Σεξουαλική Υγεία

Η γυναίκα μου δεν ενδιαφέρεται για το σεξ: Τι μπορεί να ευθύνεται για αυτό

Η γυναίκα μου δεν ενδιαφέρεται για το σεξ: Τι μπορεί να ευθύνεται για αυτό

Η γυναίκα μου δεν ενδιαφέρεται για το σεξ: Τι μπορεί να ευθύνεται για αυτό. Ίσως η γυναίκα σου δεν κάνει σεξ, ή φαίνεται να το αποφεύγει ενεργά. Ίσως να απορρίπτει τις σεξουαλικές σου προόδους όποτε τις κάνεις, και έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που κάνατε σεξ. Παρακάτω υπάρχουν μερικοί πιθανοί λόγοι που μπορεί να εξηγήσουν γιατί η γυναίκα σου δεν ενδιαφέρεται για σένα σεξουαλικά.

Σημαντική σημείωση: Ο μόνος τρόπος να μάθεις γιατί η γυναίκα σου δεν ενδιαφέρεται για το σεξ είναι να τη ρωτήσεις ο ίδιος. Η έρευνα, οι ψυχολόγοι και η Google μπορούν να προσφέρουν ιδέες, αλλά μόνο η γυναίκα σας μπορεί να σας πει γιατί δεν θέλει να κάνει σεξ μαζί σας. Ακολουθούν κάποιοι πιθανοί λόγοι.

  • Είναι πολύ απασχολημένη. Η εργασία πλήρους απασχόλησης εκτός από την πραγματοποίηση οικιακών υποχρεώσεων και η φροντίδα για τα παιδιά μπορεί να είναι εξαντλητική και αγχωτική, έτσι μερικές γυναίκες μπορεί απλά να αισθάνονται πολύ απασχολημένες και υπερφορτωμένες για να έχουν ενέργεια για το σεξ.
  • Δεν είσαι στην ίδια σελίδα για το πόσο σημαντικό είναι το σεξ. Είναι πιθανό εσύ και η γυναίκα σου απλά να έχετε διαφορετικές ανάγκες όσον αφορά το σεξ.

  • Νιώθει πίεση. Ίσως υπάρχει μια διαφορά επιθυμίας μεταξύ σας, είτε γενικά είτε ακριβώς αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή της ζωής σας, και οι δύο το γνωρίζετε πολύ καλά.
  • Το σεξ που κάνεις δεν της κάνει καλό. Μια γυναίκα μπορεί να χάσει το ενδιαφέρον της για το σεξ, ακόμα και σε έναν ευτυχισμένο γάμο, αν το σεξ δεν της προσφέρει τη σεξουαλική της απόλαυση. Συγκεκριμένα, οι περισσότερες γυναίκες δεν μπορούν να φτάσουν σε οργασμό μόνο από συνουσία πέους στον κόλπο.
  • Δεν αισθάνεται συναισθηματικά συνδεδεμένη μαζί σου. Δεν χρειάζονται όλοι συναισθηματικές σχέσεις για να είναι σπουδαίο το σεξ, αλλά σε μακροχρόνιες σχέσεις η έλλειψη σύνδεσης μπορεί να αποτελέσει τεράστιο παράγοντα στην επιθυμία ενός ατόμου να κάνει σεξ με τον σύντροφο του
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Απόχη από το σεξ και η σημασία της για το σώμα

Paperclippers: Μην τους κάνετε τη χάρη

Μειωμένη ερωτική επιθυμία, γιατί;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Με πόσους ερωτικούς συντρόφους γινόμαστε ευτυχισμένοι

Σεξ: Όταν η συζήτηση έρχεται στο σεξ, τότε σίγουρα σκεφτόμαστε ότι πρόκειται με βεβαιότητα για μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής μας. Το σεξ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής, προφανώς όχι σε επίπεδο επιβίωσης, αλλά σε επίπεδο ποιότητας.

