Σεξουαλική Υγεία

Κολπικές μολύνσεις : Δείτε πως επηρεάζουν την σεξουαλική ζωή

Κολπικές μολύνσεις : Δείτε πως επηρεάζουν την σεξουαλική ζωή

Κολπικές μολύνσεις : Οι κολπικές μολύνσεις ζύμης είναι αρκετά κοινός η κατάσταση της υγείας. Μπορούν να προκαλέσουν ανώμαλη κολπική απόρριψη , δυσφορία κατά την ούρηση και φαγούρα και κάψιμο στην κολπική περιοχή. Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να το καθιστούν άβολο να κάνουμε σεξ.

Το σεξ με λοίμωξη ζύμης μπορεί να φέρει κινδύνους ακόμα κι αν δεν εμφανίζετε συμπτώματα. Η σεξουαλική δραστηριότητα θα μπορούσε να παρατείνει τη λοίμωξη, επιτρέποντας στα συμπτώματα να επιστρέψουν. Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να είναι χειρότερα από ό, τι πριν.

Η σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί επίσης να μεταδώσει τη μόλυνση από εσάς στον σύντροφό σας.

Το σεξ μπορεί να προκαλέσει πόνο και να επιδεινώσει άλλα συμπτώματα
  • Το σεξ με λοίμωξη ζύμης μπορεί να είναι πολύ οδυνηρό ή, στην καλύτερη περίπτωση, εξαιρετικά άβολο.
  • Εάν τα χείλη ή ο αιδοί σας είναι πρησμένα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η επαφή με το δέρμα είναι πολύ τραχύ. Η τριβή μπορεί ακόμη και να τρίψει το δέρμα ακατέργαστο.
  • Η διείσδυση μπορεί να επιδεινώσει τον φλεγμονώδη ιστό, καθώς και να αυξήσει τον κνησμό και τον ερεθισμό. Και η εισαγωγή οτιδήποτε στον κόλπο – είτε πρόκειται για σεξουαλικό παιχνίδι, δάχτυλο ή γλώσσα – μπορεί να εισαγάγει νέα βακτήρια. Αυτό μπορεί να κάνει τη μόλυνσή σας πιο σοβαρή.
  • Όταν ξυπνάτε, ο κόλπος σας μπορεί να αρχίσει να λιπαίνεται. Αυτό μπορεί να προσθέσει περισσότερη υγρασία σε ένα ήδη υγρό περιβάλλον, καθιστώντας τον κνησμό και την εκφόρτιση πιο έντονη.

  • Αν και είναι δυνατόν να μεταδοθεί μια μόλυνση ζύμης στον σύντροφό σας μέσω της σεξουαλικής δραστηριότητας, η πιθανότητα αυτής εξαρτάται από την ανατομία του συντρόφου σας.
  • Εάν ο σεξουαλικός σύντροφός σας έχει πέος, είναι λιγότερο πιθανό να προσβληθεί από μόλυνση από μαγιά από εσάς. Σχετικά με το 15 τοις των ατόμων με πέος που έχουν σεξουαλική επαφή χωρίς προστασία με σύντροφο που έχει κολπική μόλυνση από μαγιά θα μολυνθούν. Όσοι έχουν πέος χωρίς περιτομή είναι πιο πιθανό να επηρεαστούν.
  • Εάν ο σεξουαλικός σας σύντροφος έχει κόλπο, μπορεί να είναι πιο ευαίσθητοι. Ωστόσο, η τρέχουσα ιατρική βιβλιογραφία αναμιγνύεται για το πώς ασυνήθιστο ή πιθανό αυτό είναι πραγματικά. Τα ανεκδοτικά στοιχεία δείχνουν ότι μπορεί να συμβεί, αλλά χρειάζονται περισσότερες κλινικές μελέτες για να καθοριστεί πώς ή γιατί συμβαίνει αυτό.
Ακολουθεί βίντεο για καλή σεξουαλική ζωή
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Σεξουαλική υγεία : Βελτιώστε το σεξ μετά την εμμηνόπαυση

Έλξη : Όσα θα έπρεπε να γνωρίζετε

Συμβουλές για να χαρείτε το σεξ στην τρίτη ηλικία

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μυστικά για να τονώσετε τη λίμπιντό σας

Η μειωμένη λίμπιντο δεν αποτελεί απαραίτητα πρόβλημα, αν όμως κάποιος θέλει να ενισχύσει τη σεξουαλική του επιθυμία, μπορεί να δοκιμάσει διάφορες φυσικές μεθόδους που έχουν αποδειχθεί αρκετά αποτελεσματικές

Φυσικοί τρόποι να ενιχύσετε τη λίμπιντο

Σεξουαλική υγεία: Το άγχος, οι δυσκολίες στη σχέση, οι ανησυχίες για την υγεία και η ηλικία μπορούν να επηρεάσουν τη λίμπιντο. Ενώ μια χαμηλή λίμπιντο δεν είναι συνήθως προβληματική, μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις και την αυτοεκτίμηση ενός ατόμου

Με ένα “hi” φλερτάρουμε και με ένα "διαβάστηκε" που δεν απαντήθηκε ποτέ ξεφλερτάρουμε και ξεαγαπάμε, αγενέστατοι, εγωιστές και κομπλεξικοί.

Ποστάρουμε τραγούδια και γεμίζουμε «ελπίδα» με ένα ποστάρισμα, άσχετο αν δεν αφορά εμάς ή αν μας έχει κομματιάσει η προηγούμενη απροσδιόριστη συμπεριφορά ή και αδιαφορία. Κάνουμε τους αναλυτές και ζούμε στο ψέμα και την υποκρισία μας πίσω από τα «έξυπνα τηλέφωνα» που έκαναν εμάς ηλίθιους και δειλούς.

Συμβουλές για απολαυστική σεξουαλική ζωή κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης και μετά

Σεξ Εμμηνόπαυση: Οι γυναίκες αναφέρουν ότι αυνανίζονται λιγότερο συχνά κατά τη διάρκεια και μετά την εμμηνόπαυση, αλλά το σόλο παιχνίδι διατηρεί τη σεξουαλική ενέργεια ζωντανή. Το να είσαι single δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να είσαι σεξουαλικός/ή. Η σεξολόγος Sheri Winston συνιστά να αυνανίζεστε τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα για να κρατήσετε αναμμένη τη φλόγα.

Τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του προστάτη μειώνουν οι άνδρες που εκσπερματίζουν συχνά σύμφωνα με έρευνες

Από την πλευρά τους, οι ειδικοί συνιστούν στους άνδρες να υποβάλλονται τακτικά σε εξετάσεις, καθώς η έγκαιρη διάγνωση διευκολύνει τη θεραπεία, προσφέροντας ακόμα και τη δυνατότητα πλήρους ίασης.