Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Σεξουαλική Υγεία

Φιλί βελτίωση: Πώς να γίνετε πολύ καλοί στο φιλί;

Φιλί βελτίωση: Πώς να γίνετε πολύ καλοί στο φιλί;

Φιλί βελτίωση: Το φιλί είναι μια οικεία και ευχάριστη πράξη που μπορεί να εμβαθύνει τις συναισθηματικές συνδέσεις και να ενισχύσει τις ρομαντικές σχέσεις.

Το φιλί είναι μια οικεία και ευχάριστη πράξη που μπορεί να εμβαθύνει τις συναισθηματικές συνδέσεις και να ενισχύσει τις ρομαντικές σχέσεις. Αν και δεν υπάρχει μια ενιαία προσέγγιση για το φιλί, υπάρχουν αρκετές συμβουλές και τεχνικές για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στο φιλί και να γίνετε πραγματικά, πολύ καλοί σε αυτό.

Ακολουθήστε την καλή υγιεινή: Πριν φιλήσετε κάποιον, βεβαιωθείτε ότι η αναπνοή σας είναι φρέσκια βουρτσίζοντας τα δόντια σας, χρησιμοποιώντας στοματικό διάλυμα και μασώντας τσίχλα ή μέντα, εάν χρειάζεται. Η διατήρηση καλής στοματικής υγιεινής μπορεί να κάνει το φιλί πιο ευχάριστο τόσο για εσάς όσο και για τον σύντροφό σας.

Ξεκινήστε αργά: Ξεκινήστε με απαλά, απαλά φιλιά για να μετρήσετε το επίπεδο άνεσης του συντρόφου σας και να δημιουργήσετε προσμονή. Αυξήστε σταδιακά την ένταση και το πάθος καθώς προχωρά το φιλί, προσέχοντας τις απαντήσεις του συντρόφου σας και προσαρμοζόμενοι ανάλογα.

Χρησιμοποιήστε τα χείλη και τη γλώσσα σας: Πειραματιστείτε με διαφορετικές κινήσεις χειλιών και τεχνικές γλώσσας για να διατηρήσετε το φιλί ενδιαφέρον και συναρπαστικό. Αλλάξτε την πίεση, την ταχύτητα και το ρυθμό των φιλιών σας και μην φοβάστε να εξερευνήσετε απαλά τα χείλη και το στόμα του συντρόφου σας με τη γλώσσα σας.

Δώστε προσοχή στον σύντροφό σας: Εστιάστε στα σημάδια και τα σήματα του συντρόφου σας κατά τη διάρκεια του φιλιού. Δώστε προσοχή στη γλώσσα του σώματός τους, την αναπνοή και την ανταπόκρισή τους για να μετρήσετε τι τους αρέσει και πώς να τους ευχαριστήσετε καλύτερα.

Να είστε παρόντες τη στιγμή: Επιτρέψτε στον εαυτό σας να βυθιστεί πλήρως στο φιλί και να είστε παρόντες με τον σύντροφό σας. Αφήστε τους περισπασμούς και τις ανησυχίες και επικεντρωθείτε στις αισθήσεις και τα συναισθήματα που βιώνετε. Η δημιουργία μιας ισχυρής συναισθηματικής σύνδεσης μπορεί να κάνει το φιλί πιο ουσιαστικό και αξέχαστο.

Επικοινωνήστε και ακούστε: Η επικοινωνία είναι το κλειδί για να είστε καλός φιλητής. Εκφράστε τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις σας στον σύντροφό σας και να είστε δεκτικοί στα σχόλια και τις προτάσεις του. Η ανοιχτή και ειλικρινής επικοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο άνετα και σίγουροι για τις ικανότητές σας στο φιλί.

Εξάσκηση, Εξάσκηση, Εξάσκηση: Όπως κάθε δεξιότητα, το φιλί θέλει εξάσκηση για να το κατακτήσεις. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για να εξασκηθείτε στο φιλί με τον σύντροφό σας και μην φοβάστε να πειραματιστείτε και να δοκιμάσετε νέες τεχνικές. Με τον χρόνο και την εμπειρία, θα γίνετε πιο επιδέξιοι και σίγουροι για τις ικανότητές σας στο φιλί, κάνοντάς σας πραγματικά, πολύ καλούς σε αυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η μετάδοση της γονόρροιας μέσω του φιλιού

Παιδί: Απόψεις ειδικών για τα φιλιά στο στόμα

Ένα φιλί... αξίζει χίλιες λέξεις

Οι ευεργετικές ιδιότητες των φιλιών

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πόσο συχνά πρέπει να κάνετε σεξ για να έχετε έναν ευτυχισμένο γάμο;

Γάμος σεξ: Η συχνότητα του σεξ σε έναν γάμο είναι ένα θέμα που συχνά συγκεντρώνει την προσοχή, αλλά δεν υπάρχει μια ενιαία απάντηση για το πόσο συχνά τα ζευγάρια πρέπει να έχουν σε σεξουαλική δραστηριότητα

Τι μπορεί να μειώσει την ουλίτιδα που σχετίζεται με την εγκυμοσύνη;

Στοματική υγεία: «Μέσα από τη μελέτη μας, διαπιστώσαμε ότι η θεραπεία της ουλίτιδας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο πρόωρου τοκετού», ανέφεραν οι ερευνητές.

Γιατί ο καρδιακός κίνδυνος των γυναικών αυξάνεται μετά την εμμηνόπαυση;

Εμμηνόπαυση: Τα συμπτώματα των γυναικών κατά τη διάρκεια μιας καρδιακής προσβολής είναι πιο πιθανό να περιλαμβάνουν ζάλη, κόπωση και ναυτία, αλλά οι γυναίκες είναι επίσης πιο πιθανό να απορρίψουν τον πόνο στο στήθος ως δυσπεψία ή υπερένταση.

Close Icon