Σεξουαλική Υγεία

Μάτια σεξ: Πώς συνδέεται το βλέμμα με την έλξη [pics, vid]

Μάτια σεξ: Πώς συνδέεται το βλέμμα με την έλξη [pics, vid]

Μάτια σεξ: Πώς συνδέεται το βλέμμα με την έλξη. Υπάρχουν  πολλοί τρόποι να τραβήξεις την προσοχή κάποιου. Ορισμένοι τρόποι είναι κλασικοί όπως δώρα, λουλούδια, γλυκά… Aυτά σε δεύτερο χρόνο.

Όταν αντικρίζουμε κάποιον που μας αρέσει το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να το κοιτάξουμε. Έπειτα μπορεί να κάνουμε κάποιες κινήσεις ώστε να έλξουμε το ενδιαφέρον του. Άλλες φορές, μπορεί να είμαστε ευθύς και να χρησιμοποιούμε τα λόγια μας για να πούμε σε κάποιον ότι το γουστάρουμε.  

Αν βρίσκεστε σε μπαρ, καφετέρια, βιβλιοπωλεία ή σε οποιοδήποτε άλλο δημόσιο μέρος και βλέπετε κάποιον ελκυστικό, η αρχική σας κίνηση, αν θέλετε την προσοχή του, είναι να προσπαθήσετε να τραβήξετε το βλέμμα του. Η επαφή με τα μάτια, ακόμα και μια στιγμιαία, γρήγορη επαφή, μπορεί να επικοινωνήσει πολύ σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η συνάντηση και το να κοιτάζεις κάποιον είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ξεκινήσεις επαφή, και είναι εύκολο να το κάνεις οπουδήποτε βρεθείς κατά τη διάρκεια μιας κανονικής ημέρας!

Η επαφή με τα μάτια σε αυτό το περιβάλλον υποδηλώνει το ενδιαφέρον να γνωρίσεις το άλλο άτομο. Μπορεί να είναι μια πρόσκληση να προσεγγίσουμε το άτομο και να το γνωρίσουμε. Η επαφή με τα μάτια είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται για την προσέλκυση γυναικών ή ανδρών. Η συνάντηση και το να κοιτάζει κάποιος ριορεί να τραβήξει την ριροσοχή του σε κάθε ριερίριτωση. Η λήψη της προσοχής κάποιου με οπτική επαφή μπορεί συχνά να οδηγήσει σε καλύτερη αλληλεπίδραση αντί να προσεγγίσει κάποιον χωρίς προηγούμενη επαφή.

Όταν έρχεται σε επαφή με κάποιον που σας ελκύει, επικοινωνεί με την πρόθεση. Τους λέτε σκόπιμα ότι και οι δύο τους κοιτάζετε και διαβάζετε τη γλώσσα του σώματός τους για να δείτε αν η γοητεία είναι αμοιβαία. Η οπτική επαφή, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μορφή γλώσσας σώματος, επικοινωνεί με την πρόθεση, την εστίαση και την προσοχή. Με αυτόν τον τρόπο, η οπτική επαφή κάνει τους ανθρώπους να βλέπουν τις προθέσεις σας για τη συζήτηση και οποιαδήποτε σχέση προκύψει μετά από αυτό. Η δύναμη της οφθαλμικής επαφής είναι ότι έχει τη δύναμη να επικοινωνεί τόσο την έλξη όσο και την αδιαφορία.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Γιατί δεν έχω διάθεση για σεξ

Τι πρέπει να ξέρεις πριν από ένα sex party

Είναι καλή ιδέα να κάνεις σεξ με την καλύτερη σου φίλη ή απλά μια καταστροφή

Όσα δεν λέει το στόμα τα λέει το σώμα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Οι πρώιμες σεξουαλικές εμπειρίες οδηγούν σε πιο υγιές σεξ αργότερα

Σεξουαλικό ντεμπούτο: Η υγιής σεξουαλική λειτουργία είναι κρίσιμη για τη σεξουαλική υγεία και θα πρέπει να συγκαταλέγεται μεταξύ των πιθανών αποτελεσμάτων υγείας ενός πρώιμου σεξουαλικού ντεμπούτου.

Τελικά, είναι η στυτική δυσλειτουργία ψυχολογικό σύμπτωμα;

Στυτική Δυσλειτουργία: Τα ψυχολογικά θέματα μπορούν να επηρεάσουν περισσότερα από την ψυχική σας υγεία. Η κατάθλιψη, το άγχος, το στρες και τα προβλήματα σχέσεων μπορούν να έχουν τρομερή επίδραση στη σεξουαλική σας λειτουργία.

Η υπόθεση ορόσημο της Κίνας #MeToo επιστρέφει στο δικαστήριο μετά από αποτυχία

Το κίνημα #MeToo της χώρας έχει σκοντάψει από το 2018, όταν ένα κύμα γυναικών δημοσίευσε καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον καθηγητών πανεπιστημίου. Απειλούμενοι εκείνη την εποχή από την προοπτική ενός ανεξέλεγκτου μαζικού κινήματος, οι λογοκριτές του Διαδικτύου άρχισαν γρήγορα να μπλοκάρουν τα hashtags και τις λέξεις-κλειδιά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.