Σεξουαλική Υγεία

Φιλί: Πόσο δύσκολη είναι η τέχνη του φιλιού;

Φιλί: Πόσο δύσκολη είναι η τέχνη του φιλιού;

Φιλί: Για να βεβαιωθούμε ότι φιλιέστε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες συμβουλές και κόλπα για το πώς να είστε καλός στο φιλί. 

Είτε είστε νέος σε όλο αυτό το θέμα με τα φιλιά είτε το γνωρίζετε εδώ και χρόνια, υπάρχει πάντα κάτι να μάθετε για την τέχνη του φιλιού. Ίσως νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά είδη φιλιών και θέσεων φιλιού για να δοκιμάσετε. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά που πηγαίνουν σε ένα φιλί εκτός από τα χείλη που κλειδώνουν. Έτσι, για να βεβαιωθούμε ότι φιλιέστε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες συμβουλές και κόλπα για το πώς να είστε καλός στο φιλί. 

Πώς είναι ένα καλό φιλί;

  • Μην φιλάτε κανέναν που δεν θέλετε πραγματικά να φιλήσετε. Πριν μπούμε στα πράγματα, υπάρχει ένα σημείο που πρέπει να προσεγγίσουμε. Ο καλύτερος τρόπος να εγγυηθείς ότι θα φιληθείς σαν επαγγελματίας; Φιλήστε κάποιον που θέλετε πραγματικά να φιλήσετε. Εάν κλειδώνετε τα χείλη με κάποιον μόνο και μόνο επειδή αισθάνεστε ότι «πρέπει» ή επειδή νιώθετε πίεση, τότε απομακρυνθείτε από το πρόσωπο.
  • Σεβαστείτε τη συναίνεση, πάντα.Ένα εύστοχο “Μπορώ να σε φιλήσω;” είναι μια κίνηση που αξίζει κάθε φορά. Γιατί; Γιατί δείχνει ότι νοιάζεσαι για τα όρια του συντρόφου σου και δεν θέλεις να κάνεις κάτι για το οποίο δεν είναι έτοιμος.
  • Κατανοήστε τη συνθήκη που βρίσκεστε. Είναι το κατάλληλο σημείο για ένα πρώτο φιλί στο σπίτι της γιαγιάς σου ή εν μέσω καυγά; Πιθανώς όχι. Περιμένετε μέχρι να νιώσετε τέλεια η στιγμή, μέχρι να νιώσετε τον ηλεκτρισμό να τρίζει ανάμεσά σας για να κάνετε την κίνησή σας. Θα είναι πολύ καλύτερα έτσι.

  • Κρατήστε την αναπνοή σας φρέσκια. Μια άλλη σημαντική συμβουλή για το πώς να φιλήσεις έναν άντρα ή ένα κορίτσι είναι τόσο απλή όσο αυτές οι δύο λέξεις: φρέσκια αναπνοή. Δεν θέλετε να είστε από κοντά και προσωπικά στον χώρο του προσώπου κάποιου μόνο για να διαπιστώσετε ότι το στόμα του μυρίζει, ξέρετε, όχι υπέροχα.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ποιες στρατηγικές συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των σεξουαλικών προβλημάτων;

Πώς θα κάνετε το δωμάτιό σας να φαίνεται μεγαλύτερο;

Πώς το σεξ επηρεάζει τον εγκέφαλό σας;

Τύποι σεξουαλικής δυσλειτουργίας σε άνδρες και γυναίκες

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τα προβλήματα στύσης αποτελούν κακό σημάδι για τον εγκέφαλο των ανδρών

Στυτική δυσλειτουργία: Τα ευρήματα αποκάλυψαν ότι οι άνδρες που είχαν μειωμένη στυτική λειτουργία στην ηλικία των 56 ετών ήταν πιο πιθανό να έχουν χαμηλότερη βαθμολογία στα τεστ μνήμης και ταχύτητας επεξεργασίας στην ίδια ηλικία.