Σεξουαλική Υγεία

Φεμινισμός σεξ: Οι φεμινιστές άνδρες απολαμβάνουν περισσότερο και καλύτερο σεξ

Φεμινισμός σεξ: Οι φεμινιστές άνδρες απολαμβάνουν περισσότερο και καλύτερο σεξ

Φεμινισμός σεξ: Οι φεμινιστές άνδρες βοηθούν στην υπέρβαση της σεξουαλικής αλληλεπίδρασης ανισότητας γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ των φύλων στους οργασμούς. 

Το 2015, ο Justin Trudeau εξέπληξε πολλούς διεκδικώντας μια φεμινιστική ταυτότητα. Πολλές διασημότητες έχουν επιβεβαιωθεί πρόσφατα ως φεμινιστές, και μερικοί έχουν τιμωρήσει ακόμη και όσους απορρίπτουν τον φεμινισμό. Ενώ όλο και περισσότεροι άνδρες από διάφορα κοινωνικά χάσματα έχουν αρχίσει να υποστηρίζουν τις φεμινιστικές αξίες και να διεκδικούν μια φεμινιστική ταυτότητα, πολλοί ελέγχονται εξονυχιστικά επειδή μιλούν για να μιλήσουν αλλά δεν περπατούν. Ο φεμινισμός βασίζεται στην υποστήριξη της ισότητας των φύλων. Οι άνδρες μπορεί να συσχετιστούν με τον φεμινισμό για να βοηθήσουν να αποστασιοποιηθούν από τους ξεπερασμένους ρόλους των φύλων, ευθυγραμμίζοντάς τους με τις τρέχουσες κοινωνικοπολιτικές τάσεις.

Πέρα από την απλή διεκδίκηση μιας προοδευτικής ταυτότητας, τι είδους συμπεριφορές συνοδεύουν μια φεμινιστική ταυτότητα; Οι φεμινιστές άντρες ανταποκρίνονται πραγματικά στην ταυτότητά τους σε διάφορες πτυχές της ζωής τους; Από όλους τους στρέιτ Καναδούς άντρες που συμμετείχαν στην έρευνα, διαπιστώσαμε ότι μόνο το 22% περίπου των ανδρών ταυτίστηκαν πραγματικά ως φεμινιστές. Οι περισσότεροι άνδρες, περίπου το 60 τοις εκατό, δήλωσαν ότι δεν ήταν φεμινιστές και περίπου το 18% δεν ήταν σίγουροι. Και, όπως και με τις φεμινίστριες σε προηγούμενες μελέτες, οι φεμινιστές άνδρες ήταν πιο πιθανό να έχουν υψηλότερα επίπεδα εκπαίδευσης.

Φεμινισμός = περισσότερο σεξ

Ρίχνοντας μια ματιά στο πόσο πρόσφατα οι άνδρες επιδίδονται σε συγκεκριμένες σεξουαλικές πράξεις, βρήκαμε ότι οι φεμινίστριες έκαναν περισσότερο σεξ από τους μη φεμινιστές. Συγκεκριμένα, οι φεμινιστές άνδρες ανέφεραν ότι είχαν σεξουαλική επαφή και έκαναν και έκαναν στοματικό σεξ με γυναίκες συντρόφους πιο πρόσφατα από ότι οι μη φεμινιστές άνδρες. Ενώ οι φεμινίστριες ανέφεραν ότι έκαναν στοματικό σεξ στις συντρόφους τους πιο πρόσφατα, έκαναν επίσης σεξ και έλαβαν στοματικό σεξ πιο πρόσφατα από ό,τι οι μη φεμινίστριες, γεγονός που υποδηλώνει ότι δεν θυσιάζουν τη δική τους ευχαρίστηση. Αντίθετα, πιστεύουμε ότι οι φεμινίστριες άνδρες συνεχίζουν να επωφελούνται από τις παραδοσιακές προσεγγίσεις στο σεξ που δίνουν έμφαση στις σεξουαλικές πράξεις που είναι ευχάριστες για τους άνδρες.

Ρίχνοντας μια πιο βαθιά ματιά σε αυτό, εξετάστηκε η πιο πρόσφατη σεξουαλική επαφή των ανδρών για να ελεγχθεί περαιτέρω εάν οι οικείες συναντήσεις διέφεραν μεταξύ των ομάδων. Οι φεμινιστές άντρες και όσοι είπαν ότι δεν ήταν σίγουροι για τη φεμινιστική τους στάση, ήταν πιο πιθανό από τις μη φεμινίστριες να έχουν σεξουαλική επαφή και να εμπλακούν σε άγγιγμα του μαστού ή διέγερση της θηλής. Οι φεμινιστές άντρες, ακόμη και εκείνοι που δεν ήταν σίγουροι, ανέφεραν ότι έκαναν στοματικό σεξ στις συντρόφους τους σε υψηλότερα ποσοστά. Αυτό είναι κρίσιμο καθώς η έρευνα διαπιστώνει με συνέπεια ότι η διέγερση της κλειτορίδας μέσω του στοματικού σεξ είναι μια σημαντική και ευχάριστη πράξη που φέρνει τις γυναίκες σε οργασμό.