Ελεύθερη σχέση ... Τι σημαίνει αυτό

Ελεύθερη σχέση: Τι σημαίνει αυτή η "συμφωνία". Οι ανοιχτές σχέσεις εμπίπτουν στην ευρύτερη κατηγορία των συναινετικά μη μονογαμικών σχέσεων. Είναι σχέσεις στις οποίες ο ένας ή και οι δύο σύντροφοι μπορούν να επιδιώξουν σεξ, και μερικές φορές συναισθηματικά δεσμά, με άλλους ανθρώπους.

Τι προβλέπει η ελληνική νομοθεσία για το σεξ με παιδιά - εφήβους

Ο Δημητρακόπουλος σημείωσε πως πρέπει να αποδειχθεί ότι υπάρχει αυτή η σχέση εμπιστοσύνης, ενώ πρόσθεσε ότι σε αντίθετη περίπτωση - και αν δεν αποδειχθεί η σχέση εμπιστοσύνης -  δεν είναι αδίκημα.

Οι πέντε γλώσσες της αγάπης: Εσείς ποια χρησιμοποιείτε

Οι πέντε γλώσσες της αγάπης: Σύμφωνα με τον Δρ. Gary Chapman, σύμβουλο γάμου και συγγραφέα του μπεστ σέλερ βιβλίου "Οι 5 Γλώσσες της Αγάπης: Τα μυστικά για μια αγάπη που διαρκεί", το κλειδί για μια υγιή και μακρά σχέση είναι η εκμάθηση των γλωσσών αγάπης. Υπάρχουν πέντε διαφορετικές γλώσσες αγάπης που ο καθένας από εμάς "ομιλεί" προκειμένου να περιγράψει και να εκφράσει  - μαντέψατε τι- αγάπη.

Γιατί η περιέργεια είναι μία από τις γλώσσες της αγάπης

Η περιέργεια στον έρωτα: Όταν κάποιος θέλει να μάθει για εσένα... Οι πέντε ερωτικές γλώσσες—ένα πλαίσιο για το πώς δίνουμε και λαμβάνουμε αγάπη που δημιουργήθηκε από τον ψυχολόγο Γκάρι Τσάπμαν το 1992 ⁠—περιλαμβάνουν ποιοτικό χρόνο, δώρα, πράξεις υπηρεσίας, λέξεις επιβεβαίωσης και σωματική αφή.  Όσο κι αν μου αρέσει να λαμβάνω και τις πέντε επιδείξεις φροντίδας, πάντα ένιωθα ότι η πιο αληθινή μου ερωτική γλώσσα έλειπε από αυτή τη λίστα.

Πως μπορείς να βρεις ξανά τη σεξουαλική σου επιθυμία;

Ερωτική επιθυμία: Η ερωτική επιθυμία δεν μπορεί να μετρηθεί ή να οριοθετηθεί, ενώ καθοριστικό ρόλο παίζουν η φάση της ζωής στην οποία βρίσκεσαι αλλά και άλλοι παράπλευροι παράγοντες όπως η κατάσταση της υγείας και το στρες. Οι προαναφερθέντες λόγοι καθιστούν αδιευκρίνιστο μεγάλο αριθμό πτυχών της υποτονικής σεξουαλικής επιθυμίας.

Πώς να προστατευτείς από ουρολοίμωξη πριν και μετά το σεξ

Ουρολοίμωξη sex: Πώς να προστατευτείς από αυτή μετά την επαφή.  Η λήψη λοίμωξης του ουροποιητικού συστήματος (UTI) μετά το σεξ μπορεί να αποτελέσει πραγματικό πρόβλημα. Εκτός από την αντιμετώπιση του πόνου και των αισθήσεων καύσου ενώ κατουράς ενώ έχεις ένα, το να τα παίρνεις με συνέπεια μετά το σεξ μπορεί να κάνει την όλη προοπτική της σεξουαλικής οικειότητας λιγότερο ελκυστική.