιθέτως θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τη θεραπεία ακόμα και την ανάρρωσή σας.

Σεξ με το πρωινό ξύπνημα-Ποια είναι τα οφέλη

Σεξ πρωί: Σύμφωνα με τη γυναικολόγο και ειδικό σεξουαλικής ευεξίας και οικειότητας Christie Cobb, MD, η «ορμόνη της ευτυχίας» ντοπαμίνη μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό το πρωινό σεξ. «Με κανονικούς κύκλους ύπνου, η ντοπαμίνη είναι υψηλότερη το πρωί, κάτι που μπορεί να διευκολύνει τη διέγερση», λέει η Δρ Cobb.

Ο ρόλος των παιδιάτρων στον έλεγχο και την προφύλαξη των νέων από τον HIV

ιός HIV νέοι: Σε όλους τους νέους ηλικίας 15 ετών και άνω θα πρέπει να προσφέρεται έλεγχος ρουτίνας τουλάχιστον μία φορά. Όσοι διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο έκθεσης στον ιό θα πρέπει να επανεξετάζονται τουλάχιστον ετησίως.