Ισότητα των φύλων ιδιωτικά και δημόσια

Πολύ συχνά βλέπουμε άντρες να λένε ένα πράγμα και να κάνουν άλλο. τείνουμε να επικεντρωνόμαστε κυρίως στις στάσεις και συμπεριφορές του κοινού. Έχουμε ελάχιστη γνώση για το τι συμβαίνει πέρα ​​από τις κλειστές πόρτες. Αν και οι άντρες που ισχυρίζονται ότι έχουν φεμινιστική ταυτότητα μπορεί να μην είναι πιο δίκαιοι στις καθημερινές δημόσιες αλληλεπιδράσεις τους με τις γυναίκες, τα ευρήματά μας υποδηλώνουν ότι η αναγνώριση ως φεμινίστρια έχει σημασία σε ιδιωτικά περιβάλλοντα. Σε ιδιωτικές σεξουαλικές συναντήσεις, οι φεμινιστές άντρες και οι αμφίθυμοι απέναντι στον φεμινισμό, κάνουν σεξουαλικές συμπεριφορές που στοχεύουν στη γυναικεία ευχαρίστηση σε υψηλότερο ποσοστό από εκείνους που αποκηρύσσουν τον φεμινισμό.

Αυτό υποδηλώνει ότι αυτοί οι άνδρες μπορεί να νοιάζονται για τις συντρόφους τους, όπως εκφράζεται μέσω της απόδοσης της ισότητας στη σεξουαλική ευχαρίστηση. Πολλοί άνδρες που διεκδικούν φεμινιστική ταυτότητα δηλώνουν επίσης ότι υποστηρίζουν την ισότητα των φύλων. Τα αποτελέσματά μας δείχνουν ότι αυτή η υποτιθέμενη υποστήριξη συμπίπτει με τη δέσμευση για ισότητα των φύλων στη σεξουαλική αλληλεπίδραση. Οι φεμινιστές άνδρες βοηθούν στην υπέρβαση της σεξουαλικής (αλληλεπίδρασης) ανισότητας γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ των φύλων στους οργασμούς. Αν και αυτό είναι ένα καλό σημάδι, ενθαρρύνουμε περαιτέρω συζήτηση και έρευνα για την αντιμετώπιση της ανισότητας στις ιδιωτικές ετεροφυλοφιλικές σχέσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ποια είναι η ιδανική συχνότητα για σεξ;

Στοχευμένες ασκήσεις ωφελούν τη σεξουαλική λειτουργία

Μπορούμε να επανέλθουμε στην "κανονικότητα" του σεξ μετά την πανδημία;

Ο γυναικείος οργασμός είναι πιο απαραίτητος απ' ό,τι νομίζουμε

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

2 ανησυχητικά σημάδια στο εσώρουχο που ίσως σηματοδοτούν μια σπάνια μόλυνση

Λεμφοκοκκίωμα: Η λοίμωξη του ορθού μπορεί επίσης να προκαλέσει οίδημα και ουλές με αποτέλεσμα τον κίνδυνο μακροχρόνιων επιπλοκών του εντέρου. Σπάνια η μόλυνση μπορεί να εξαπλωθεί μέσω της κυκλοφορίας του αίματος προκαλώντας φλεγμονή των αρθρώσεων ή του ήπατος.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε sex με κάποιον που δεν έχει κάνει ποτέ ξανά;

Sex πρώτη φορά: Το βασικό είναι να καθορίσετε πώς νιώθει ο σύντροφός σας και να προχωρήσετε ανάλογα από εκεί. Θα χρειαστεί να το συζητήσετε λεπτομερώς και να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να βάλετε τα θεμέλια ώστε να συμβεί ευχάριστα.

Γιατί το sex στις ταινίες είναι ικανό να επηρεάσει και την δική μας σεξουαλική ζωή;

Sex ταινίες: Σύμφωνα με έρευνες, οι άνδρες όπως και οι γυναίκες, βιώνουν δυσαρέσκεια με την εικόνα του σώματος, όταν συγκρίνονται με τους αστέρες του Χόλιγουντ, ενώ το κινηματογραφικό σεξ είναι σεξ χωρίς περιορισμούς, το οποίο είναι απρόσιτο για πολλούς ανθρώπους.

Τελικά, αξίζει το σεξ με πρώην;

Σεξ: Η ερωτική επαφή με τον πρώην σας, μπορεί να αποτελέσει είτε κάτι θετικό είτε κάτι αρνητικό. Θετικό γιατί μπορεί να σας δημιουργήσει παροδικά χαρούμενα συναισθήματα, όμως αργότερα μπορεί να νιώθετε διαφορετικά.

Τι συμβαίνει στην πρώτη ερωτική επαφή;

Sex: Ο καθένας βιώνει διαφορετικά τη πρώτη φορά που έρχεται σε επαφή με τον σύντροφό του. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια κοινά tips για να αποφύγετε τις επώδυνες καταστάσεις.

Αποκατάσταση της ανδρικής γονιμότητας μετά τον καρκίνο

Υπογονιμότητα στους άνδρες: Μια τραγική παρενέργεια της χημειοθεραπείας μπορεί να είναι η υπογονιμότητα των ανδρών. Τώρα, οι ερευνητές ανακαλύπτουν μια ζωτική οδό για την αποκατάσταση της γονιμότητας μετά την θεραπεία.